Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Todle je takovej pre-covid transportní srazovej kufr. Hodinkovnice má ještě rezervy ;)  

Tvoje 3 kusy jsou ovšem skvělá sestava! 

Já měl teď chuť zkusit všechno (nebo aspoň skoro), co jsem za poslední léta měl v hlavě. Blbý je, že mi všecko relativně sedlo. 

Odesláno

@Maxel Jak blbý? Dobrý ne? :D 

Já včera pustil roulex platíčko, objednal jsem veliký vořechový a přendal část do kufříků. Ještě tam asi 8 kousků neni, ale to je buřt :D 

Mimochodem pokud by se někomu doma válely takový ty pěnový polštářky, tak se jich rád ujmu, provizorně je to na vožužlaný zvukověizolační pěně a páč nemám laser, líp to nevopižlám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Well. Jako jo, dobrý :) Ale čekal sem, že něco nesedne, pude dál a já budu mít proč kupovat další. Takle musim dál nakupovat s těžkým sebezapřením. Což je nepříjemný, ale de to.

Tvojí sestavu sem se zařek komentovat. Snad jen. Di do… 😜

Odesláno

Již kvačím. :D 

Ale tak vono to nějak pude, já si dám kvótu, kterou pak stejně 5x porušim a s pocitem “blbečku zase ses nahrnul někam kams neměl” to pak pouštim dál, pokud Tě to neruinuje finančně, což věřim že ne, tak by měla převažovat radost :) 

Odesláno
S toudle rodinkou uzavřu letošní rok.
Ještě mi tam chybí nějaké edc ve stylu GS nebo Exp36, ale už se na tom pracuje. 

@Maxel ja myslim, ze ti tam naopak prebyvaji ty Monstra oranzovy.. muzu pomoct?
Odesláno
Před hodinou, Slaco napsal:

Po častých prodejích a nákupech jsem se ustálil na této trojce a zbytek prodal 👍. Tak snad to dlouho vydrží 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ale jo, to by asi i vydržet mohlo. Není tam žádný vyloženě špatný kus 😃

Odesláno
V 3. 1. 2022 v 19:48, HondzaX napsal:

Kamarádova rodinka. Sice malá, ale o to výživnější. Ty číselníky jsou prostě pecka..

Jsem hloupej a linej. Jaka je ref tech napravo? Ta kombinace modryho strukturovanyho cifru a zlute vterinovky je bomba...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...