alky Odesláno 21. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Výpadky v kontinuitě grafu jsem nezaznamenal, a stále trvá po aktivitě ten IQ režim. Jinak jsem si koupil na nabíjení takovou blbost, štvalo mě, jak se hodinky při nabíjení válejí na stole, a ten dock to trošku řeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 29. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Tak mám verzi SW 10.43 a nejen že zmizel problém s IQ obrazovkou, tak mám pocit, že to je nějaký rychlejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Garmin Fenix 7 Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 V 21. 11. 2022 v 19:01, alky napsal: Výpadky v kontinuitě grafu jsem nezaznamenal, a stále trvá po aktivitě ten IQ režim. Jinak jsem si koupil na nabíjení takovou blbost, štvalo mě, jak se hodinky při nabíjení válejí na stole, a ten dock to trošku řeší. Jediné, co mi asi na Garminech vadí, je tenhle konektorový systém nabíjení. Suunto jsem měl bezdrátové už kdysi, Samsung také, jedny chytré levné čínské hodinky, co mám na zahradu taky, jen Garmin se drží konektoru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Zeptal jsem se i jinde, ale s dovolením položím stejný dotaz i zde, přestože se týká nejen Garminů řady 7, ale i Epixů a Forerunnerů 965. Předpokládám ale, že to bude pro všechny podobné. Lze z hodinek telefonovat? Mají kalendář synchronizovaný s mobilem a jak jsou v hodinkách zobrazovány události z kalendáře - zkráceně nebo je možno zobrazit kompletní událost? Lze v hodinkách události v kalendáři vytvářet? Pro mne je totiž výchozím kalendářem (+ poznámkami, kontakty a pracovní maily) Outlook v PC. Ten se mi kompletně synchronizuje s mobilem a rád bych, aby dále probíhala synchronizace s hodinkami s tím, že cokoliv vytvořím v PC, mobilu či hodinkách se automaticky synchronizuje s dalšími dvěma zařízeními. Také se zeptám, zda lze plnohodnotně odpovídat na SMS, Messenger, WhatsApp atd.? Ptám se proto, že kdysi jsem měl chytré hodinky Samsung a tam to všechno fungovalo. Bohužel jejich odolnost ani výdrž na baterku nebyla srovnatelná s Gaminy, které preferuji. Pokud by to nejnovější Garminy neuměly, zvažuji, zda se s tím smířit, nebo koupit Samsungy a na outdoor a volný čas si dál nechat mé starší D2 Charlie, což je letecká mutace F5X. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 před 23 minutami, Ivan Lelák napsal: Zeptal jsem se i jinde, ale s dovolením položím stejný dotaz i zde, přestože se týká nejen Garminů řady 7, ale i Epixů a Forerunnerů 965. Předpokládám ale, že to bude pro všechny podobné. Lze z hodinek telefonovat? Mají kalendář synchronizovaný s mobilem a jak jsou v hodinkách zobrazovány události z kalendáře - zkráceně nebo je možno zobrazit kompletní událost? Lze v hodinkách události v kalendáři vytvářet? Pro mne je totiž výchozím kalendářem (+ poznámkami, kontakty a pracovní maily) Outlook v PC. Ten se mi kompletně synchronizuje s mobilem a rád bych, aby dále probíhala synchronizace s hodinkami s tím, že cokoliv vytvořím v PC, mobilu či hodinkách se automaticky synchronizuje s dalšími dvěma zařízeními. Také se zeptám, zda lze plnohodnotně odpovídat na SMS, Messenger, WhatsApp atd.? Ptám se proto, že kdysi jsem měl chytré hodinky Samsung a tam to všechno fungovalo. Bohužel jejich odolnost ani výdrž na baterku nebyla srovnatelná s Gaminy, které preferuji. Pokud by to nejnovější Garminy neuměly, zvažuji, zda se s tím smířit, nebo koupit Samsungy a na outdoor a volný čas si dál nechat mé starší D2 Charlie, což je letecká mutace F5X. Děkuji. V zásadě nic z toho, co píšeš, nové modely neumí. Umí ze smart funkcí to samé, co Tvé D2 Charlie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Chceš od hodinek, které jsou hodinkami na sport, funkce chytrých hodinek. Garminy (všeobecně, ne jen Fenix 7) umějí události a dění z mobilu pouze zobrazovat, nikoliv zadávat. Odpovědi jsou omezené na předdefinované zprávy. Co se týče volání přímo z hodinek, tak z poslední doby to umějí pouze Garmin Venu 3. Na tvoje použití potřebuješ chytré hodinky typu Galaxy Watch nebo Apple Watch. Až narazíš na hodinky, které spojují oba typy dohromady a bez kompromisů (sportovní hodinky s dlouhou výdrží a zároveň s funkcemi chytrých hodinek), dej vědět :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Díky za odpovědi. Vím, že Garminy jsou především sportovní hodinky a rozdíl mezi sporttestery a smartwatch jsem již dříve poznal ze srovnání mých prvních Suunto, pak Garmin D2 Charlie a Samsung Galaxy Watch. Nicméně je to už několik let, v té době neměly Garminy dotykový displej, neuměly platit atd. a tak jsem chtěl zjistit, jestli i sportovní hodinky neprodělaly vývoj, který by je přiblížil hodinkám typu Apple či Samsung. V zásadě mi pro volný čas funkce mých starších Garminů vyhovují, ale vzpomínám, jakým pro mne kdysi byly hodinky Samsung, zejména v práci, užitečným pomocníkem. Proto zvažuji, kterým směrem se nyní vydat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 V 13. 