Přejít na obsah

Omega Marine - nový model?

knihomol

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 20 minutami, MichalSVK napsal:

To jsou ty představené 2019, ne?

UltraDeep se mi líbí, ale nic na mou ruku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, MichalSVK napsal:

Asi Hej, len ja som spomaleny, doteraz som to nikdy nevidel :)

Jasný. Nosili je i nějací atleti na letní olympiádě. Cena šílená…jsem si právě říkal, zda v novinkách není ten manuální strojek v nějaké lidovější verzi :)

Odkaz ke komentáři

Barevný ATčka ala Rlx OP, ostatní typická Omega. Zelený vlnky asi taky nepřekvapí, když s tímhle odstínem už tolik značek vylezlo. Hodinky jsou to všechno pěkný, ale nic z toho mě netahá za kulky, takže zůstávám při starým a mám klid. Uff, oddychl jsem si :)

Odkaz ke komentáři

Hodinky hezký, některý víc, některý míň. Vybral bych si, ale žádné pro mě nemají úplně WAU efekt. Ultra Deep jsou zajímavý, určitě si je někdy naživo omrknu, ale pro mě díky rozměrům nenositelný.

Odkaz ke komentáři

Těch 28 mm je už fakt hodně. To si neumím představit reálně nosit ani s obrovskou pazourou. Odolnost je v tomto případě stejně potlačena jejich velikostí a hmotností, prostě situace že to s nima někam jebnete je reálnější, než že by hrozilo, že se do nich dostane voda...Ale asi jich ani moc nevyrobí, prostě takové display watch. Co mě ale hodně zaujalo je ta nová ocelová slitina - jestli jsem to správně pochopil, tak má být o 50% tvrdší než klasická ocel a tím pádem i míň náchylná na vlásečnice a škrábance. To je v reálným životě to co mě na hodinkách ničí nejvíc. Tak předpokládám, že se časem dostane i na zbytek produkce Omega. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...