Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 6. 11. 2023 v 12:06, Peta-Biker napsal:

Jaký model? Calatravy 6119? 

Calatrava 5226G. No ešte som ich nevidel naživo, tak najprv si musím počkať, či sa ich vôbec dočkám a ak áno, už len dúfať, že sadnú na ruku tak, ako majú 🙂

V 6. 11. 2023 v 12:18, junior300 napsal:

@Willie McBride sledujem tvoju hodinkovu cestu cez fotky este od UN. Nadhera. Az mi je blbe, ze som sa zbavil mojich Festin. Mal som to s nimi rovnako, aj ked teda ja som nedosiahol na take mety ako ty. Mal som si ich nechat ako memento starych casov, ktore sa v dnesnej neistej dobe mozu lahko vratit. Mimochodom DJ, nepridu ti trochu nuda? Nechap ma zle, oblizal by som si vsetkych desat, keby som sa k nim dostal. Ale ty si uz inde. 🙂

P.S.: S tymi PP drzim palce!

Ďakujem, s PP to asi bude dlhšia cesta s neistým koncom, no aj tá cesta k tomu patrí.

DJ mi neprišli trochu nuda, prišli mi omnoho viac, ako len trocha nudné 😄 No aby som nebol za zlého. Hodinky sú to super spracované, fakt pohodlné, zelený ciferník na dennom svetle sa mi naozaj páči. No chýba mi u nich nejaká iskra, niečo zaujímavé, čo z môjho pohľadu majú napr. UN, Zenith, ... no možno to je len počiatočný pocit z prílišného očakávania. Humbuk a chválospevy okolo RLX sú všade prítomné a keď som sa k ním reálne dostal, tak to bolo také zvláštne. No uvidíme časom, možno ešte aj ja ich budem ospevovať, len som neobjavil ich čaro.

V 6. 11. 2023 v 12:40, MíraMíra napsal:

Držím palce ať se obojí sejde. 😀

Ďakujem, ešte uvidíme, ak niekedy raz budú dostupné, ako mi sadnú, naživo som nemal to šťastie ich vyskúšať, tak snáď sadnú, ako majú (v prípade, že finančná situácia nebude ideálna, tak snáď vôbec nesadnú 🙂 )

Odesláno
před 22 minutami, Kostra napsal:

Chybí tam SKX a Beemanovky, ale jádro tam je. Jak na to teď koukám, ocelové tahy jdou úplně mimo mne:-)

jedna Ikona vedle druhe:) 

Odesláno

Díky kucí. Každopádně do ikon tam ještě nějaké mezery vidím:-) Na druhou stranu člověk má jen dvě ruce a jednu peněženku, takže nemůže mít všechno:-)

Odesláno
[mention=12491]Kostra[/mention] Slušná sestava! Koukam ale, že PAM-období je definitně fuč?
Po změnách posledních dní jsem poslal na rande hlavní část famílie. A taky to mam (teď) vlastně všecko na železe
B70D22D2-9686-4C02-8B83-D766FB658796.thumb.jpeg.76002ee0e256aeeee84169e6ee46467e.jpeg

Jojo, PAM období má, minimálně na chvíli, odzvoněno. No a koukám, že ty zase jedeš Breitling bomby, po epoše rolád;-)
Odesláno

Období rolád jak rychle přišlo, tak taky odešlo. Jo. Prostě mi ta značka nicmoc neřiká; zejm. vzhledem k AD-tanečkům a (ne)disponibilitě na běžném trhu. 
Béčka chceš, napíšeš AD, pozve tě na kafe (na oběd jsme přeci jen ještě jinde), vyzkoušíš, pokecáš, slevu dostaneš a jedeš dom s dvěma kousky. Za mě nejni vo čem :D

Žerty strankou. Po těch 10 letech s chronobundem za krkem mě prostě Breitling baví nejvíc. Je tam jméno, legacy, občas i nějaký příběh, a hlavně jsou to prostě netuctové hodinky s (většinou) osobitým designem. A ač spíš zastáncem pre-Kern éry, teď ty poslední modely mě hodně baví. 

Odesláno
V 12. 11. 2023 v 12:21, Maxel napsal:

@Kostra Slušná sestava! Koukam ale, že PAM-období je definitně fuč?

Po změnách posledních dní jsem poslal na rande hlavní část famílie. A taky to mam (teď) vlastně všecko na železe :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Hodne solidni rodinka

• po 3 týdnech...
Odesláno

Trochu jsem to probral, neco prikoupil a tématicky doladil. Taková jakoby legendární diver rodinka no 🙂 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...