12. 2023 v 13:40, Ivan Lelák napsal: Díky za odpovědi. Vím, že Garminy jsou především sportovní hodinky a rozdíl mezi sporttestery a smartwatch jsem již dříve poznal ze srovnání mých prvních Suunto, pak Garmin D2 Charlie a Samsung Galaxy Watch. Nicméně je to už několik let, v té době neměly Garminy dotykový displej, neuměly platit atd. a tak jsem chtěl zjistit, jestli i sportovní hodinky neprodělaly vývoj, který by je přiblížil hodinkám typu Apple či Samsung. V zásadě mi pro volný čas funkce mých starších Garminů vyhovují, ale vzpomínám, jakým pro mne kdysi byly hodinky Samsung, zejména v práci, užitečným pomocníkem. Proto zvažuji, kterým směrem se nyní vydat. Možná přibudou nějaké nové chytré funkce s příchodem Fenix 8, šušká se, že by měli mít LTE. Už nyní je k dispozici Garmin Messenger, kde můžeš odpovídat na zprávy i psát z hodinek. Uvidíme co v létě Garmin přinese? Už teď u Venu můžeš používat SIRI a možná se něco podobného přenese i do Fenix 8 a nebo to nechá Garmin pouze na lifestylové hodinky? Uvidíme 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Garmin nově umí aplikaci YT music, je gratis a do hodinek se stáhne přes IQ Connect. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Bordel premazany. Drzte sa prosim temy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 At nezakladam novy tema, dam dotaz sem. K narozenim chci tatikovi koupit Garminy, ale ma zapesti 24 cm. Nasel, ze Garmin dela prodlouzene reminky (uchyceni potrebuji Quick release 22), ale ani na strankach garmin se nepise, jaky maji rozsah zapesti. Nemate nekdo takto prodlouzeny, abych mel jistotu? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2024 https://www.garmin.com/cs-CZ/company/contact/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 25. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2024 @Daemonultimate predpokladam, ze to bylo na me. Podporu Garmin jsem zkousel jako prvni. Telefon nikdo nebere, zkousel jsem to cely den. Mail 3 dny bez reakce... Nakonec vyreseno u hodinky365, kde byl velmi ochotny prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2024 před 14 minutami, antitomas napsal: @Daemonultimate predpokladam, ze to bylo na me. ... Tak to se Garmin moc nevytáhl. Škoda, že od nich nic nepotřebuju, nebo vlastně naštěstí. Super, že alespoň někde pomohli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Dnes jsem nahodil na Fenixy 7X origo strap od Garminu a můžu vřele doporučit. Příjemný matroš, přesné nastavení pásku pomocí “gumoveho sucháče”, fakt jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Tohle jsou dobrý řemínky, najednou ti přijde, že hodinky nic nevážej. Ale nesmíš dělat nic, u čeho se zpotíš/namočíš. Sice vysychá vcelku rychle, ale silikon je silikon. Navíc se diky absenci quickfitu nedaj moc rychle přehazovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 V 26. 7. 2024 v 9:15, Paw napsal: Tohle jsou dobrý řemínky, najednou ti přijde, že hodinky nic nevážej. Ale nesmíš dělat nic, u čeho se zpotíš/namočíš. Sice vysychá vcelku rychle, ale silikon je silikon. Navíc se diky absenci quickfitu nedaj moc rychle přehazovat. Asi záleží podle každého. Já ho teď testnul při triatlonu a musim říct, že oproti gumě /jak origo tak aftermarket/ je to naprostá bomba. Hlavně při navlékání a možná ještě líp při svlékání neoprenu tak nemáš nic čím bys mohl neopren poškodit. Celý závod jsem o hodinách nevěděl, nic mě nedřelo, neposouvalo se apod. Výměna sice neni tak rychlá jak u quickfitu ale za 10s máš přezuto, jen provlečeš pod stěžejkama bez nutnoti sundavani a jedeš. Jsem spokojen i z tu cenu (950?), a určitě u něj nějakou dobu zůstanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Vilimek Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 V 27. 7. 2024 v 19:31, Z. Paul napsal: Asi záleží podle každého. Já ho teď testnul při triatlonu a musim říct, že oproti gumě /jak origo tak aftermarket/ je to naprostá bomba. Hlavně při navlékání a možná ještě líp při svlékání neoprenu tak nemáš nic čím bys mohl neopren poškodit. Celý závod jsem o hodinách nevěděl, nic mě nedřelo, neposouvalo se apod. Výměna sice neni tak rychlá jak u quickfitu ale za 10s máš přezuto, jen provlečeš pod stěžejkama bez nutnoti sundavani a jedeš. Jsem spokojen i z tu cenu (950?), a určitě u něj nějakou dobu zůstanu. Ja som doteraz nosil originál silikónový na fenix 7x SS ale smrdel už neskutočne, vymenil som za nylonový z temu za 15 eur a je to úplne o niečom inom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Květy Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 On 7/25/2024 at 12:23 PM, Z. Paul said: Dnes jsem nahodil na Fenixy 7X origo strap od Garminu a můžu vřele doporučit... Můžete mi prosím změřit, kolik má na délku? Už rok jedu na nylonovém, ale je tak dlouhý, že už ho nemůžu utáhnout a ještě bych kousek potřeboval. Hlavně tedy na plavání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se