Exiztence Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 před 1 minutou, Vanilla napsal: Dokvaď těm starým tady Honza nenastřelí cenu na kilo, tak furt budou za dobře Ale už se třepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 před 12 minutami, Exiztence napsal: Ale už se třepe poptávka na starý paštiky, který ale za den omrzí , za 3... 2... 1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 před 7 minutami, VojtaB napsal: poptávka na starý paštiky, který ale za den omrzí , za 3... 2... 1... "Výhodná" výměna to jistí, ten chronobundus je prostě prevít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Ved to, chronobundus. Nadavam, ale poletim ich kupit hned, ako vyjdu... Nie, nie, tie prachy im za to nedam... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 (upraveno) Když se podívám na dnes avizované ceny pro Moony 2021, tak letošní Snoopy najednou nejsou cenově až tak daleko od základního modelu Upraveno 2. prosince 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Právě teď, dabelM napsal: Když se podívám na dnes avizované ceny pro Moony 2021, tak letošní Snoopy najednou nejsou cenově až tak daleko od základního modelu Vsak ty od 2021 zdrazi, at maji nejaky rozestup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 před 3 minutami, ensi napsal: Vsak ty od 2021 zdrazi, at maji nejaky rozestup. Jen to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Ad cena. Kolik stojí chrono od breitling, rolex, iwc? Tak to prostě je. Strojek, zpracování, značka. Za kilo vám tohle nikdo neprodá. Tah se mně nelíbí, strojek pro mě není výhoda, jsem rád, že jsem letos koupil nové hesalit a mám složenou zálohu na Snoopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 NEW%20MOONWATCH.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 (upraveno) Jak tu probíhala diskuze o tý certifikaci NASA, tak podle toho co budou mít na dýnku, to vypadá, že certifikace nebude... Edit: Tak beru zpět, hesalitky to mít budou. Zdají se mi menší tlačítka chronografu, ale to může být zdání Upraveno 2. prosince 2020 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Ještě k tomu dýnku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Este otazka... Cize stary model s kalibrom 1861/1863 konci definitivne? Alebo bude paralelne prebiehat predaj oboch verzii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Na tom dýnku se textem nešetřilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 před 14 minutami, miguel napsal: Este otazka... Cize stary model s kalibrom 1861/1863 konci definitivne? Alebo bude paralelne prebiehat predaj oboch verzii? Asi se doprodají skladové kusy se starým kalibrem a pak pojede už jen nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Jezis, to tady zase bude brzo výprodej Moonů za “super cenu” 140 litru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 před 1 hodinou, Vanilla napsal: Na tom dýnku se textem nešetřilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 před 12 hodinami, Frantik napsal: Jezis, to tady zase bude brzo výprodej Moonů za “super cenu” 140 litru Koupil jsem před 2 lety za 80. Od ty doby jen valím oči, kam to leze. A moony za 161k? To je vysmech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Před pár lety se tady řešilo, suby za 250? To je výsměch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Trošku mě zmátl název vlákna...ale už jsem se synchronizoval :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Ceně se nedivím, doposud byly Moony podezřele levné hodinky. Úplně se mi na dostupných náhledech nelíbí redesign loga s textem a dýnko. Update strojku mě neoslovuje, čekal jsem vycizelování designu směrem ke starším referencím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se