Přejít na obsah

běhání

Doporučené příspěvky

Nedá mi to, ale musím se pochlubit. Ač běhání nesnáším, můj finanční ředitel zaběhl Pražský maraton za 2:47. Na poradě jsem ho před ostatními pochválil ...

To je super vykon!!! Ze, fin rediteli gruluju. Me by to stacilo jednou zabehnout o 10 minut pomaleji. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska bylo nádherně tak jsem myslel že dám 20. Prd.

Po 12 jsem vyzdechal a to i přes lážo plážo tempo okolo 6:30 min./km. Tak nevím, doplazil jsem se na 15 a vzdal. Bežně běhám 8km dvakrát týdně plus k tomu sem tam delší trasu, kolo a koloběžka pod 2 hodiny nejdou.

Asi jsem neměl den no, ale nohy ok :)

Odkaz ke komentáři

Poradíte nějaký lehký dobrý MP3 přehrávač, který má solidní výstupní kvalitu zvuku a nestojí tisíce? Ptám se tady proto, že jistě s něčím běháte a jiné vláknu tu moc není:-). Sluchátka mám, jde mi jen o přehrávač. S cenou bych se rád vešel co nejníže. Co jsem se díval, lze koupit za pár stovek nějaké Sencory a podobně, ale nejsem si jistý, jestli nezprzní zvukovou stopu.

Díky za případné komentáře:-).

A úplně co se týče běhání. Chci začít běhat a rád bych věděl od zkušených borců, jestli je běhání moc náročné na záda? Je mi jasné, že důležitá bude technika běhu, terén a v neposlední řadě i boty. Čímž se dostávám ke druhé otázce. Lze koupit do 1500 kč solidní boty na běhání? Případně děkuji za doporučení:-).

Doplnění: U těch bot mi jde o co největší tlumení nárazů. A jelikož mám širokou nohu, tak jestli jsou značky, které mají i širší boty. Je mi jasný, chce to vyzkoušet, ale kdyby se to dalo eliminovat, ušetřilo by to čas:-)

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Je pravda že mi bylo docela teplo a hlavně jsem si nevzal pití na takovou trasu, to budu muset vychytat.

Edit - napadá mě jak řěšíte na dlouhé trase pití? Ledvinka? Camelback?

já mám takovou malou kapsičku kolem pasu a do ní dávám Salomon Soft Flask 250ml. Když upíjíš, tak se splaskává, nešplouchá, super věc...

Odkaz ke komentáři

Je pravda že mi bylo docela teplo a hlavně jsem si nevzal pití na takovou trasu, to budu muset vychytat.

Já používám tohle: http://www.decathlon.cz/hydrovak-s-batuzkem-na-behani-id_8312236.html

Podle mě za málo peněz hodně muziky, stačí mi to na běh do 20km. krom pití se mi tam vejde i tenká běžecká bunda, a pár drobností.

Do 10km nenosim nic.

Pár kamarádu má tento větší: http://www.decathlon.cz/pansky-trailovy-batoh-id_8312245.html

mě už přišel zbytečně velký..

Odkaz ke komentáři

Poradíte nějaký lehký dobrý MP3 přehrávač, který má solidní výstupní kvalitu zvuku a nestojí tisíce? Ptám se tady proto, že jistě s něčím běháte a jiné vláknu tu moc není:-). Sluchátka mám, jde mi jen o přehrávač. S cenou bych se rád vešel co nejníže. Co jsem se díval, lze koupit za pár stovek nějaké Sencory a podobně, ale nejsem si jistý, jestli nezprzní zvukovou stopu.

Díky za případné komentáře:-).

A úplně co se týče běhání. Chci začít běhat a rád bych věděl od zkušených borců, jestli je běhání moc náročné na záda? Je mi jasné, že důležitá bude technika běhu, terén a v neposlední řadě i boty. Čímž se dostávám ke druhé otázce. Lze koupit do 1500 kč solidní boty na běhání? Případně děkuji za doporučení:-).

Doplnění: U těch bot mi jde o co největší tlumení nárazů. A jelikož mám širokou nohu, tak jestli jsou značky, které mají i širší boty. Je mi jasný, chce to vyzkoušet, ale kdyby se to dalo eliminovat, ušetřilo by to čas:-)

k těm botám, určitě se koupit dají, ale chce to vybírat ve výprodeji, sám jsem koupil perfektní značku Mizuno za supr peníze, někdo jiný dává přednost zn. New Balance-taky kvalitní a jiní ti zas doporučí jinou značku, koukni např. sem:

http://www.sportisimo.cz/bezecke-boty-panske/#mizuno=27&new-balance=42&cena-do=1725&razeni=3

Odkaz ke komentáři

Díky za tipy, mrknu na to.

Ad boty - na moje běhání pro kondici bez závodních ambicí (skoro dva metry a přes cent nejsou míry závodníka :D )
mám Reeboky - úplně k ničemu, dobrý tak po dešti do lesa :) pak obyčejný Nike co stály tisícovku a fungujou docela
dobře, nízký, ale odpružení při mé váze pokulhává, pak Mizuno a ty jsou super, ale to bude všechno individuální.
Všechny stály pod 1500, to jsem si jistý.

Hudbu když poslouchám tak z telefonu, stejně ho tahám s sebou protože mi běží runkeeper.

1/2M pod 2hodiny taky letos doufám dám, blahopřeji!

Edit: - možná blbost, ale určitě fajn pocit - http://www.pomahejpohybem.cz/

zapojil jsem se taky

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Neběží zítra někdo 3 sopky? Já jo a už se moc těším.  :sweatdrop:

Tak a je to za námi. Velká očekávání a poměrně velké zklamání. Mě osobně se běželo dobře, krize přišla až asi 2 km před cílem a to už bylo do kopce, takže se dalo jít. :) Pěkné prostředí, počasí parádní, ale... Jestli si chcete přečíst jak se dá organizátory zkazit pěkná myšlenka vyhledejte na FB 3sopky. Komentářů je tam dost. Bohužel kompletních výsledků se asi nikdy nedočkáme, jestli vůbec nějakých,

Já do 20km nepoužívám nic, nad 20km malý cyklo batůžek a v něm Camelback.

Poradíte nějaký lehký dobrý MP3 přehrávač, který má solidní výstupní kvalitu zvuku a nestojí tisíce?

Do dvou hodin nepoužívám nic a nad 2 hodiny pro zpestření beru telefon a sluchátka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...