pavel23 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Pořád v práci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dneska sollarzilly na gumovem zulu..Super řemen, sice už trosku potrhaný ale už mám na cestě nový a perforovaný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Homeoffice a Ombré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dneska sollarzilly na gumovem zulu..Super řemen, sice už trosku potrhaný ale už mám na cestě nový a perforovaný.... jsou parádní ... asi ne na každou ruku ... ale parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Nebýt toho chaosu okolo korony, tak by to byl hezký den. Ještě že ti ušáci pořád dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 M@chino:Diky,jsou nádherný takový Emperory v solaru od Citizenu.Finiš je u nich nadhernej a detaily..Velikost je sice ohromná ale nosí se dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 @Kostra - ty PAMy Ti sedí a ani to nemusí být z LDN ;o) (modří vědí)Jak vidím poslední post od Cecila, tak už tady běžím, anžto jeho bizáry jsou mému srdci libé - a nezklamal jsem se !! Jsou super (doma mám jen socka verzi -Ecozilly ;o).No, a protože jsem chtěl být štíhlý a fit, tak jsem nosil jen Fenix6 (safíry v homokovu) , ale HO to změnil. Nehýbu se, chlastám, žeru....no takže na to yebu a dneska takhle ;o)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 wizarde krásný explorery,já musím RLX pořídit ale pro mně snad jen DSSD.Jinak postnu ještě jednu fotku toho nádhernýho skla co ty Sollarzily mají.Neumím to vyfotit ale n živo je to nádhera.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 HMLTN 1/1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dneska sollarzilly na gumovem zulu..Super řemen, sice už trosku potrhaný ale už mám na cestě nový a perforovaný. Brutální tool, ty asi nedostaneš pod manžetu košile, co?(možná ani pod bundu ...)Jaký máš obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dneska sollarzilly na gumovem zulu..Super řemen, sice už trosku potrhaný ale už mám na cestě nový a perforovaný.Pěkné nástěnné hodiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Aerospejsy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jinak postnu ještě jednu fotku toho nádhernýho skla co ty Sollarzily mají.Neumím to vyfotit ale n živo je to nádhera..Tohle je pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nisco Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jarní barvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Oprášil jsem SARBy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 to Vít:mám někde kolem 22cm,pod košily je nedostanu ale na to mám Rado,Jaegery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 to Vít:mám někde kolem 22cm,pod košily je nedostanu ale na to mám Rado,Jaegery.. Rozumím, pro nás s obvodem 17cm jsou to tedy spíše stolní hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky