Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slovenský pohár v běhu do vrchu, Beh do Choča 2019, za ten výhled to trápení stojí. :-)

post-33119-0-72409100-1568474470_thumb.jpg

post-33119-0-16197100-1568474477_thumb.jpg

post-33119-0-13458700-1568474485_thumb.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Já si je právě koupil na lesní štěrkové a nezpevněné cesty. Má ale ATR Challenger 5.

Mně přímo tyhle doporučili na asfalt, upřímně řečeno, po tom prvním běhu jsem měl dojem, že v terénu bych si na nich vymkl kotník. Uvidím, dám tomu čas. Ostatně, už jsem je koupil, tak je, za ty prachy, nenechám ležet ve skříni.

Odesláno

No ja taky doufam, ze si to sedne, ten mestsky asfalt je pro kolena pekelny, ale do lesa to neni.

jasně že to do lesa není, ale na druhou stranu, ne že by to nešlo... ale trápil jsem se :)

7aa6a5fbfd6344a8a3ccdea65d1499ed.jpg

Odesláno

jasně že to do lesa není, ale na druhou stranu, ne že by to nešlo... ale trápil jsem se :)

7aa6a5fbfd6344a8a3ccdea65d1499ed.jpg

Tak to já radši ani zkoušet nebudu:-). Každopádně, dneska už to bylo lepší, trošku jsem prodloužil krok a jemně změnil držení těla a vypadá to, že to půjde. 

Odesláno

Tak na popobehnuti to letos diky absenci treninku a problemum s kolenem nebylo, ale i tak jsem byl na s....y :-))009f65a43a49b37e4fef3018dfc5238f.jpg3f297588997c65de769e14553955e4b9.jpg

Odesláno

Tak na popobehnuti to letos diky absenci treninku a problemum s kolenem nebylo, ale i tak jsem byl na s....y :-))009f65a43a49b37e4fef3018dfc5238f.jpg3f297588997c65de769e14553955e4b9.jpg

Co to bylo za povedenou taškařici?   :eek:

Jinak klobouček. To bych asi neušel.

Odesláno (upraveno)

Podle tě sedmi vyvrcholení to tipuji na B7 :)

Ale výška n.m. mi zase nesedí

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

tohle je celkove posazeno mnohem nize nez cely beskydsky masiv. a pritom je to pekne hore dole a i celkove pozitivni prevyseni je slusne.

gratulace k pekne stovecce, konecne takdy nekdo dava ty spravne distance, kvuli kterym stoji za to si i zavazat tkanicky :D

Odesláno

Byla to Luzicka 7, takova mala komorni akce, pochod, zadnej zavod. Me uz ty vetsi akce typu P100, K100 apod. nejak neberou.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak sa mi rok z rokom zišiel, par mesiacov treningu sa vyplatilo a znova sub3 na MMM v Košiciach, je to srdcovka mnohých bežcov a určite aj moja, dnes 5krát

f4da185f50a6af4bb48dbd1024caadeb.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak sa mi rok z rokom zišiel, par mesiacov treningu sa vyplatilo a znova sub3 na MMM v Košiciach, je to srdcovka mnohých bežcov a určite aj moja, dnes 5krát

f4da185f50a6af4bb48dbd1024caadeb.jpg

velká gratulace a klobouček.

Koukám, že poslední tři roky máš krásěn vyrovnanou sérii. Paráda

• Dát hlas 1
Odesláno

Sub 3 je teda absolutní paráda! Průměrné tempo 4:15, to už je teda opravdu svižný běh. To musí být opravdu těžké ještě stlačit, chápu.

Odesláno

Gratulace, krasny vykon. Chystam se za par tydnu na stejny pokus, mohu se zeptat na strategii doplnovani energie behem zavodu? Diky

jak si pamatam tak ti si fakt dobry triatlonista , co ja nechapem a obdivujem jak mozete ten maraton na zaver po tom vsetkom bezat :eek:

mam osvedcene ze prvy gel po hodine behu ked je nastartovane spalovanie, tj. na 15om kilometri

takze beriem 2-3gely, teraz som mal 3, a po 1/2 gelu na 15,20,25,30 ...potom na 35ke som  dal treti, nie cely lebo uz mi boli na zaludok tazke

inak nic, troska bananu som po ceste zjedol, a samozrejme vodu pil asi raz iont ...keby bola kola tak si dam kolu ale nebola

Odesláno

Jsi borec, parada. Cas byl teda vypocitanej, verils tomu celou dobu?

pred pretekmi veril som si na 40%, viem ako som sa citil pred 2rokmi pri 2:58 a teraz a bol som v o nieco slabsej forme ...ale trening uplne smeroval na to tempo 4:15 ...dost km som nabehal v tempe 4:00 - 4:15

inac 10ku dam tak za 39:00 s odretymi usami :-)

ale uz po polke za presne za 1:30 som vedel ze to asi dam,

Proste bol tam ten pocit ze 21km za sebou ale nohy uplne dobre, nemali problem zrychlit ked skupinka s ktorou som bezal odisla resp. som citil ked sa spomalilo ze uplne nohy "oddychuju", este aj na 35ke super, kriza prisla na 38km nohy uz tvrdsie, tam mi skupinka usla/zrychlila asi na 10-20m akurat fucalo tak by to bolo vela usilia ich dohnat tak som isiel sam ale svoje tempo a zaver 1-2km este troska vystupnoval a s nejakou casovou rezervou dobehol 

Odesláno

Gratulace, krasny vykon. Chystam se za par tydnu na stejny pokus, mohu se zeptat na strategii doplnovani energie behem zavodu? Diky

jenže ty si dáš před tím maratonem ještě plavání a trasu praha-brno na kole :D

akze beriem 2-3gely, teraz som mal 3, a po 1/2 gelu na 15,20,25,30 ...potom na 35ke som  dal treti, nie cely lebo uz mi boli na zaludok tazke

inak nic, troska bananu som po ceste zjedol, a samozrejme vodu pil asi raz iont ...keby bola kola tak si dam kolu ale nebola

jak pijete vodu na občerstvovačkách? já jsem zvyklý z ultra, že občerstvovačka znamená (pípnout čip nebo jinak zaznamenat průchod kontrolou) zastavit, napít, najíst, doplnit, pokračovat.

když jsem běžel půlmaraton, kde mi na občerstvovačce dali vodu v kelímku, neuměl jsem se bez úplného zastavení vůbec napít. jsem zvyklý cucat vodu ze softflasky - a nenapadlo mě si ji sebou vzít

a samozřejmě gratuluju k výkonu :)

Odesláno

Já osobně při PM většinou nepiju. Je to tak rychlé, že to celkem zvládám. Když je velké horko, tak normálně za běhu z kelímku. Jeden, dva hlty. Nikdy jsem o tom nějak nepřemýšlel. Prostě mi to nějak jde. Ale já nejsem zvyklý na ultra. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...