Moty Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Sehrála významnou úlohu při prvním rozšíření NATO o bývalé členy východního bloku. Konkrétně šlo o Česko, Polsko a Maďarsko Z pohledu dnešního dění velmi záslužný krok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Díky Moty, já na to vůbec nechci reagovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 před 6 minutami, Moty napsal: Sehrála významnou úlohu při prvním rozšíření NATO o bývalé členy východního bloku. Konkrétně šlo o Česko, Polsko a Maďarsko Z pohledu dnešního dění velmi záslužný krok Ano, to vím, pises, však “ze politiku nesledujes” tak jsem očekával něco mimopolitickeho, třeba pivko s Vaškem nebo tak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 před 4 minutami, nickolas napsal: Díky Moty, já na to vůbec nechci reagovat. Možná Ti nezemrela přítelkyně, díky bombam míru… co na jednej medicce sejde vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Nechme toho, tak něco mimo politiku Zemřel Kunimicu Takahaši, byl to legendární praotec driftu https://www.auto.cz/zemrel-kunimicu-takahasi-byl-to-legendarni-praotec-driftu-143233?utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varDD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emgee Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Taylor Hawkins, Foo Fighters. Skvělý bubeník. Doufal jsem v další koncert. Tohle jsem si v sobotu ráno fakt číst nechtěl. R.I.P. https://musicserver.cz/clanek/67901/zemrel-taylor-hawkins-bubenik-foo-fighters/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 (upraveno) Josef Alois Náhlovský, jeho humor mi bude chybět. Upraveno 7. dubna 2022 uživatelem Ricoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 jo, Krušnohorce je škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 bez Krušnohorce už jen krušno, , very sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Zomrela jedna z veľkých hokejových legiend Guy Lafleur, člena Hokejovej siene slávy. Prakticky celú kariéru odohral za Montreal Canadiens, po jej ukončení sa ale ešte do NHL vrátil a to v drese New York Rangers, či úplne na záver Quebec Nordiques. Priložím jedno staršie video práve z návratu, kde Rangers prišli do jeho domovského Montrealu. Vždy ma dostane ta prajnosť fanúšikov, že aj keď hrá už v súperovom drese, aj napriek tomu, že im strelil dva góly, je stále ich. Tie reakcie divákov nemajú chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 (upraveno) Paní Medu jsem měl tu čest znát osobně a představovala pro mě skutečnou DÁMU se vším všudy. Upraveno 3. května 2022 uživatelem paro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Tak už i Radim Uzel, ať odpočívá v pokoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Vzpomínka na pana Uzla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Josef Abrhám.. čest jeho památce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Budiž mu tam dobře... https://www.youtube.com/watch?v=8DYzoy86y34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Ach jo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Pan Herec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Inženýr Králík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Bez Libušky mu bylo smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 před 1 minutou, Frantik napsal: Inženýr Králík ... takhle se ztřískat za bílýho dne Byl to výbornej herec, věčná škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se