Dzos Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Tak výšku mají 13,6 mm. Další specifikace zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 33 minutami, Frantik napsal: Skoda te datumky, ta je jako pest na oko. Jinak pekny, ta luneta jim dost pomohla. Přesně! Hodinky krásný, ale datum na týhle pozici nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 A tech 41 mm je taky dost malo, to je skoro jako ty dámské Daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 mám z nich takové rozporuplné pocity. zenith mám moc rád a tady je fakt hodně k mání, pořádně potuněný skvělý stroj, 1/10, větší rezervu nátahu a mají i hacking, hurá! ale ta luneta mi tam nějak na první dobrou nesedí, jsem zvědav naživo. ty černé se mi tady na fotce líbí převelice. ale tu sponu, tu sponu, jako bych už u nějakých hodinek viděl...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Jedine, co se jim da vytknout je absence celoservene vterinovky jako na starych el primero... jinak bezchyby...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 už dostávaj flame... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Tak to bylo jasný, ono cokoliv s keramickou lunetou je vlastně kopírka Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Jako já jsem strašně rozpolcenej, na jednu stranu jsou to překrásný hodinky se super strojkem za fajn cenu, na druhou stranu je to brutální kopírka Dayton... prostě nevim z jakýho konce to uchopit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) před 1 hodinou, tkol napsal: na druhou stranu je to brutální kopírka Dayton... Jestli už ty Rolady nezpůsobují lehkou paranoiu . Ať se dívám, jak se dívám, tak jediné co je stejné tak je hodinová a minutová ručička a barva/materiál lunety. Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Jestli už ty Rolady nezpůsobují lehkou paranoiu . Ať se dívám, jak se dívám, tak jediné co je stejné tak je hodinová a minutová ručička a barva/materiál lunety. Me to taky prijde dost rozdilne, a jak uz jsem psal, rolex driv pouzival do dayton zenith strojky, tak si za to pujcili design snad jen spony no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 nemate nekdo odkaz na fotku, kde jsou kukacky videt na tom rubberu - z pohledu spony, jestli tam je jazyckova, preklapecka ci jak to proste vypada. Vsude fotky na tahu zatim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 nemate nekdo odkaz na fotku, kde jsou kukacky videt na tom rubberu - z pohledu spony, jestli tam je jazyckova, preklapecka ci jak to proste vypada. Vsude fotky na tahu zatim....Na zenith webu pisou "CLASP-Stainless steel triple folding clasp" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Tak kdyz uz se to tu proklada vtipama...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 O všem se dá normálně diskutovat, ale průšvih je ta vizuálně okopčená spona. Pro to mimimum lidí, co chrona někdy použijí, by taky možná nebylo špatný propašovat na příslušný subcifry třeba MIN/SEC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Tak kdyz uz se to tu proklada vtipama...Sent from my iPhone using Tapatalk ProSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Zasadni vyhoda Z je ta, ze se daji koupit, daytony v oceli nikoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 8 minutami, blackhead napsal: Zasadni vyhoda Z je ta, ze se daji koupit, daytony v oceli nikoliv Jak jsem procházel instagram, tak pod některými příspěvky se už zmiňoval waiting list. Každopádně ale nebude tak dlouhý jako na daytony, resp se na něj bude aspoň dát dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 3 minutami, ondrejm napsal: Jak jsem procházel instagram, tak pod některými příspěvky se už zmiňoval waiting list. Každopádně ale nebude tak dlouhý jako na daytony, resp se na něj bude aspoň dát dostat To je jen to pocatecni silenstvi, zachvili budou vsude. Btw na zenith DE eshopu jdou normalne objednat jsem koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Na chronu24 jsou už taky, z HK za 222 a 196 z UK 237 a 200. Bechyně je zatím nemá objednané a ani neznají cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 2 hodinami, IzTaPa napsal: Tak kdyz uz se to tu proklada vtipama... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Super nadsázka , akorát já jsem detailista a tahá mě za oči, že místo vlka vidím "Sibiře", tak jsem to lehce upravil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se