libor2002 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 12 minutami, Honza.manta napsal: Mně se líbí. Furt tu všichni kritizujeme, že Elton neumí vyrobit vlastní design a stále jen vykrádá historické modely. Teď přišli s něčím novým a znovu jen kritika. Jediné, co mi tam chybí, je ten subdial nahoře, se stavem paliva, ten si o tu rezervu nátahu přímo říká. O ceně se nebavím, ta je prostě eltoňácká. Ale tady Elton vykrádá popularitu starého auta a mizerně. Žádná jednoduchá elegance inspirovaná starým designem v nové moderní podobě. OK-A, Popular, Pilot, Chrono... nezlob se na mě, ale silně pochybuji, že mají v Eltonu schopné designéry. Jo, ukazatel nátahu by byl super, ale ani jsem to nedělal, protože vím, že na to Elton nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 neodpustim si reakciu. kazdy pozname Meister Driver od Junghans len porovnanie za zlomok ceny. tak krasne sa s tym mohli pohrat. nie je to zle, ale .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Hele, tohle je vlákno o PRIMkách...musíte sem dávat ty fotky pěkných hodinek? Doteď jsem je neznal a teď mi budou vrtat hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 a este nieco o bratov Poliakov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 ono to pyta poriadnu fotku, ale cierne, matne puzdro by som tam urcite nedaval. ja som veky fanda, takze vitam kazdy pocin, ktory oprasi krasne historicke auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Oni to trochu promíchali, barevně ten ciferník vychází z původního Populáru 418R, se kterým se jel ten závod rallye Monte Carlo, to je tohle... ...podle něj se potom začala vyrábět ta civilní verze Populár Monte Carlo, který to měl inverzně a protože ten se vyrábí jako model, a oni chtěli to autíčko do škatulky, tak to nějak propojili, asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ale Elton odkazuje na roadster z let 1936-1939 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Elton primárně odkazuje na Populár Monte Carlo, což je ten model v krabičce a chybně uvádí, že první dva kusy vznikly pro rallye Monte Carlo, protože to bylo jiné auto, ale zase s budíkem, podle kterého (barevně) je ten číselník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Bohuzel pro ty hnusne rucky nemaji obhajobu nikde.....kdyz nemam co nabidnout jinak nez designem, chci se inspirovat, tak se mohu hrat s detaily...na hodinkach je omezeny pocet prvku kde brat inspiraci a oni tam mrsknou rucky ze sjezdovek, ktere neladi ani s jednou verzi Popularu...toto si proste nezaslouzi pozitivni reakci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Jen takový postřeh ... už se vám někdy něco z novodobé produkce Primu líbilo ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Dobře to píše Bert, zejména v bodě 2 to je tristní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 1 hodinou, orlando1 napsal: Jen takový postřeh ... už se vám někdy něco z novodobé produkce Primu líbilo ??? Jo, Orlik II – Bronze, DLC, velice limitka "vlajka". Taky poslední limitka Sportů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 17 hodinami, libor2002 napsal: A i kdybych ten starý design komplet obšlehl... Hustý. Fakt hustý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Počkejme, až bude model na prodejně. Reklamní fotky mnoho neříkají. Tady foto, jak vypadají v ruce. Mně se ta záda líbí. Ostatně vůbec se tu neřeší, jestli to autíčko bude z plastu, kovu či pojízdné. Při vzpomínce na tu sprostou rybičku ze sportovní limitky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Držák Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Autíčko je z kovu, tedy karosérie je ze zinkové slitiny, je to výrobek firmy ABREX: https://www.abrex.cz/produkty/osobni-218/skoda-popular-sport-monte-carlo-1937-1-43-cerna.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) před 4 minutami, Držák napsal: Autíčko je z kovu, tedy karosérie je ze zinkové slitiny, je to výrobek firmy ABREX: https://www.abrex.cz/produkty/osobni-218/skoda-popular-sport-monte-carlo-1937-1-43-cerna.htm Díky, jsem zvědavej, zda ta SPZ bude mít číslo limitky (podobně jako ta rybička) Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem stefaton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 mne sa novodobe Primky celkom pacia, az na tu cenu, ale to je o inom jj, uvedeny model mam v cervenej verzii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Abrex je čína stejně jako MPM. Na většině modelů je to snadno poznat.. Takže k Eltonu jedna čína nevadí...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tak aspoň, že se vyjasnilo, že ta obrácená barva není obrácená, ale pořád to má hodně daleko k replice toho budíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Pekny. Akorat by se mi libila ta cena 1k EUR.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se