MichalSVK Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Toto si asi ani ja nenecham ujst. Krasny pocin, automatic v modrej je pecka. Vsetko co od hodin chcem - zafir, 100m, datum, 80h rezerva - v krasnom dizjane. Skoda PRX napisu, ale dokonale hodiny neexistuju hahaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajomol Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Unboxing na YouTube, dlouho nepřišly žádné nové info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Na koscomu a v hodinářství Bechyně už se dají (před)objednat za 18 tisíc a nějaké drobné. Tak jsem zvědav, kdo se tu pochlubí jako první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Přímo na strojku je hrdě napsáno C07111 / 23 Jewels, takže bez ohledu na použitý vlásek je v tom “plastový krok” Upgrade na serióznější varianty Powermaticu (a dokonce i downgrade na 2824) je samozřejmě možný a relativně snadný, ale i v hodinkách za dvacku mi přijde použití takového low-endu jako trapné “katování kostů”, která se ve finále akorát obrátí proti výrobci samotnému. Asi má Hayek těch plastových vidliček nasekaných fakt hodně a už neví kam s nima, že si je troufá cpát i do modelů které si takhle okatě zkoušejí hrát na mnohem víc než ve skutečnosti jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 C07.111??? To tam nedali aspoň ten s vláskem z Nivachronu? Tak to je fakt ostuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Pri tej cene do 700EUR sa ani nic ine cakat nedalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Přijde mi to takové divné, udělat krásné pouzdro s luxusním brusem, co by mohlo dělat parádu i za hodně let, a dát do toho strojek, který samotný výrobce nepovažuje za hodný opravy. Já vím že na momentální funkci to nic nemění, ale prostě je to škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 To uz je lepsi koupit tu verzi s baterkou. Nehraje si na RO a beztak bude spolehlivejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 (upraveno) Na Hodinkee uz prvni review https://shop.hodinkee.com/blogs/journal/tissot-prx-powermatic-80-2021 Nivachrom by tam mel byt. btw puvodne jste zamyslely ze je tam jaky? “Powermatic caliber inside the new PRX collection utilizes a hairspring made of a patented anti-magnetic alloy called Nivachron.” Caliber: Powermatic 80.111/C07.111, self-winding, base ETA 2824-2 ja zatim koupil ty modre baterky Upraveno 7. června 2021 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Pokud je tam Nivachron, pak by to měla být verze strojku Powermatic 80.121 a ne 80.111 (základ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Nevíte kdy bude verze v automatu u CZ AD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 před 2 hodinami, Jörg8X napsal: Nevíte kdy bude verze v automatu u CZ AD? u nas ich vidim uz na sklade Helveti uvadza 2 mesiace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Tak vy jste napred, mate euro Ty 2 mesice ma prave vic CZ prodejcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Za mě spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Pěkná "tapiserie" - a jde to i bez šroufků, drahý Gento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 (upraveno) borci bílý nebo modrý už sem z toho magor... modrá je klasika, bude se to hodit ke všemu asi, ale je to prostě modrej cifr kterej má asi každej doma v X provedení...protože prostě modrá. Ta bílá má jiný provedení tooh cifru..jsou tam takový proužky..moc se mi to líbí.. navíc ty zlatý indexy tomu dávaj takovej punc... je to zase trošku extravaganza ale bílej cifr zastoupenej ještě nemám. Poradíte?? Najde se nejlépe někdo kdo je viděl oboje u sebe? Jak který působily? Dík moc.. Upraveno 20. září 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 tady pěkná recenze: která mě spíš přemlouvá na tu modrou variantu fakt nevím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Aké máte skúsenosti s veľkosťou? Rozmýšľam nad modrými quartz, na zápästie niečo medzi 18-18.5 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 ještě by mě zajímalo, řeší se tam dost nepřesné zásahy sekundovky na indexy... ale někteří v přízpěvcích píšou, že je koupili a maj štěstí a sekundovka jde přesně. Jak to máte vy u vašich PRX?? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 (upraveno) Zajel jsem si do Coralu v Brně v Olympii je vyzkoušet.. no, ten černej cifr je hroznej..strašně lacinej mi přišel a jinou verzi neměli takže škoda, protože prvotni wow efekt se neodehrál. Ale ťelo a tah působí kvalitně, není to šusťák.. tak uvidím co dál, zatím nechávám uležet. Co je fajn, tak velikost uplně akorát.. skákání sekundovky na indexy jsem nekontroloval, korunka byla vytažená.. nešly...tak jestli stačilo zamáčknout.. Upraveno 20. září 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se