funík Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Karbonu se nebojte, číňani ho umí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Ze by to bylo karbon pvd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 V 17. 3. 2021 v 14:06, funík napsal: Karbonu se nebojte, číňani ho umí skvěle. Docela by me zajimal tvuj duvod byt ve vlakne Doxa. Zatim jsem videl dva tve prispevky a oba urazlive. Mas vlastni zkusenosti s hodinkama? Se znackou Doxa obecne nebo jeste lepe primo s Doxa Sub? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Jinak porovnani s hodinkama. Ted jsem mel na ruce hodiny Doxa Sub 300T a den predtim Doxa Sub 800 Ti. Oboje super. Jen 800 Ti jsou robustni, vetsi. Luneta a zoubky na ni poradne. Proti tomu se mi jevi 300T jako male hodinky. Ta luneta me prekvapila nejvic. Zase maji, ale hezci tah nez 800 Ti. Strojek stejny. A barva cifru dle nalady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Ne, zajímám se spíš o švýcarskou provenienci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 (upraveno) Před hodinou, funík napsal: Ne, zajímám se spíš o švýcarskou provenienci. double Upraveno 19. března 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Před hodinou, funík napsal: Ne, zajímám se spíš o švýcarskou provenienci. Tak určitěěěě https://youtu.be/9xoArki0yA4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vader Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 16 hodinami, funík napsal: Ne, zajímám se spíš o švýcarskou provenienci. pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vader Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 No nic, jsem rád, že tohle vlákno ožilo. Hodinky, kterými toto vlákno začalo, a moc díky Juraj11. Ty 1200T jsou fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Diky @ONYX servis hodinek Doxicky pekne prokoukly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Kancl diving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 3 hodinami, fil69 napsal: Kancl diving to jsou zajimavy hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 na natoušovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 před 6 hodinami, steel napsal: na natoušovi To jsou věru velmi zajímavé hodinky ! Za mě jsou Searambler 1čky, pak Sharkhunter. Ale nebudu lhát, mít prachy tak mám všechny barvičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Starý Doxy, dobrý Doxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Možná jsem objevil Ameriku, ale podle mě nově, má komplet řadu Koscom v Praze a skladem. Přepočet cen dost dobrej a hlavně se dají na prodejně zkusit a vybrat. Takže už nemusím řešit, že se nemůžu rozhodnout který 300T, ale stačí tam zajet https://www.hodinky-koscom.cz/hodinky-doxa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Vcera jim to dovezli jen to jeste nemeli vybaleno. Jen kdyz jsem se ptal po SUB 200 C-graph, tak ty prej skladem nemaj, ale na webu tvrdi, ze jo. Tak to abych tam sel znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Tak to je pecka. Škoda, že nejsem v ČR. Ale jakmile přijedu, tak návštěva je jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 No doprdele! Prodavam GS, rusim objednavku tahu a jdu do Doxy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 To snad není možný. Očumuju je asi rok a konečně jsem se rozhoupal a už čekám poměrně dlouho na balík. Sakra, sakra, platil jsem koncem května 49.872, takže jsem ušetřil 100Kč, mno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se