MichalSVK Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 7 minutami, dabelM napsal: Koukám, že půjdou i na kaučuku a spona na tahu má "easy link" Priznam sa ze som si kaucuk ani nevsimal, WOW po druhe hahaaa Ten sa bude hodit aj k SednaGold Krasny detail zo spodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 20 minutami, MichalSVK napsal: Aqua Terra 55 gramov A 48.5k CHF https://www.omegawatches.com/en-ch/watch-omega-seamaster-aqua-terra-150m-co-axial-master-chronometer-41-mm-22092412106001 To jsou ty představené 2019, ne? UltraDeep se mi líbí, ale nic na mou ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 2 minutami, wolfesh napsal: To jsou ty představené 2019, ne? UltraDeep se mi líbí, ale nic na mou ruku Asi Hej, len ja som spomaleny, doteraz som to nikdy nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 1 minutou, MichalSVK napsal: Asi Hej, len ja som spomaleny, doteraz som to nikdy nevidel Jasný. Nosili je i nějací atleti na letní olympiádě. Cena šílená…jsem si právě říkal, zda v novinkách není ten manuální strojek v nějaké lidovější verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Je tam toho více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Hm,koukám, že to je hodně všechno barevný, což je moc fain, mě se tedy líbí opět všechny... :)škoda, že to není za pár korun, koupil bych všecko, takhle to je vyřešené...to je ta výhoda... :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Myslel jsem, ze zelena vlna byla vloni... No coz, a btw tyhle zelene jsou vic army. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaDa Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 50 minutami, Void napsal: Myslel jsem, ze zelena vlna byla vloni... No coz, a btw tyhle zelene jsou vic army. jo zelena vlna bola vloni... Ale mylsim, ze k tymto hodinkam "army green" nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Barevný ATčka ala Rlx OP, ostatní typická Omega. Zelený vlnky asi taky nepřekvapí, když s tímhle odstínem už tolik značek vylezlo. Hodinky jsou to všechno pěkný, ale nic z toho mě netahá za kulky, takže zůstávám při starým a mám klid. Uff, oddychl jsem si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Ultra deep tloustka 28mm , wau. Ale ten zelenej army kaucuk by slusel mym cernym smp300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Já jsem byl vždycky Omega fanoušek, ale Ultra Deep mi připadne jako trochu zmatlaný pokus vytvořit alternativu k Rolex DEEP SEA ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Hodinky hezký, některý víc, některý míň. Vybral bych si, ale žádné pro mě nemají úplně WAU efekt. Ultra Deep jsou zajímavý, určitě si je někdy naživo omrknu, ale pro mě díky rozměrům nenositelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Já jsem zeleným hodinkám na chuť nikdy nepřišel, takže ani zelené Speedy ani zelené SMP mě nezaujaly. Na Ultra Deep se mi líbí ciferníky, ale to je asi tak všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Je to cisto osobne, ale zelene SMP by som si nekupil nikdy v zivote. A ultra deep? To ma byt co? 6000m? Vyssie niekto pise, ze maju 28mm na vysku? Uplne zbytocny produkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Těch 28 mm je už fakt hodně. To si neumím představit reálně nosit ani s obrovskou pazourou. Odolnost je v tomto případě stejně potlačena jejich velikostí a hmotností, prostě situace že to s nima někam jebnete je reálnější, než že by hrozilo, že se do nich dostane voda...Ale asi jich ani moc nevyrobí, prostě takové display watch. Co mě ale hodně zaujalo je ta nová ocelová slitina - jestli jsem to správně pochopil, tak má být o 50% tvrdší než klasická ocel a tím pádem i míň náchylná na vlásečnice a škrábance. To je v reálným životě to co mě na hodinkách ničí nejvíc. Tak předpokládám, že se časem dostane i na zbytek produkce Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Takže wannabe Deepsea, které jsou ale stejně či dražší a míň nositelné, k tomu asi nejhorší datumové okno za rok 2022 na 38kovejch barevnejch Aquaterrách, zálesacký bondovky, ty 57ky jsou ok a stejně tak ty zlatý Moony ale nic co bych si řekl to musím mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Mě hrozně vadí to dojení Moonů až do absurdit. Hodinky s jedním z největších příběhů co můžou mít a tohle to už uplně ztrácí kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Tady jsou rozměry pouzdra nového modelu Ultra Deep uvedeny - průměr 45,5 mm a tloušťka 18,12 mm! Omega Seamaster Planet Ocean Ultra Hluboko v titanu a 'O-MEGASTEEL'' (hodinkee.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se