Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 13. 2. 2016 v 18:50, patprom napsal:

Dekuji, Honzo. Je to parada, ale o to tezsi je rozhodovani, ktere si vzit :-)

No jo. Tak to tu ma vetsina. Syslime,sbirame atd. a pak rano vejrame do hodinkovnice a nevime, co si vzit :D

Ja nedavno dokompletoval sestavicku a ubehl teprve mesic a uz premyslim, ze koupim jedny kapitalisticky Primky (rozumej RLX), abych to dilema nemusel resit ;-).

P.S. Delam si pr.el :D

Upraveno uživatelem honza71
  • Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 13. 2. 2016 v 19:00, honza71 napsal:

No jo. Tak to tu ma vetsina. Syslime,sbirame atd. a pak rano vejrame do hodinkovnice a nevime, co si vzit :D

Ja nedavno dokompletoval sestavicku a ubehl teprve mesic a uz premyslim, ze koupim jedny kapitalisticky Primky (rozumej RLX), abych to dilema nemusel resit ;-).

P.S. Delam si pr.el :D

No, ja mel dneska velke dilema, ktere si vzit na sluzebku. Seamaster 300 nebo BLNR? Vyhral novejsi kousek :-)

Odesláno
  V 12. 2. 2016 v 23:07, ave1112 napsal:

Ja som nasiel akurat na chrono24 ceny tam lietaju cca 197-230 v CZ korunach, mohol by ich pustit nejaky miestny clen za priatelnejsiu cenu nie?:-)

Vis, ja nemam moc chut kupovat je nekde venku, kde je jich na prodej mraky. Ano, rozhazuji site, ale zatim se jich nikdo nechce zbavit. Pred casem byly k mani jedny plechace, ale ja jsem spis na keramiky :-)

Odesláno
  V 13. 2. 2016 v 21:01, patprom napsal:

Vis, ja nemam moc chut kupovat je nekde venku, kde je jich na prodej mraky. Ano, rozhazuji site, ale zatim se jich nikdo nechce zbavit. Pred casem byly k mani jedny plechace, ale ja jsem spis na keramiky :-)

Ja uz som plechace mal SDčka no pustil som ich dalej a pozeram teraz po keramikach a velmi sa mi pacia HULK suby:-)

Odesláno
  V 16. 2. 2016 v 9:38, cosmos napsal:

Tak taky přidam moji malou mezinárodní rodinku :-)

Vyvážená rodinka! Hlavně se mi moc líbí ty Hydry na kůži! Jak se nosí a celkově jak lícuje?

Odesláno
  V 16. 2. 2016 v 22:00, Locky napsal:

Vyvážená rodinka! Hlavně se mi moc líbí ty Hydry na kůži! Jak se nosí a celkově jak lícuje?

Hydram jako málokterým potapkam kuže fakt slusi. Tuhle mi vyráběl zrno. Za ty prachy super zpracovány hodinky,všechno lícuje, přesnost stabilne +3 sek.denne. Jedna nevýhoda je absence mikroregulace a nutnost koupě puldilku tahu aby sedel dobře,jinak se nosí pohodlne.

Odesláno
  V 17. 2. 2016 v 12:20, AndyAaron napsal:

Moc pekna rodinka potapek. Nez bych se rozhodl co vzit na ruku, tak mi dojde kyslik v lahvi

..  máš pravdu,mnoho hodinek vede k jisté hodinkové schizofrenii,ale naštěstí MM300 jsou jenom jedny :)

Odesláno
  V 18. 2. 2016 v 13:46, M-72 napsal:

Safra safra ty Chronostopy, to byla tehdá moje slabá chvilka ... :-)

opravdu nerad bych je vracel.. :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...