Zdenek1307 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Ranger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Tak představená novinka odpovídá uniklým informacím a fotkám. Asi to bude chtít viděl naživo, ale teda nechápu tu nažloutlou lumi. To je přesně to, co mi vadí na BB Pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Škoda té velikosti... Na druhou stranu, cena je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Velkost je super. Mne by pokojne stacilo aj 36 mm. Trochu lezie do kapusty Exploreru a BlackBay 36. Cena nastavena na pomery dnesnej inflacie rozumne. Palec nahore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Jako nejsopu špatný, ale že bych se z nich nějak zalamoval, to taky ne. Každopdáně ve stejný velikosti se mi moje BB58 líbí o dost víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Krásná prezentace, fajnový hodinky. Za tu cenu manufakturní kalibr se 70h rezervou, spona s mikroregulací v 5 polohách a v naprosto ideální velikosti 39mm. Nehodnotím vzhled, ale Tudor opět ukazuje, za jaký peníz se dá udělat perfektní kousek v našlapaný třídě hodinek a dává k zamyšlení, kde je asi u Explorerů reálně ten hmatatelný cenový rozdíl. Každopádně to bude mít těžký, hodinky jsou o emocích a uvidíme kolik si najde zákazníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Podařený kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Co este fakt ocenujem, je full brushed povrch. Urcite to bude odolnejsie voci mikroskrabancom ako tie vylizane nalestene kusky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 9 minutami, xcmaniax napsal: Krásná prezentace, fajnový hodinky. Za tu cenu manufakturní kalibr se 70h rezervou, spona s mikroregulací v 5 polohách a v naprosto ideální velikosti 39mm. Nehodnotím vzhled, ale Tudor opět ukazuje, za jaký peníz se dá udělat perfektní kousek v našlapaný třídě hodinek a dává k zamyšlení, kde je asi u Explorerů reálně ten hmatatelný cenový rozdíl. Každopádně to bude mít těžký, hodinky jsou o emocích a uvidíme kolik si najde zákazníků. Za mě vzhled nuda. Jinak souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Dobrá alternativa k EXP a navíc za dobrou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Je to Ranger cena na tahu 2900 CHF https://www.tudorwatch.com/en/watches/ranger/m79950-0001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Tudor Explorer 39. Zadna velka laska na prvni pohled, spis solidni hodinky za super penize. Bude to chtit videt nazivo. PS: By me zajimalo, jestli discontinued Exp39 souvisi s releasem techto Ranger 39. Upraveno 8. července 2022 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 No a klasický Oyster tah je posun k lepšímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Skoda, cakal som viac. Cena bezkonkurencna, ale inak nuda. Asi najviac mi vadi hodinovka, snowflake je za mna pre Tudor tak nejak povinnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 5 minutami, Jarett napsal: No a klasický Oyster tah je posun k lepšímu Jo, presne. K tomu in-house stroj se 70 h rezervy, build quality, spousta hodinek za malo penez. Vlastne je mi sympaticky, jak to marketujou "robust, practical, and affordable instrument". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Mně se líbí, jen kdyby u Tudoru měli trochu menší odpor ke korunkám doléhajícím až k pouzdru a nenechávali tam tu zbytečnou mezeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Tak tady jsem uplně v klidu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Jedno live video na nato: https://www.instagram.com/tv/Cfv9xksg8Jv/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Toto jsou pecka hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Ty indexy vypadají poněkud zvláštně, ale možná se to vyvrbí ve slušnou lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se