sodekcz Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Viktorky vypadají dobře. Safír, indikace EOL, trošku lepší Ronda, delší výdrž baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 @sodekcz taky se mi líbí a ta kazeta s nožem je jako dárek super. Kdysi jsem od bráchy taky dostal švýcarák a mám ho dodnes. Tak bych mu to tak trochu oplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Viktorky až na to nudný dýnko super. Balení s nožíkem vypadá parádně a jako dárek uplně ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Ja som jedny Victorinox mal a spracovanie nebolo zlé, ale mne prišla Cerina lepšia. Chcelo by to vidieť naživo. Btw. balenie s tým nožíkom je safra cez rozpočet či? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Problém je, že ani Helveti nemá Victorinox skladem, ale na objednávku 2-3 týdny. Na Tissot, Certinu, Hamilton, případně jiné se zajdu podívat tady v Ostravě. Nejlepší poměr značka/machr index/cena má Tissot Gentleman Quartz, Certina je o něco dražší, i když nepočítám verzi s COSC Etou. Victorinox má Rondu a je nejdražší i bez nožíku. Příplatek za nožík a větší krabičku je 1500,-. Na druhou stranu je to nejhezčí dárkové balení. Victorinox také vypadá nejsportovněji a má pěkně členitý ciferník. Tady jsou všichni tři favorité vedle sebe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Kdyby si chtěl udělat radost mě bral bych Tissoty na druhou stranu to balení u Victorinoxů taky není k zahození… podle mě neuděláš chybu ani s jednima a bratr bude mít 100% radost ať už dostane ty nebo ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Já bych třeba nesnesl mít na hodinkách nápis Swiss Army. Ale to už je asi na vkusu každého bratra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Tady z těchto za mě jednoznačně Tissot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Přesně takové názory jsem potřeboval. Díky Na ty Victorinoxy jsem dal dotaz na Helveti, jak je to s dostupností. Momentálně se taky začínám přiklánět k Tissotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Tissot určitě udělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Ono Certina vs. Tissot je vždy boj. Ja sa prikláňam viac k Certina, naživo mi vždy ich modelu prídu lepšie vypracované ako od Tissotu, ale zasa je to len môj subjektívny pohľad. Ak by som JA mal vyberať z týchto troch tak vyberiem Casio Oceanus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Mně přijdou Victorinoxy rozhodně nejošklivější. Ať máš do hodnocení i nějaký mínusový bod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 před 23 hodinami, Diablo1st napsal: Ono Certina vs. Tissot je vždy boj. Ja sa prikláňam viac k Certina, naživo mi vždy ich modelu prídu lepšie vypracované ako od Tissotu, ale zasa je to len môj subjektívny pohľad. Ak by som JA mal vyberať z týchto troch tak vyberiem Casio Oceanus Kouknu na Tissot i Certinu na živo a uvidime, ale jak už jsem psal, Oceanus je u nás prakticky nedostupný, což jej, bohužel, diskvalifikuje. před 4 minutami, Zmrzlinar napsal: Mně přijdou Victorinoxy rozhodně nejošklivější. Ať máš do hodnocení i nějaký mínusový bod Tak bych to úplně nenapsal, ale OK, znamenám si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Victorinox jsou skoro až dámské bych řekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 (upraveno) před 2 hodinami, shewcza napsal: Victorinox jsou skoro až dámské bych řekl. Zajímavé, mi přijdou nejvíc dámské ty Certiny. Kdyby ještě někdo věděl o nějakých automatech za rozumnou cenu, krom tedy známých Seiko, Orient, např. OrientStar a dostupných v ČR, SR, PL, co posílají k nám, dejte odkaz. Příští týden jdu dělat průzkum na živo. Díky všem za čas a námahu, snad toto vlákno ještě někdy někomu pomůže. Upraveno 29. srpna 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 před 11 hodinami, tombas napsal: Kouknu na Tissot i Certinu na živo a uvidime, ale jak už jsem psal, Oceanus je u nás prakticky nedostupný, což jej, bohužel, diskvalifikuje. Tak bych to úplně nenapsal, ale OK, znamenám si. Áno máš pravdu, že u nás sa oficiálne nepredávajú, ale ak som dobre pochopil najväčšiu starosť ti robí prípadný servis. Podľa informácii čo mám, rada Oceanus by sa mala dať bez problémov odservisovať u každého AD Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Neber to prosím zle, nabídku Oceanus jsem si prošel na Chrono24, pár modelů se mi líbilo, ale ty byly mimo cenu, jinak mě nic až tak nezaujalo. Na SeriousWatches jsem našel tyto OrientStar, co na ně říkáte? Momentálně €70 sleva Orient Star RE-AU0403L - YouTube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Před hodinou, tombas napsal: Neber to prosím zle, nabídku Oceanus jsem si prošel na Chrono24, pár modelů se mi líbilo, ale ty byly mimo cenu, jinak mě nic až tak nezaujalo. Na SeriousWatches jsem našel tyto OrientStar, co na ně říkáte? Momentálně €70 sleva Orient Star RE-AU0403L - YouTube Nic proti Orientům, ale v téhle konkurenci podle mě neobstojí, o machr-indexu nemluvě... Jinak ten členitej cifr u Vinoxů, co vyzdvihuješ, se dle mýho názoru okouká (mně se teda nelíbí hned od začátku ), na rozdíl od čistých ciferníků uvedených konkurentů. Já bych z těchhle variant vzal Tissot, přestože je mi obecně sympatičtější Certina (nabídkou modelů, zpracováním, systémem DS atd.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 @M.K. dík za názor. o MI úplně nejde, ty Orienty jsou automaty, ostatní quartz a přeci jen jsou automaty trochu větší hodinařina, byť v této nižší cenové kategorii. Lepší obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Mne se treba x Orintu libi, vcetne techto, ktere jsou hodne povedene, ale ten nazev.... Jak kdybych to koupil v Indii na trzisti. Vzhledove asi jedny z nej. Mne se libi i ty Jazzmastery, jak v quartzu, tak v automatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se