rooosta Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 V lete mi posli wristshot, ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 V lete mi posli wristshot, ju? ... si nedate pokoj, ze? A aby som len nekecal tak s tymto som v 2008 zacinal.Je asi najvyssi cas ich poslat dalej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Vostok Amfibija Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 tak, a koncim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Top rodinka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Ale jo, ja bych ti to uznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Muze byt. Pokud nemas koncentin jako chobotnice, tohle je dobre nositelny na hezkou radku let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Huhu4d - tuhle vetu jsem tu uz slysel tolikrat :-). Ale mas to moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 jj ja viem ale uz sa tocim v podstate v kruhu posledny rok, z tym ze mam stabilne GS + moony + suby a k tomu som dokupoval blbosticky podla nalady.Moony mam uz 7dme, suby asi 10te, GS mam tretie. Uz je to viac vopruz ako zabava... Teraz ku staliciam pribudly sla017, ktore su pre mna idealne hodinky a tym padom sa stabilna 3ka rozsirila na stabilnu 4ku. Teraz na blbnutie mam uz len jeden flek, momentalne ho maju sinny, uvidime dokedy ale cez 5ks v rotacii sa nechcem dostat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tomu se rika všech 5P po hromadě huhu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 tak, a koncim.Tak určitě!!! já taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 tak, a koncim.Hezkypekne. Jsem doufam uz jen dva kousky od podobneho vykriku do tmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ešte ti chýba niečo s modrým ciferníkom tak, a koncim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Oproti Vám jsem jen m*dal, ale jsem teprve na začátku. Cíl mám vytyčený. Tohle jsem dal dohromady za necelý rok. Cesta bude dlouhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 shewcza: tohle za necely rok je slusne tempo. To ja jsem v tom pripade velice pomala obstarozni zelva s artritidou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Trojka z dnešního setkání. MM300 patří shewczovi, díky kterému jsem je konečně viděl naživo Překvapily mě na nich tři rysy: celistvý spodek pouzdra (vlastně bez dýnka, ke stroji se leze shora), "plechovost" tahu i spony s extenzí a výška hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Aktualni stav. Jednou se hecnu, vsechno strelim a necham si jenom bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Sorry fotka se vlozila tak ze se mi ztoho toci hlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 rodinnéfoto.JPG Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se