Sphinxx Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 4 minutami, Peta-Biker napsal: Ještě poznatek k přesnostem... Jo ještě k Beckam, které jedou dobře, ty které mají kalibr z Tudoru Peťo, které to jsou? Jestli myslíme ty stejné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Právě teď, Sphinxx napsal: Peťo, které to jsou? Jestli myslíme ty stejné? SOH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Jasně. Dík. Protože s B01/04/06 prohrává Kern na plné čáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Takže by se dalo obecně říci, že u těch větších power reserve řekněme 4-7 days, je tohle kolísání přesnosti normální? Tudiž hodinky s plus minus 2 days rezervou jsou přesnější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 3-7 days určitě. Panerai více méně, jako hodinky bez COSC (třídenky), ale IWC běžně +/-10 a více vteřin v závislosti na nátahu/odložení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 A nebo koupit pam bez vteřinové ručky 560, 914, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Před hodinou, Peta-Biker napsal: A nebo koupit pam bez vteřinové ručky 560, 914, Jo, to je řešení Ideálně bez hodinových indexů. Takže třeba Movado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Podepisuju se pod to, co říká Peťa, prakticky všechny Béčka mimo COSC a prakticky všechny Tudory (včetně SOH s jejich strojkem) maximálně okolo jedné sekundy za den. A moje zkušenost s dvěma novými 32xx strojky od Rolexu, když je nechám ležet, tak první den -4 a druhý den už -7, oba skoro stejně, liší se max do 0,2. Takže super, že to má 70h rezervu, když je to přesné jako SKX. Omegy jsou ohledně přesnosti s ubývající rezervou nátahu lepší, ale zase mají dost rozptyl, co se týče polohy odložení přes noc (jak které, kus od kusu se taky dost liší). Z toho, co jsem zkoušel jasně nejlepší Tudor strojky, pak Rolex 31xx a pak už je to o tom, jak se to seřídí a jaké máš štěstí (ETA a její odvozeniny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Před hodinou, Tichus napsal: Podepisuju se pod to, co říká Peťa, prakticky všechny Béčka mimo COSC a prakticky všechny Tudory (včetně SOH s jejich strojkem) maximálně okolo jedné sekundy za den. A moje zkušenost s dvěma novými 32xx strojky od Rolexu, když je nechám ležet, tak první den -4 a druhý den už -7, oba skoro stejně, liší se max do 0,2. Takže super, že to má 70h rezervu, když je to přesné jako SKX. Omegy jsou ohledně přesnosti s ubývající rezervou nátahu lepší, ale zase mají dost rozptyl, co se týče polohy odložení přes noc (jak které, kus od kusu se taky dost liší). Z toho, co jsem zkoušel jasně nejlepší Tudor strojky, pak Rolex 31xx a pak už je to o tom, jak se to seřídí a jaké máš štěstí (ETA a její odvozeniny). Asi před měsícem jsem řešil nový Suby s Kováčikem z Carollina a říkal, že u toho nového 70h strojku jim jdou na servis snad veškerý co se tu prodaj, přesně jak píšeš. Že je třeba ho poladit a pak je super. Ale že jim jdou na servis snad všechny prodaný a hoši u stolků vzadu s kyklopem na voku všichni přestali makat a kejvali na mě hlavama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 2 hodinami, Radius napsal: a hoši u stolků vzadu s kyklopem na voku všichni přestali makat a kejvali na mě hlavama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Asi před měsícem jsem řešil nový Suby s Kováčikem z Carollina a říkal, že u toho nového 70h strojku jim jdou na servis snad veškerý co se tu prodaj...Sorry za OT, trochu jste mě polekali. Moje 3235 je super, suverénně pod 1s denně. Tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 mám taky zápěstí 17,5 cca a 43,5 uplně super! S tou gumou je to individuální... někdo ji vyloženě nemusí, ten tah je perfektní.. ale musím za sebe říct, že ta guma se ještě vytvaruje. Měl jsem je na černé gumě od původního majitele..dokonale uhlá na ruku..sedělo to jak ulitý! Teď je mám na uplně nové oranžové, od počátku nevytvarované a samozřejmě se to nosilo hůř...ale je to pár měsíců a už je zase super. Takže jen info, že ta guma není ten tvrdý typ co takový bude napořád.Díky hoši za potvrzení Já mám zápěstí 18cm.Tak kdybych v budoucnu do toho šel tak taky myslím, že ještě těch 43.5 je OK Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 V 24. 9. 2021 v 16:16, Radius napsal: Asi před měsícem jsem řešil nový Suby s Kováčikem z Carollina a říkal, že u toho nového 70h strojku jim jdou na servis snad veškerý co se tu prodaj, přesně jak píšeš. Že je třeba ho poladit a pak je super. Ale že jim jdou na servis snad všechny prodaný a hoši u stolků vzadu s kyklopem na voku všichni přestali makat a kejvali na mě hlavama O tom, že se to dá poladit, nepochybuju. Sice teda Rolex nechápu, 31xx mi prošlo rukama víc a všechny max okolo 1s, tak když vydám nový strojek asi bych si dal víc záležet, aby to byl "superlative chronometer after casing", ať zbytečně nezíská špatnou pověst. A to nemluvím o jakémsi problému s mazáním kolečka na sekundovou ručičku (jestli jsem si to správně přeložil), co docela řeší na TRF (do určité doby to mělo dost kousků, teď už je to asi ok). Co mě na tom strojku štve hlavně, je právě ta výrazně klesající přesnost s ubývající rezervou nátahu. K čemu ti pak ta rezerva je, když si to drží přesnost jenom plně natažené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 prosim vas ten kdo ma cal 400 trpi to na poskoceni minutove rucicky pri zamacknuti korunku? viz video (jako to dela treba low cost strojek NH35) PROTOZE Z TOHO BYCH SE ASI ZBLAZNIL... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Tak moje to delaly.. ale melo to uplne jednoduchy reseni, pri nastaveni casu jsi pozadovanou minutu o par minut prejel a pak se vratil zpet, coz zabralo tak mozna dve vteriny navic a fungovalo, aspon mne, vzdy. Jako rozciluje me ledacos, ale ty todle..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Tak ako pise Micey. Ak mam byt uprimny tak ma to vobec nijak neirituje, kedze tiez hodinky nemusim nejak casto nastavovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 diky kluci za info. timpadem vyreseno a cal 400 se vyhnu obloukem uprimne nechapu, ze si tohle vubec dovoli pustit mezi lidi. na to jsem extremne haklivy. novy kaliber, ktery je ve vsech ohledech super a oni udelaji to, ze poskoci minutovka jak u strojku za par eur? pak musim delat harakiri abych si nastavil presny cas? to je proste neskutecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Jaký harakiri? Prostě když chceš nastavit 12:00, tak přejedeš minutovou ručičkou např. na 12:03 a poté se vrátíš pohybem zpět na 12:00 a nikam neposkočí. Je to i na tom videu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Se z toho dělá strašná detektivka. Taky v tom nevidím problém, prostě je to dané konstrukcí strojku a v dané cenové hladině (vzhledem k parametrům strojku) to považuji za prkotinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 @moralles: tak jestli nazyvas harakiri to, ze pri serizeni casu jednou za ctrnact dni prejedes o dve minuty spravnej cas a vratis zpet na presnou minutu, coz zabere tak vterinu navic, tak jako jo, no..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se