dykmore Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Protože by na tom chtěli jezdit, jak je to velké.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 aha :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Nedávno jsem sehnal tenhle technic. Fotka je trapná, bo to musím mít schované před děckama v komoře Tohle jsem koupil synkovi pred 4 lety a ted se to rozhodl dostavet, kdyz me videl skladat Mustanga, tak mu trochu pomaham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Malá poslední dobou blbne s dinosaury,tak dostane na narozky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Zapadane prachom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 V 23. 1. 2021 v 12:50, michalval napsal: Snad mi prominete par fotek. Vcera jsem skoncil po 6 vecerech, takze celkem asi po 9 hodinach prace / zabavy. Uz vyhlizim dalsi kousek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak jsem psal, kup si k tomu i ten " plechovej " model Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Ty dinosauři jsou pěkný, ale je to klasický model na vystavení:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 40 minutami, Irwinek napsal: Jak jsem psal, kup si k tomu i ten " plechovej " model Vypadá pěkně. Hodíš mi link na tenhle model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 před 17 hodinami, michalval napsal: Vypadá pěkně. Hodíš mi link na tenhle model? https://shop.foxtoys.cz/inshop/scripts/shop.aspx?action=dosearch&SEARCHPHRASE=ford+mustang&pageindex=1 Přímý link nemám, a obávám se, že už model nebude. Přišly dva, jeden s chybným potiskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Před hodinou, Irwinek napsal: https://shop.foxtoys.cz/inshop/scripts/shop.aspx?action=dosearch&SEARCHPHRASE=ford+mustang&pageindex=1 Přímý link nemám, a obávám se, že už model nebude. Přišly dva, jeden s chybným potiskem. Přesto díky za odkaz. Trošku jsem to zběžně prolétl a ten Mustan fastback 1:12 je moc hezkej (cena teda bohužel taky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 (upraveno) V 24. 1. 2021 v 10:03, Juraj11 napsal: Malá poslední dobou blbne s dinosaury,tak dostane na narozky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta paleontologická sada je super. I když... sledoval jsem její vznik od prototypů dalších dinosaurů. Všichni se těšili třeba na stegosaura a další případné pokračování. Aktuálně to vypadá, že další sadu Lego zařízlo. https://ideas.lego.com/projects/18c78c7d-7dac-4504-9081-b0f99e48bd4b Upraveno 27. ledna 2021 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Wrangler tady ještě nebyl tuším? Dneska se na to vrhnu večer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Stare vs nove. Nakladak je stary tak 20-25 rokov, tazko povedat. Podla internetov vyslo v roku 1994 a ma 1166 kociek. Zial, niektore kococky su davno prec (napr. nos stihacky), ine zozralo UV ziarenie. Mal som to na policke ako maly dost dlhu dobu, nijak chranene pred slnkom. Je to este stare dobre lego, minimum custom kocociek. Za to ten mclaren je skoro cely custom build, hlavne co sa tyka karoserie. Otazka: dala by sa tato kococka v bielom niekde zohnat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Pick a brick nic nenajde? Případně by mohla být třeba odsud: http://www.ibricktoys.com/LEGO-6069-Wedge-4-x-4-Triple-without-Stud-Notches-White (nevyzkoušeno, našel to google) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 dik, skusim pozriet. ani som nevedel ze sa nieco take da. dokonca som narazil na nove nalepky. sice neorigo, ale za 6 eur s dopravou parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Shaggy, zkus i pripadne tady, uz jsem tam neco cca pred rokem kupoval(je to ale Praha): https://www.hrabarnalega.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Bude se skládat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 shaggy: to je skoro legendární stavebnice:-) a kdysi můj dětský sen tenkrát za šílené peníze, Model team že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Jj, Model Team.Lego nikdy nebolo lacne ale ked vidim po čom dnes ide takáto neotvorena krabica, tak nechapem...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Shaggy, zkus i pripadne tady, uz jsem tam neco cca pred rokem kupoval(je to ale Praha): https://www.hrabarnalega.cz/ Dik za tip no nenasiel som to tam.Nasiel som ale na ebay dakeho taliana, ten ma dobry vyber.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se