FreemanTKOZ Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Tohle jsem trochu zmeškal a to jsem tam chtěl zajít. Od 1.11. je na Pařížské 1 znovuotevřen oficiální butik Breitling. 11.11. bylo slavnostní otevření za účasti Kerna (CEO). Už jste se tam někdo byl podívat? Video a rozhovor: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hodinky-hvezd-otevrely-butik-v-praze-pro-dalsi-penize-chteji-jit-na-burzu-180114?amp=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Ani jsem nejak nezaznamenal proc byl pred tim zavreny? Jinak hezky pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Tomuhle se říká "STYL". Fakt pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Monobrand si tahle značka zaslouží. Taky nevim, že to zavřeli. Nejsem cílovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Krasny prostor. A par clenu bylo i na otviracce. Akce, jak se patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Mucho gusto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Krasa veru krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 byl jsem se tam podivat na hodinky a velmi prijemne prostredi perfektni obsluha jak pan tak pani velmi milí a pratelsti. mel jsem s sebou dceru 4 roky a dostala hned pastelky a breitling omalovanky + mikulase a ja se tam mohl v klidu venovat hodinkam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Video z otevíračky z naší dílny Chilli Production v mé režii. https://fb.watch/9F3wxDZgxo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 6. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Parádní video. Vypadá to na provedenou akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby K Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Butik moc pěkný, personál příjemný, nevtíravý a partnerství s Triumphem paráda..! (jeden mi stojí v garáži.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Hezký, ten café racer od Trimphu tam sedí, jak prdel na hrnec. Jen mi tam chybí někde na stěně křídla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Ten novej butik vypadá dobře, budu se tam muset zajít taky podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Včera jsem šel okolo, škoda že tam zmizel butik AP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 32 minutami, Josef01 napsal: Včera jsem šel okolo, škoda že tam zmizel butik AP. Ten tam furt je… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Máš pravdu, byl jsem tam před lety, když jsem kupoval AP a nějak jsem měl pocit, že je v místech toho Breitlingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buler Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Skvěle video. Nový butik Breitling má sakra styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Romca Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 To je paráda, zajdu se podívat! Bčka mám v plánu už dlouho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 V pondělí jsem se tam zastavil, původně procházka měla vést do přírody, ale úplnou náhodou skončila v pařížské, tak jsem neodolal. Navzdory mému outfitu se mi ale dostalo prvotřídního servisu a moc příjemně jsme si popovídali, zároveň teda musím říct, že mě zvládli dost nalomit. Věděl jsem, že se chci podívat na avangery, ale naživo mě překvapilo, jak příjmené ty hodinky jsou, odcházel jsem s hodně velkým broukem v hlavě. Zamě teda super prostředí, moc příjemní a ochotní lidi, člověk dostane hromadu zajímavych informací, jsem rád, že jsem se nechal přemluvit a šel se mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se