African Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Nenašel jsem podobné téma, tak v případě že jsem ho přehlédl, prosím o smazání, děkuji. Rolex v dnešní znamená synonymum kvality a nejvyšší možné spolehlivosti v hodinářském světě, tak by mě velmi zajímalo, zdali již někdo z fóra měl v minulosti nějaké problémy se svými Rolexkami, jejich kvalitou a hlavně jak se k problému postavil servis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 měl jsem lehce křivě nalepeného kyklopa, nebylo to moc vidět, ale štvalo mě to. bez řečí vyměnili, v záruce zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Dával jsem seřídit 16610 po servisu v záruce (v Německu) u Bechyněho a bylo mi řečeno že se záruka nevztahuje na chod stroj takže si regulaci musím zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 (upraveno) Záleží, jak ta odchylka je velká. Průměrná denní odchylka dle COSC -4/+6 sekund je v toleranci, což by se mi u Rolex ani nelíbilo. Upraveno 7. dubna 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 1 minutou, Josef01 napsal: Záleží, jak ta odchylka je velká. Průměrná denní odchylka dle COSC -4/+6 sekund je v toleranci, což by se mi u Rolex ani nelíbilo. Mimo COSC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Hm, to je pak divné. Já to nikdy u AD neseřizoval, udělal jsem si to sám u nových hodinek to nebylo potřeba tam to šlapalo +/- 2 s/týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Možná mám jen smůlu, Omega Hour Vison po 2 letech oprava. Nové RLX DJ 41 - po cca 3 měsících nepravidelný chod, tak už jsem nečekal, že si to sedne a dal opravit. Něco tam bylo vadné, výměna dílu. Vše v záruce, bez problémů ( a mám navíc i cestovní pouzdro, ve kterém jsem hodinky ze servisu dostal). Jenže mi připadá, ať koupím, co koupím, vždy mám smůlu a je na výrobku nějaká vada - na Audi to ani na 3x neopravili, asi fakt špatná karma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Skrabanec na rucicke od vyroby … najskor som to vobec nevidel ale poznate to furt na to cumite mate z toho radost a pod lupou som zistil malu vlasocnicu, hovorim si bordel asi to odpadne … po mesiaci nic tak som to zobral do viedne kde boli kupovane… uznana reklamacia vymena rucicky… len to trvalo asi mesiac a pol… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Mám ťuklou lunetu na 16610 z 1989. S tím mi v servisu nepomůžou. Jinak strojek je neuvěřitelný. Dám je na ruku tak 5x do roka a za těch pár let, co je mám, stabilně +2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Zdá se, že na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 To mohu potvrdit, že problém jsem měl s různými značkami, třeba nové AP šly do servisu, zrovna tak Schaumburg. U Rolex ani jedny. Vezmu do ruky 60 let staré RLX a hned se strojek rozjede. Nakonec o preciznosti RLX mluví i Luděk Seryn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 V 7. 4. 2022 v 22:07, Josef01 napsal: Záleží, jak ta odchylka je velká. Průměrná denní odchylka dle COSC -4/+6 sekund je v toleranci, což by se mi u Rolex ani nelíbilo. Rolex má svoji "firemní" odchylku -2/+2 s, takže vše mimo by měli v rámci záruky vyregulovat do jejich normy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Mohu požádat o zdroj této informace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Třeba tady je něco málo: https://thetruthaboutwatches.com/2021/06/watch-accuracy-rolex-vs-casio/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Na co se presne ptas.. na to, jestli rolex steluje sve nove hodinky na interval +-2 nebo jestli garantuje zadarmo dodatecne sestelovani? To, ze rolex jede svuj interval na +-2, plati na celou jeho produkci uz od leta 2015.. mam pocit, ze to slo tehdy ruku v ruce s prodlouzenim zarucni doby..Shodou okolnosti ja mam suby 2015 a v roce 2019 mi je zdarma v ramci zaruky postelovali.. jen teda litaly tehdy docela dost, takze vlastne slo nakonec spis o zarucni opravu nez jen ciste postelovani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Měl jsem namysli garanci seřízení u AD na +/- 2 s/den, nikde jsem o tomto závazku nečetl. Já si umím RLX seřídit i na 0,2s/den, takže přesnost jejich kalibru je skvělá, o tom není žádná diskuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Jest pravdou, ze obecne clanky zminuji jen testovani nove produkce na tento interval.. ale zdali odchylka od tohoto intervalu je zaroven automaticky opravitelna v ramci zaruky, to nevim.. jen logicky bych rekl, ze ano, za to je deklarovany zavazek, jinak by to nedavalo moc smysl.. videt v reklame a slyset od prodejce my to umime za +-2, odnest to domu a zjistit, ze to tak neni a nasledne byt vyhozen s pozadavkem na zdarma korekci.. to by bylo nefer.. :-)https://www.ablogtowatch.com/rolex-extends-stringent-in-house-tests/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Díky za info, tohle je závazek. Pravda, může se stát, že nové RLX nejdou přesně, mě se to nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Mně jo a seřídili je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se