emef Odesláno 20. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Před hodinou, juk napsal: @emef omlouvám se za plevelení vlákna. Úplně v pohodě. Když si k tomu vezmete i nějaký hrnky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 30 minutami, emef napsal: Úplně v pohodě. Když si k tomu vezmete i nějaký hrnky... Tady https://shop.rucearucicky.cz/, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Lžička bez hrnku by nedávala smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Klid, lžičky budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 A co hrníčky, taky budou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 20. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 před 2 hodinami, juk napsal: Tady https://shop.rucearucicky.cz/, že? Přesně, přesně, to jsou ty nejlepší hrnky široko daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 před 8 hodinami, emef napsal: Přesně, přesně, to jsou ty nejlepší hrnky široko daleko No to se brzy ukáže, jestli nekecáš. Už se teším až se hrnek spáruje se lžičkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Před hodinou, bacil.357 napsal: No to se brzy ukáže, jestli nekecáš. Už se teším až se hrnek spáruje se lžičkou... Žádnej bacil si nic neobjednal, ale na nějaký jiný jména jsem tam ráno něco balil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 @emefTo víš, ten náš region je historicky nejhorší ve všem. Tak máme všichni krycí jména. A švabachem píšeme jen tajně zu Hause, teda doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Díky za video. Hrnek je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Já ten hrnek někde viděl....... A jo! Test na nakouslé jablko na stránkách Idnesu a pan redaktor, (krom častých fotek svých hodinek v minulosti) publikoval i tohle. On to bude určitě místní pacient, že? A hrnek bomba, taky si dělám zálusk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 před 4 minutami, Leviathann napsal: Já ten hrnek někde viděl....... A jo! Test na nakouslé jablko na stránkách Idnesu a pan redaktor, (krom častých fotek svých hodinek v minulosti) publikoval i tohle. On to bude určitě místní pacient, že? A hrnek bomba, taky si dělám zálusk. Jojo, s Luďkem se známe a kam že to dával? To je pěkná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 před 2 hodinami, emef napsal: Jojo, s Luďkem se známe a kam že to dával? To je pěkná fotka! Je to recenze na novej IPhone, na Idnes. Já si říkal, že když někdo v rámci recenzí fotí telefonem i hodinky, patří do naší sekty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Tak jsem s nim mluvil a že prej má na fóru ban a neví za co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Dnes mi od Emefa dosiel hrncek nalepkou uz reprezentujem kade chodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 před 2 minutami, huhu4d napsal: Dnes mi od Emefa dosiel hrncek nalepkou uz reprezentujem kade chodim Ó, hezkypěkně, díky moc, to mám radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Tý jo, ten hrníček asi potřebuju a jak to dopadlo s těma žličkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Se zlickama to dopadlo dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se