beeman Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 mam pocit, ze jsme s drahou ted tak nejak spokojeni, nejspis jsme se dopracovali k zakladni sestave pro vsechny prilezitosti :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 jste volove :-D z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 ...OWG u mě prostě nefunguje. Nepotápím se, stopkama neměřím, potřebuju datum, potřebuju tah, potřebuju hodinky na blbnutí s řemenama. ...Přesně jsi to vystihl, mam to podobně. Jinak naprosto skvělá dvojka. Osobně bych doplnil potápky s černým/modrým cifrem (SMPc, Colty, apod), ne kvůli potápění, ale zapadaj do konceptu, a měl finální trojku na všecko - potápky, pilotky a univerzály. Moje cesta směřuje stejným směrem, ale zatim jsem se nedostal pod 5 kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 (upraveno) Jj, 2 kusy jsou minimum. Mam v mnoha smerech idealni kombo, ale dusicka stejne nema klid ! Asi jsem chronochorej, ci co Upraveno 30. března 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Honza71, tie Reversa su bozske! Vedel by si mi poskytnut model ref. Dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Dekuji jsou to q3788570 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Nezapomnels na GP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 (upraveno) Vyvážený dvojkombo, jako má třeba Chozef, je můj sen. Bohužel nesplnitelnej - mám dvoje definitivky, který odmítám pustit, a chybí mi světlej cifr a něco fajnovýho s vysokou WR. Takže sám se pod tři az čtyři kousky asi nikdy nedostanu... Aspoň teda chodím závidět dvouhodinkářům sem:https://forums.watchuseek.com/f20/2-watch-collection-3383522.html Upraveno 3. dubna 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Ja tady tu manii posledni doby dostat se na OWG nebo dvojkombo proste nechapu.Imho je je prece lepsi mit vic hodinek... kdybych mel dost penez, taky si koupim vic aut - starou 911, RS6/M5/E63S jako daily, R8 V8 manaul jako milovany auto z detstvi,... Proc bych jezdil jen jednim furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 OWG je podle mne fakt nesmysl (teda pokud to člověk nechce furt točit), ale stabilní dvojkombo je pro mne naopak svatej grál. Řešíš drahej servis jen u dvou kousků, nemáš v hodinkách nasypáno zbytečně moc, stačí ti domácí sejf (protože na ruce nosíš cca 50% hodnoty sbírky, a ne třeba jen 10%), a když zvolíš dokonalý dvojkombo, jseš saturovanej a můžeš se věnovat důležitějším věcem v životě a o hodinkách si už jen číst, připadně jednou za dekádu kombo lehce obměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 (upraveno) OWG je podle mne fakt nesmysl (teda pokud to člověk nechce furt točit), ale stabilní dvojkombo je pro mne naopak svatej grál. Řešíš drahej servis jen u dvou kousků, nemáš v hodinkách nasypáno zbytečně moc, stačí ti domácí sejf (protože na ruce nosíš cca 50% hodnoty sbírky, a ne třeba jen 10%), a když zvolíš dokonalý dvojkombo, jseš saturovanej a můžeš se věnovat důležitějším věcem v životě a o hodinkách si už jen číst, připadně jednou za dekádu kombo lehce obměnit. Martine, tohle je sakra vyvazenej nazor cloveka, co uz neco ponosil a neco vi. Naprostej souhlas. Upraveno 3. dubna 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 (upraveno) Ja tady tu manii posledni doby dostat se na OWG nebo dvojkombo proste nechapu.Imho je je prece lepsi mit vic hodinek... kdybych mel dost penez, taky si koupim vic aut - starou 911, RS6/M5/E63S jako daily, R8 V8 manaul jako milovany auto z detstvi,... Proc bych jezdil jen jednim furt Ahoj. Nemyslím, že by to byla mánie. Někdo snižuje, protože potřebuje prachy. Někdo to prostě neunosí. Není to tak dlouho, co se mi doma ve vrtiči grilovalo 5 kousků od Rolexu. Nemám radost z toho, že hodinky nemohu nosit v práci..., pač většinu času trávím na operačním sále. Tak je nasadím alespoň odpoledne a doma je však zase sundám, pač je nechci dojebat při práci na domě nebo na zahradě. Takže se s nima těším hlavně o víkendu. Nejsem sběratel, ale nositel, tedy čím víc kousků tím lepší, u mě neplatí. Tak ladím dvoje hodinky. Možná jedny z nich zase časem vyměním za jiné.Auta mám hodně rád...a taky mi stačí jen dvě. Jeden náklaďák pro rodinu a jedno pro radost. Až dozraju, tak vyměním nové bávo (pro radost) za starýho Mustanga a budu úplně nejšťastnější. Upraveno 3. dubna 2019 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Zas tak velký moudro ze mne nevypadlo, Kide, aby mi Leo musel tleskat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 (upraveno) Zas tak velký moudro ze mne nevypadlo, Kide, aby mi Leo musel tleskat ja myslim, ze to bylo dobre sepsany. Ale jestli si pamatuju dobre, tak ty sam mas tech kousku vic nez 2:-) Upraveno 3. dubna 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Dnes cast digi zbierky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Baterky do všetkých vyrábaš,alebo dobíjaš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Kupujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Zas tak velký moudro ze mne nevypadlo, Kide, aby mi Leo musel tleskat Martine, ty máš jen dvoje? Vážně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se