Radik Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Krása, docela jsi mě navnadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 @Ajaj Mozno tu. Mam par svetielok od nich a zatial v pohode.https://gameofbricks.eu/products/lego-titanic-10294-light-kithttps://gameofbricks.eu/products/led-nameplate-for-lego-titanic-10294 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 20:29, petr.73 napsal: Pro inspiraci něco ze stavby, u je to rok . Celé mě to trvalo měsíc. Skoro každý den a o víkendu více . Ale stálo to za to. Potom ještě částečná rozebíračka kvůli montáži osvětlení. Krabice odpočívá rozložená za skříní. Jako pekny to je, ale jeste to mohli navrhnout v takovym meritku, aby se do tech kajut vesly normalni LEGOvy figurky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Před hodinou, Potkan napsal: Jako pekny to je, ale jeste to mohli navrhnout v takovym meritku, aby se do tech kajut vesly normalni LEGOvy figurky tak to mi vychází, jestli dobře počítám, že by toto LEGO mělo na délku cca. 6m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 To je idealni velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Tak copak jsem to zase provedl... Achjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 neco ze Star Wars? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 21:39, shaggy napsal: @Ajaj Mozno tu. Mam par svetielok od nich a zatial v pohode. https://gameofbricks.eu/products/lego-titanic-10294-light-kit https://gameofbricks.eu/products/led-nameplate-for-lego-titanic-10294 Prosim, jakou variantu těch světýlek si bral (classic, s dálkovým nebo se zvukem)? Uvažuji, že koupím dětem k setu Sám doma a nejsem si jistý tou zvukovou variantou. Zda to provedení stojí za to a jak to hraje. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 zvukove nemam, ani remote, iba tieto standard https://gameofbricks.eu/collections/lego-marvel-light-kits/products/lego-infinity-gauntlet-76191-light-kit?_pos=1&_sid=a79fe8d43&_ss=r&variant=40083856425120 https://gameofbricks.eu/collections/lego-harry-potter-light-kits/products/lego-fawkes-dumbledores-phoenix-76394-light-kit?_pos=1&_sid=a01da3980&_ss=r&variant=40162036908192 podla mna zvukovy kit pre sam doma su vyhodene peniaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Prosim, jakou variantu těch světýlek si bral (classic, s dálkovým nebo se zvukem)? Uvažuji, že koupím dětem k setu Sám doma a nejsem si jistý tou zvukovou variantou. Zda to provedení stojí za to a jak to hraje. Díky.Ja mam len na auticka a iba classic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Diky moc. Dle mě taky ten music kit za to nestojí. Tak vezmu classic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Dobre sa popozeraj ci nemaju nejake zlavy, kupony atd.. oni funguju trochu v style aliexpress, vzdy je nejaka akcia. A ak nie je teraz, tak bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Teda musím říct, že tohle je lego úplně jinýho kalibru než co jsem znal doposud, krabicí počínaje. Manuály ke stavbě mají celkem 4cm toušťku. Tak se do toho pouštím a jsem sám zvědavej, jak dlouho se s tím budu pachtit, protože něco podobnýho jsem nikdy neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 To Ferrari je nadherny! Uz mam asi 3 roky v krabici pripravenyho Siana. Ale v nejblizsi dobe k tomu asi nedojde, protoze Jezisek a narozeniny… a nejaky krabice mi tady pribyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 18 hodinami, Radik napsal: Teda musím říct, že tohle je lego úplně jinýho kalibru než co jsem znal doposud, krabicí počínaje. Manuály ke stavbě mají celkem 4cm toušťku. Tak se do toho pouštím a jsem sám zvědavej, jak dlouho se s tím budu pachtit, protože něco podobnýho jsem nikdy neměl... Nádhera tiše závidím a dělám místo na polici mezi Siān a Chiron krásně zapadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Z levnějších mohu doporučit: https://www.lego.com/cs-cz/product/2-fast-2-furious-nissan-skyline-gt-r-r34-76917 Pro fanoušky JDM / F&F vlastně povinnost za pár korun... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Určitě taky někdo řešil, že by si nějaký svůj kousek rád znovu postavil. Mě jde konkrétně o Defendera z Lego Technic. Mám ho sestaveného skoro rok a zjistil jsem, že mě nejvíc fakt bavil ten proces stavění. Jako rozebrat to by asi, ale zase to skládání z jedné velké hromady si nějak nedokážu představit. Řešili jste? Jak jste s tím naložili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Já jsem řešil u jednoho komplexního modelu rozebírání a celkem v pohodě. Opětovnou stavbu zatím ne, ale při vhodném roztřídění dílů bych v tom neviděl problém. Naopak to současné pytlíkování moc nechápu a i když postupuju podle čísel sáčků, tak ještě díly třídím, abych ušetřil čas hledáním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Jinak Ferrari a stav po 12ti hodinách usilovný práce. Místy nevěřícně kroutím hlavou co z těch kostiček dokážou. Jsem lehce za polovinou a počítám, že na dostavbu padne značná část dalšího víkendu. Nevím nevím jestli by se mně to chtělo někdy rozebírat, natož stavět znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se