Přejít na obsah

Dodavatelé energií

Doporučené příspěvky

před 12 minutami, Kotlick napsal:

Jaký máš elektroměr? Už ten chytrý co měří po 15 min?

Nejedná se mi primárně o prodej přebytků, spíše naopak o nabíjení auta popř. baterky v době nízkých cen, kdy nebude svítit dost na FVE.

Jsem zatím ve fázi teoretických úvah. Budu dávat FVE a elektro auto. 

Čtyřkvadratní elektroměr s průběžným odečtem byl podmínka pro připojení FVE k síti.  Nad elektroautem jsem taky uvažoval, ale nedávalo mi to ekonomicky smysl, ikdybych jej dobíjel jenom z FVE. Nebo se něco posunulo, vím o státní dotaci na firemní auta, zatím jsem si to nepočítal..

Ověření kapacity sítě na velikost tvé budoucí FVE v tvém místě přiojení sis udělal?

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
V 27. 3. 2024 v 10:37, African napsal:

Není nad osobní kontakt, opět mě EON poslal nějáké dražší nabídky při prodloužení smlouvy, tak jsem zavolal paní co mě naposledy měla na starost a na pohodu. Prý je to všechno individuální, hodně se bere celková spotřeba, tak mi to udělala ještě mírně výhodnější a na rok zase happy. Veškeré nabídky mám přehlížet a u každého konce smlouvy předem volat osobně jí.

Proč mi to dělají, než jsem stihl podepsat plyn EON, volalo mi Innogy a navrhlo ještě o 150 Kč levnější MWh 🙈 Eon se teď pod ně nedostane, ale mám cekat na začátek května, tak teď babo raď protože křišťálovou kouli samozřejmě nemají 😅

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, African napsal:

Proč mi to dělají, než jsem stihl podepsat plyn EON, volalo mi Innogy a navrhlo ještě o 150 Kč levnější MWh 🙈 Eon se teď pod ně nedostane, ale mám cekat na začátek května, tak teď babo raď protože křišťálovou kouli samozřejmě nemají 😅

Taky jsem dostal na plyn od Innogy nějakou individuální nabídku na rok 1.190 bez DPH nebo na 2 roky 1.147,50 bez DPH. ČEZ jako dlouholetému odběrateli dala nabídku na 2 roky 1.650 bez DPH první rok a 1.390 bez DPH druhý rok. Sem zvědavej co nahodí jako další nabídku až jim tam přijde výpověď.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Geodet napsal:

Taky jsem dostal na plyn od Innogy nějakou individuální nabídku na rok 1.190 bez DPH nebo na 2 roky 1.147,50 bez DPH. ČEZ jako dlouholetému odběrateli dala nabídku na 2 roky 1.650 bez DPH první rok a 1.390 bez DPH druhý rok. Sem zvědavej co nahodí jako další nabídku až jim tam přijde výpověď.

Tak to jsme dostali stejnou  :cheers: Já to podepsal, protože jak píšeš je to jediná možnost jak dostat současného dodavatele na lepší cenu. Dej vědět jak ČEZ, já dám vědět jak EON 😅

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, Petr11 napsal:

Plyn PRE 1100Kc bez dph do konce 2025.

Sympatická cenovka :guitar: Čekám stále na EON jak zareaguje na výpověď smlouvy. Číslo ti nemá cenu dávat, jelikož už jí zkusil volat kamarád a ta ho hned přesměrovala na klasickou infolinku jelikož ho nemá na starost. Už mám číslo i na paní z Innnogy, to bude as tím vysokým odběrem, tak si mě hýčkají 😆 Nabídla mě zajímavě i elektriku, která mi končí až desátý měsíc. Můžu podepsat nezávaznou smlouvu a aktuální cena mě bude platit až do desátého měsíce, pokud elektrika zlevní, smlouva se upraví. Jsou to ale čachry v dnešní době 😅 Innogy mají i zajímavou věc, že upravují fixní smlouvy, pokud se energie vydají rychlým směrem dolů. Minulý rok zlevnili 300.000 zafixovaných smluv...sympatické.

Odkaz ke komentáři

V 10. 4. 2024 v 10:16, Jarett napsal:

Tak jsme dostali nabídku ČEZu

tarif D57d ... 2880,- plus stálá platba 128,- bez DPH ...  fixace na rok.

Dostal jsi nějaký ceník nebo to je individuální nabídka? Mě teď oslovili a poslali nabídku s ceníkem "Elektřina Extra" a tam je za stejných podmínek D57d - 3100/VT a 3000/NT bez DPH

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, viders napsal:

Dostal jsi nějaký ceník nebo to je individuální nabídka? Mě teď oslovili a poslali nabídku s ceníkem "Elektřina Extra" a tam je za stejných podmínek D57d - 3100/VT a 3000/NT bez DPH

Jen telefonní nabídka. Aktuálně mi u Centropolu nabídli 2,773,- :D 

Odkaz ke komentáři

Jaký je tohle? Elektrika mě zatím tolik nezajímala, fix mi končí až 10 měsíc, ale už teď můžu podepsat smlouvu na další rok od 10/2024-10/2025. Pokud budou ceny klesat, smlouva se dá upravit.

Individuální obchodní cena za dodanou silovou elektřinu  bez DPH ve vysokém i nízkém tarifu je  2 860 Kč/Mwh na 24. měsíců i s daní x 1,21 3 460,60 Kč/Mwh .

Stálý měsíční plat bez dph je 127 Kč.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Dez123 napsal:

Kam teď s elektřinou? Skončil mi fix u ČEZu, převedli mě na poměrný drahý produkt Elektřina na dobu neurčitou. Spotřeba ročně cca 2500 kWh.

Má cenu teď fixovat, nebo počkat na léto?

Zkus kontaktovat Eon, Innogy nebo někoho jiného. Uvidíš co ti nabídnou.

Odkaz ke komentáři

V 20. 4. 2024 v 14:35, Dez123 napsal:

Kam teď s elektřinou? Skončil mi fix u ČEZu, převedli mě na poměrný drahý produkt Elektřina na dobu neurčitou. Spotřeba ročně cca 2500 kWh.

Má cenu teď fixovat, nebo počkat na léto?

Při této spotřebě bude úspora tak malá, že si nejsem jistý, jestli čas tomu věnovaný za to stojí ...

Odkaz ke komentáři

V 10. 4. 2024 v 20:01, African napsal:

Tak to jsme dostali stejnou  :cheers: Já to podepsal, protože jak píšeš je to jediná možnost jak dostat současného dodavatele na lepší cenu. Dej vědět jak ČEZ, já dám vědět jak EON 😅

Komedie s plynem pokračuje. Dnes mi volala paní z ČEZu a nabídla mi 1020,- bez DPH na 1 rok. Jak v Turecku na tržišti. 🇹🇷

Odkaz ke komentáři

před 57 minutami, Geodet napsal:

Komedie s plynem pokračuje. Dnes mi volala paní z ČEZu a nabídla mi 1020,- bez DPH na 1 rok. Jak v Turecku na tržišti. 🇹🇷

Já si myslím že už i na tom Tureckém tržišti jsou dnes férovější 😖 Já podepsal Innogy s tím že stávající EON když uvidí výpověď na stole, půjde minimálně na jejich cenu, což je dnes běžné a docela mě zaujal dopis od Innogy který je napsán vcelku v zajímavém stylu. Mám to chápat tak, že když si mě EON rozhodne podržet a nabídnou lepší nabídku, nemám na ni reagovat? 🤣 

DSC_6416~2.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...