Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 12. 2015 v 10:35, honza71 napsal:

Jo vsiml jsem si, ale lakaji me Carrera :-D.

Koukam, ze mas taky Barrel.

minimálne jedny půjdou.

Barrely už dlouho, aspoň 2 roky. Nejdřív jsem je nechtěl, ted patří mezi oblíbence. Dobře se nosi.

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jo, nosi se pohodlne, ten cifr je paradni, moc lidi je nema, ale s tou velikosti to jeste nemam uzavreny. Mne prijdou dost drobny. Rozdil proti Autavkam, co maj kloucci, je znacny.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  V 22. 12. 2015 v 22:52, financ napsal:

chronoland

attachicon.gifDSCN9953.JPG

Tak nad tím se rozplývám @financ - o nabídku nějakých z tvé sbírky se budu asi taky zajímat (ikdyž Autavie už mám, když už, tak bych raději ty starší pandy, nebo teď ideálně Carama pandy), ale takle dohromady to vypadá moc krásně :-)

Odesláno

Nieco chyba a nieco prevysuje. Presnejsie a strucnejsie, nieco chyba :)

Roky tuzim po ciernych bondovkach, ale nie a nie uzavriet obchod. A trocha vitaminu B by tiez padlo vhod.

post-21258-0-73319300-1451390585_thumb.jpg

Odesláno

Nyní takto, akorát chybí vintazni po dědovi, jsou ve skříňce

16071c624a8cb455b196d2221aecf051.jpg

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno
  V 29. 12. 2015 v 12:12, huhu4d napsal:

Pekne to mas. Gratulujem. Tie aqua terra su 42mm?

dakujem, ano, panske 41.5 mm.

Cim viac sa na tu svoju fotku pozeram, tym som nespokojnejsi. Minimalne tie bondovky do toho musim dostat, takto je to take...no strbave.

A pre istotu, katjery su tiez panske, manzelka ma svoje vlastne kvarc edition :)

Odesláno
  V 29. 12. 2015 v 14:22, ivan_989 napsal:

dakujem, ano, panske 41.5 mm.

Cim viac sa na tu svoju fotku pozeram, tym som nespokojnejsi. Minimalne tie bondovky do toho musim dostat, takto je to take...no strbave.

A pre istotu, katjery su tiez panske, manzelka ma svoje vlastne kvarc edition :)

Tak pri pohledu na tu Tvou sbírku, by to neměl být problém, ne?:-)

Odesláno

no...ale ja zistujem ze sa nechcem vlastne nicoho zbavit a kde nabrat lóve na dalsie ? Teda, tie davosy prakticky nenosim a aj by som ich pustil, keby ich niekto chcel, ale to ma nevytrhne.........

V 29. 12. 2015 v 14:40, xcmaniax napsal:

Tak pri pohledu na tu Tvou sbírku, by to neměl být problém, ne?:-)

Odesláno

Kostra- ty zrovna mě o tom povídej :lol2: , další kousek od tebe se ke mě blíží ( už se fakt nemůžu dočkat, tvé hodinky jsou jak zakleté, musím každýho k prodeji vyloženě nutit a prosit :-)).

Odesláno
  V 30. 12. 2015 v 11:15, Kostra napsal:

A co to bude? Prodal jsem toho letos tolik, že už si to ani všechno nepamatuju:-D

Pro tebe silvestrovskej kvíz- co jsem chtěl od tebe v kombu k Hamiltonům PE? Jen si lámej trochu hlavu :-).

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...