Karussell Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Ty puvodni Chopard jsou absolutne skvely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 8. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 před 10 hodinami, Karussell napsal: Ty puvodni Chopard jsou absolutne skvely To teda! co jsem zatím dohledal, tak ta předloha byly spíše elegantní společenské hodinky a ne takováhle pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Těžká volba chlape. Za mě subjektivně GO seventies, Laureato. Z obou jsem si při osahání sednul na zadek. Chopardy z fotek na mě nefungují, což ale neznamená, že naživo se z nich člověk neposlintá na první dotek;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Měl jsem v ruce víceméně všechno, něco z toho i vlastním, ale z Chopardů u mě subjektivně funguje ten texturovej cifr a tim to hasne. Zbytek je v mým mozku těžký no-go. Ale pokud se maniakovi líbí, neni o čem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Pokud se ti ten Chopard libi, tak do nich bez. Moc jich na ulici nepotkas. Uz jsem je komentoval tady: Ja bych popremyslel jeste o tech VC Overseas. V cene mas i kuzi s gumou - rychla vymena bez naradi, zenevsky punc a vetsi exklusivitu nez u AP RO. Cenove samozrejme jinde nez Chopard/Laureato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 před 49 minutami, Potkan napsal: Pokud se ti ten Chopard libi, tak do nich bez. Moc jich na ulici nepotkas. Uz jsem je komentoval tady: Ja bych popremyslel jeste o tech VC Overseas. V cene mas i kuzi s gumou - rychla vymena bez naradi, zenevsky punc a vetsi exklusivitu nez u AP RO. Cenove samozrejme jinde nez Chopard/Laureato. Sakra, sem byl na ty chopardy fakt zlej:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 před 10 hodinami, Kid_A napsal: Sakra, sem byl na ty chopardy fakt zlej:-))) Taky si mel duvody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 před 16 minutami, Exiztence napsal: Taky si mel duvody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Tak a teď nastává to nepříjemné čekání na balíček;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 No super, těším se na fotky a co jsi vlastně nakonec vybral (i když asi tuším) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 před 7 minutami, xcmaniax napsal: Tak a teď nastává to nepříjemné čekání na balíček;-) ze Slovesnka je to tady skoro hned ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Uvidíte, možná budete nakonec trochu překvapený;-) hned jak dorazí, tak se pochlubím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Určitě koupil zlatý Invicty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 V 6. 2. 2021 v 14:45, JoyStick napsal: A nezavisle na tom doporucuju zajit za klukama do AP a popovidat si. Do roka bys mohl napr Jumba mit Jako pevne verím že si si zobral túto radu k srdcu a ty Invicity si kúpil aby si vydržal to čakanie Keby som to mal bližšie k AP butiku tak tam chodím robiť mlynské kola - rok je úplne v pohode To na obyčajné R ká je dlhšia fronta ,,Modely Oyster Perpetual 36 nemáme skladom. Tešia sa veľkej obľube a záujmu, a z tohto dôvodu by dodacia lehota bola určite dlhšia ako 1,5 roka bez ohľadu na farbu číselníka,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 před 2 hodinami, xcmaniax napsal: Uvidíte, možná budete nakonec trochu překvapený;-) hned jak dorazí, tak se pochlubím. To je fofr, žádný velký štráchy, super. Ať už si vybral cokoliv, bude to pěkně vyvažovat ty nudný RLX, co už máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Krabička dorazila:) Balení nádherný, tím dřevem voní celá kancelář. Zatím jen rychlý wristshot bez zkráceného tahu a nastevení času a data:) Nic lepšího jsem zatím na ruce neměl, skáču do vzduchu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Za mě jsi zvolil správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Hm, moc pěkný. Volbu ti taky schvaluju :-)), fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Gratulujem, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Gratulace, super hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se