Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jsem to dnes taky blejsknul, neb jsem dělal pořádek…
Už pomalu končím…

60d03b3c19180ee989f8f11c3d4e89e4.jpg

To už by na jedny, dvoje pořádné hodinky vydalo ředitelu

Ale beze srandy, našlapané to máš
  • Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 17. 12. 2023 v 15:50, Horhe napsal:

Jako není to zlý 

Vůbec to není zlý, naopak - je to výborný 😉 Krásně různorodá kolekce, ode všeho něco - za mne naprosto super 👍

před 1 hodinou, LovecK napsal:

Už pomalu končím… emoji6.png

Super kolekce, ale kdybych to měl hodnotí celkově, tak nějak moc RLX. Rolák bych osekal a vyměnil... Ale jo, je to brutus 👍

Odesláno
před 8 hodinami, LovecK napsal:

To mě pos... Tam je toho tak za čtverku 🫣 Nádhera 💪

Odesláno

Diky Bracha, priste si k Tobe vezmu kufr hodinek a vymenime fotografa at se to neleskne jako psi kulky. Od korunky je beru vsechny⌚👍

Odesláno

...to bohužel ne😀, ale v poměru co za dané peníze dostanu mi to přijde hodně dobré. Pravda je že bych se chtěl posunout dál, ale zatím se jich zbavovat nechci a už tak to vše neunosím...

Odesláno

Na Štědrý den jsem využil toho, že všechny kousky mé skromné sestavy byly snad poprvé všechny v běhu a seřízené, že jsem pořídil rodinné foto.

Když jsem pak ve vlakně ale uviděl,  jaké husté sbírky tu jsou právě napostované, nechtěl jsem tu krásu ředit. Takže nyni.

Pilotky, chronograf, potápky, oblekovky a field quartz. Myslím, že s daným rozpočtem mám pokryté všechny příležitosti. Ale upgrade každé položky v hlavě mám, ne, že ne. 🙂

20231224_093158.jpg

Odesláno
V 22. 12. 2023 v 19:55, LovecK napsal:

Jo to je fajn sestava, cca za půlku jsem postavil barák😂

Odesláno
před 49 minutami, whitley napsal:

Na Štědrý den jsem využil toho, že všechny kousky mé skromné sestavy byly snad poprvé všechny v běhu a seřízené, že jsem pořídil rodinné foto.

Když jsem pak ve vlakně ale uviděl,  jaké husté sbírky tu jsou právě napostované, nechtěl jsem tu krásu ředit. Takže nyni.

Pilotky, chronograf, potápky, oblekovky a field quartz. Myslím, že s daným rozpočtem mám pokryté všechny příležitosti. Ale upgrade každé položky v hlavě mám, ne, že ne. 🙂

Pěkné, zaujaly mě ty "citrónky"

Odesláno

Na Vianoce sa na chvíľu opäť zišla cela zostava a stihol som aj cvaknut pred tým ako išli spat do trezoru. Tento rok prišlo k výraznejšej redukcii tak uvidíme čo prinesie 2024. 

IMG_7040.jpeg

Odesláno
před 21 hodinami, Maxel napsal:

Dle mého skvěle postavená famílie. Na hodnotu ser, o tom to neni :) Takže za mě palec hore!

Díky za palec. Po hodnotě neprahnu ale všichni to známe, že se nám postupem času páčí nákladnější a nákladnější kusy 😅

Odesláno (upraveno)

Tak s tikající rodinkou konečně po kupě pod novou střechou :)

Dlouho nebyl čas ani nálada a ležely ladem, ale mám pocit, že ani to mě z toho chronobundu úplně nevyléčilo :D

20240107_195003.jpg

Upraveno uživatelem Lamiczka
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...