sonny.c Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Kupujete vždycky na oficiálním lego.cz? Známý mě teď nahlodal úvahou o fake legu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 já ano, i přesto že při posledním nákupu Simpsonů bych byl s fake na zlomku ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 7 hours ago, azeppelin said: Kupujete vždycky na oficiálním lego.cz? Známý mě teď nahlodal úvahou o fake legu. Rozhodne nie. Mall, legamaty, dracik... Fake "lego" mam z alika na skusku a kvalita dielikov teda nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Na lego.cz nákup novinek (naposledy Porsche), jinak většinou muzeumlega.cz. A fake Lego? No comment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 10 hodinami, azeppelin napsal: Kupujete vždycky na oficiálním lego.cz? Známý mě teď nahlodal úvahou o fake legu. Kopii Lega jsem kdysi koupil dětem v Číně. Řekl bych, že normální smrtelník vzhledově rozdíl nepozná - těch firem, které mastí kopie Lega je taky hodně v různé (ne)kvalitě. Koupil jsem velký vrtulník Techic a musím říct, že převodovka, která řadila pohyb mezi rotor, naviják a zadní vrata prostě nefungovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Zkoušel jsem objednat třetí Porsche Ceator Expert a zrušili mi objednávku. Koupil jsem už dvě - jedno pro mě a jedno pro syna - a teď jsem chtěl koupit další jako dárek pro šváru a byl jsem odmítnut jako potenciální překupník Oficiální odpověď je: aby se dostalo na všechny. Tak si moje milá založila svůj VIP účet, no ale protože to bylo placeno mojí kartou (přítelkyně má kartu pro platby na internetu bloklou) , tak mi to zase zamázli. Takže mi to musel koupit kamarád. Tak pozor, nevím u jakých všech kousků jsou omezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 1 hodinou, ricous napsal: Na lego.cz nákup novinek (naposledy Porsche), jinak většinou muzeumlega.cz. A fake Lego? No comment... Myšleno tedy jako obava z nechtěné koupě fake. Jestliže je to jen výlisek z plastu a potištěný papír... Zkrátka jsem trochu paranoidně rozvíjel myšlenku, když vemu v potaz jakej fake třeba rlx umí Číňan vyrobit. A v legu se točí nezanedbatelné částky. V druhé rovině možná i zamyšlení nad VIP body, vykoupené tak 20-30% na ceně, a co za ně dostaneš. Viz kauza se sondou k Nasa sadám, kdy se na tebe třeba nedostane. Teď se dívám třeba na kšeft Legio, ceny dobré, ale oficiální shop to není. Seznam autorizovaných prodejců existuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 A zas mám o čem přemýšlet https://www.lego.com/cs-cz/product/r2-d2-75308?icmp=LP-TS-Standard-SW_T_Slider_MT4_Teaser_75308_product_LP-F-SW-LOHDA7LIK4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 29. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Ahoj,tak pěkně se to vlákno rozjelo. No ale k věci, myslím že je momentálně nejvyšší čas koupit motorku Ducati a Fiata 500. Tyto sety jsou teď na cenovém dně a jestli bude vývoj cen kopíroval BMW GS (v případě Ducati) a Mini Coopera (v případě Fiátka) mohlo by se jednat o velice zajímavá zhodnocení. Já už mám oba sety doma tak teď už si jen počkat . A na co si teď brousíte zuby Vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Trocha umění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 před 9 hodinami, Jackie Treehorn napsal: Ahoj,tak pěkně se to vlákno rozjelo. No ale k věci, myslím že je momentálně nejvyšší čas koupit motorku Ducati a Fiata 500. Tyto sety jsou teď na cenovém dně a jestli bude vývoj cen kopíroval BMW GS (v případě Ducati) a Mini Coopera (v případě Fiátka) mohlo by se jednat o velice zajímavá zhodnocení. Já už mám oba sety doma tak teď už si jen počkat . A na co si teď brousíte zuby Vy? Myslím, že mini je víc "love brand" , tak nečekám takový nárůst. Nicméně pár krabic Fiat dokoupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 V 27. 4. 2021 v 12:07, financ napsal: A zas mám o čem přemýšlet https://www.lego.com/cs-cz/product/r2-d2-75308?icmp=LP-TS-Standard-SW_T_Slider_MT4_Teaser_75308_product_LP-F-SW-LOHDA7LIK4 To jsem neměl vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Jsem dneska koupil dítě z mandaloriana a nějaký drobnosti, takže usedlost na tatooinu k tomu. Furt si brousim zuby na ten raketoplán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Hoši, Chocholouška na vás. Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Ja mam pro dite k narozeninam tohle https://www.lego.com/cs-cz/product/diagon-alley-75978 ... snad ji to chvili vydrzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Tak Porsche mě moc potěšilo, krásně udělaná stavba. Teď přestat utrácet ta Lego a ušetřit na opravdický:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 V 2. 5. 2021 v 10:50, Žigi napsal: Tak Porsche mě moc potěšilo, krásně udělaná stavba. Teď přestat utrácet ta Lego a ušetřit na opravdický:) Hezká dvojka. Čísla a písmena na těch SPZkách mají vždycky nějaký odkaz nebo význam nebo jak to říct. Ale co je tohle, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Před hodinou, michalval napsal: Hezká dvojka. Čísla a písmena na těch SPZkách mají vždycky nějaký odkaz nebo význam nebo jak to říct. Ale co je tohle, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Super. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se