ggrand Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 I kdyby meli, myslis si, ze by je tu vytahl? Je to jedno z knowhow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 21 minutami, Moty napsal: Hele, vy fakt nemáte aspoň cca "normy" na výrobní úkony? Jak plánujete zisk? Nebo je tak velkje, že +/- 10-20% nákladů neřešíte? SOrry, možná blbej dotaz, ale Prim nesleduju a zásadně neznám. díky za eventuální objasnění Jasně že má každý úkon nějakou normu, to bych ale musel vše oběhat, sepsat, a nevím jestli by se to líbilo nadřízeným. Navíc mám svoji náplň práce, takže by to vypadalo dost blbě při otázce, co dnes děláte, abych odpověděl-sháním informace o normách pro forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 @zekon7302@ggrandje mi jasný, že to tu nebudeš psát detailně a ani jsem to tak nemyslel, spíš jsem se podivoval nad tím, když si řekl, že nevíš casy jednotlivých úkonů a upřímně, napsat, celá výroba trvá třeba 26 hodin asi není zásadní tajemství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 25 minutami, Moty napsal: @zekon7302@ggrandje mi jasný, že to tu nebudeš psát detailně a ani jsem to tak nemyslel, spíš jsem se podivoval nad tím, když si řekl, že nevíš casy jednotlivých úkonů a upřímně, napsat, celá výroba trvá třeba 26 hodin asi není zásadní tajemství Možná by nějaká časová jednotka pro jeden kus mohla být nějak uvedena, ale já osobně nemàm informace na serii pouzder, číselníků, ruček, natož hlídat kolegy, kolik strojků zkompeltují a udělat z toho vyfiltrovaný výcuc jednoho kusu. Ale tohle v Emefově vlákně asi není zrovna ideální téma k debatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Pani, som si isty, ze Elton ma pracu normovanu - v dnesnej dobe bez toho nemas sancu urobit profit plan - a to by sa panovi Strnadovi urcite nepacilo. Ale ine som chcel - myslim, ze je super, ze tu mame "spiona", akym je @zekon7302 Umozni nam to mat na fore informacie, ku ktorym by sme za normalnych okolnosti urcite nedostali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 4 hodinami, miguel napsal: Pani, som si isty, ze Elton ma pracu normovanu - v dnesnej dobe bez toho nemas sancu urobit profit plan - a to by sa panovi Strnadovi urcite nepacilo. Ale ine som chcel - myslim, ze je super, ze tu mame "spiona", akym je @zekon7302 Umozni nam to mat na fore informacie, ku ktorym by sme za normalnych okolnosti urcite nedostali... Žádný špion, dozvíte se jen to, co můžete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Samozrejme som to myslel pozitivne, snad je vsetkym jasne, ze sa nemozes delit so vsetkymi informaciami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Tak popojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Pěkná videorecenze, pozice dírek v nožkám jsem si nikdy nevšiml, děkuji za tip a takovej detailíček, při záběru na dýnko bych ho nejdřív otřel, na velké TV je tam vidět dost nečistot od nošení, ale jinak super formát videí, líbí se mi ta jakoby inprovizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Super video. Jako vždy. Je na tom hodně práce. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Parádní video. Vidím, že jsi zkusil Barton řemínky. Jak jsi spokojený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Tak minulé video jsem poplival, až mě to pak trochu mrzelo, směrem k autorovi. Tentokrát to nebylo "funky" jako Yema díl, to mnè osobně nechybělo, ale obsahově výborné. Zkušenosti z nošení jsou jedinou cestou jak sdělit autentický pocit z hodinek a to se tady perfektně povedlo. Za mě nejlepší dil. Palec nahoru a ať je chuť k dslšímu počinu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Hodinky super, recenze super, jen ve videu chyběl zpěv a více vtipu. Za mě jsou lepší zábavnější recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 @Dez123 No vidíš, jaký jsem prase. Ale tak zase to je aspoň autentický @Violoncello Já dík! @Emiliano Tak napůl, guma dobrá, vzal jsem sailcloth, ten je taky dobrej, ale canvasy jsou takový nijaký. Hlavně to trvalo asi měsíc a půl a stálo to nakonec skoro dvojnásobek je to na delší povídání, možná udělám video. @Snekofon autor už je dospělej, tak respektuje názory ostatních. Pohoda dík za pochvalu! @pantauleo tak vono to s těma vtipama neni jednoduchý furt, žejo. Ale pokusim se zas někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Postupně jsem viděl všechna videa a jsou vážné výborné Dokonce se líbí i přítelkyni, kterou hodinky moc neberou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Taky bych rád vyjádřil podporu a projekt velice pochválil. Je strašně fajn slyšet o hodinkách v češtině. Navíc výběr hodinek se vždy trefil do mého vkusu nebo alespoň jsem se rád o daném modelu dozvěděl. Formát je taky zvolený dle mého ideálně. Možná, ač netechnik a laik, bych uvítal víc informací o strojku. Ale to je skutečně detail a jak píšu, dost pravděpodobně bych více technických informací ani nepobral :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Opět pěkná práce Matouši. Líbilo se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 S postřehy a popisem od Matouše těchto Longín se stotožnuji. Za mě tyhle hodinky mají koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 před 20 hodinami, emef napsal: @Emiliano Tak napůl, guma dobrá, vzal jsem sailcloth, ten je taky dobrej, ale canvasy jsou takový nijaký. Hlavně to trvalo asi měsíc a půl a stálo to nakonec skoro dvojnásobek je to na delší povídání, možná udělám video. To mě zajímá. Beru od nich převážně gumy. Ty mi přijdou super. Ostatní mi přijdou sdandard. Ani nenadchnou ani nezklamou. Doprava občas vázne, to jo. Ale zatím dorazily vždy a když to při začátku Covidu trvalo moc dlouho, tak mi vrátily peníze. Takže jejich přístup super (za poštu US ani ČR nemůžou). Ale kupuji je po jednom (i s cenou 2 USD za poštu mi cena přijde pořád v pohodě), ať mi to nechytne celník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 (upraveno) @Emiliano Já jsem teda celkem spokojený i s Canvasem od Bartonu. Gumy jsou za super, a mám i hnědou kůži a také celkem fajn - za ty peníze. Akorát, že se nezužuje ke sponě, což bych preferoval. Hlavně, chválím jejich Quick Release systém - neměl jsem jediný problém ani po vyprání Canvasů.. U jiných značek - byť levnějších, se mi většinou hodně brzo ten systém vysypal.. (Omlouvám se za OT vlákna :-)) Upraveno 17. května 2021 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se