Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

20230512_181247.thumb.jpg.651a54a70b2f1f3ab533cd3a01974b0c.jpg

Na to, jak mě nechávaly chladným původní, méně barevné varianty, tak tyhle zelené jsou za mě úplně skvělé. Pouzdro, proporce, velikost, náramek, číselník - všechno prostě dobře 👍

Fotka je "jen" ze zkoušení v Koscomu, ale od té doby mi leží v hlavě... I jsem "zapomněl", že silně preferuji jen aplikované indexy 😉

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

ORIS Aquis Date caliber 400, 43,5mm - tak dneska ráno je mám na ruce přesně 7 dní a za ten týden dělají + 2 vteřiny celkově. Od rána do večera (8 - 23h) jsou na ruce a jen na noc je odkládám na dýnko. Každý den jsem to sledoval: nějaké dny to bylo 0 vteřin za 24h, nějaký +2 až 3/24h. Za mě zatím spokojenost obrovská. Rezervu chodu jsem zatím neřešil. Vyzkouším a podám raport později.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Nechapu kdy na tech Miss Piggy uvidim tou svini vzadu, jako musim presne nejak zastavit rotor nebo? A ono to nema cal 400 ale 531...

Odesláno

Miss piggy sú nádherne dámske hodinky-čistý dizajn a parádne prevedenie. Trochu sa však obavám, ktorá dáma si ich kúpi resp. ktorá by chcela byt nimi obdativana. Proste tu miss.prasa asi máloktorá prehltne. Asi to chcelo iné PR. Ale možno sa mýlim 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...