ismit Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 to se v tom neprizabis? Ja bych porad zakopaval, zvlast nekde v terenu. Odvolávám! 3 cm je fakt blbost. Jsem tragéd (s technickým vzděláním). Mám v nich rezervu asi 1,5 cm, nicméně tvarem špičky opravdu působí mnohem větší.
Anela Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 tak uz mam letos nabehano 200 km
Beet Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Odvolávám! 3 cm je fakt blbost. Jsem tragéd (s technickým vzděláním). Mám v nich rezervu asi 1,5 cm, nicméně tvarem špičky opravdu působí mnohem větší. Já mám širší nohu, takže potřebuju kvůli tomu i větší botu. Standardně mám mezeru mezi palcem a špičkou boty cca palec, čili 2,5cm. Teď jsem poprvé u Asicsu kupoval o půl čísla větší botu než jsme kupovavál až doposud. tak uz mam letos nabehano 200 km Jsem na tom líp. Já už mám 230.
Gulas Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Odesláno 22. července 2019 Kluci, kdybyste měli někdo zájem, tak 24.8.2019 pořádám u nás na statku takovou vesnickou desítku. Celý se to poběží v přírodě, žádnej asfalt. Okres Kroměříž - Litenčická pahorkatina. Budu rád, když tu někoho z vás potkám Víc info přes sz nebo na facebook.
Libor_OV Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2019 Ahojte, někdo dneska Memoriál Vladi Cernohorskeho?
Lou Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Zdravim vsechny bezce a chronomagory zaraz! Z neznamych duvodu jsem dostal chut pravidelne rekreacne behat a premyslim nad nejakyma vhodnyma botama. Vaha 70 kg, vyska 183 kg, trasy asi kombinace asfalt a polni cesty.Narovinu reknu, ze jsou mo blizke adidas, nejradsi bych si vybral u nich. Asi si necham nekde zmerit, jak mam krivy nohy a podle toho pujdu dal, ale zajimaji me vase zkusenosti a doporuceni. Diky moc :-)
moco Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Zdravim vsechny bezce a chronomagory zaraz! Z neznamych duvodu jsem dostal chut pravidelne rekreacne behat a premyslim nad nejakyma vhodnyma botama. Vaha 70 kg, vyska 183 kg, trasy asi kombinace asfalt a polni cesty.Narovinu reknu, ze jsou mo blizke adidas, nejradsi bych si vybral u nich. Asi si necham nekde zmerit, jak mam krivy nohy a podle toho pujdu dal, ale zajimaji me vase zkusenosti a doporuceni. Diky moc :-)Mrkni na nějaké silničářské a když vezmeš Mizuno nebo Asics, tak chybu neudělaš. Pokud máš křivé nohy, tak se ptej po teniskach s pronací.
Beet Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Zdravim vsechny bezce a chronomagory zaraz! Z neznamych duvodu jsem dostal chut pravidelne rekreacne behat a premyslim nad nejakyma vhodnyma botama. Vaha 70 kg, vyska 183 kg, trasy asi kombinace asfalt a polni cesty.Narovinu reknu, ze jsou mo blizke adidas, nejradsi bych si vybral u nich. Asi si necham nekde zmerit, jak mam krivy nohy a podle toho pujdu dal, ale zajimaji me vase zkusenosti a doporuceni. Diky moc :-)Měl jsem (vlastne jeste mam) jediné Adidasy. Supernova Glide Boost 6. Běhá se mi v nich parádně. Jestli řada Supernova pokračuje, klidně je koupím zas.
quest987 Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2019 Zdravim vsechny bezce a chronomagory zaraz! Z neznamych duvodu jsem dostal chut pravidelne rekreacne behat a premyslim nad nejakyma vhodnyma botama. Vaha 70 kg, vyska 183 kg, trasy asi kombinace asfalt a polni cesty.Narovinu reknu, ze jsou mo blizke adidas, nejradsi bych si vybral u nich. Asi si necham nekde zmerit, jak mam krivy nohy a podle toho pujdu dal, ale zajimaji me vase zkusenosti a doporuceni. Diky moc :-) Ja točím toto duo :Asics Nimbus Mizuno Wave Rider 21 ( dnes už se dělají Rider 22 ) Jinak zajdi do Sanasportu dobře poradí , dělají i diagnostiku, mají dobrý výběr .
moco Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Tak mám letos odběhaných 300 kiláků. Já 38km
Anela Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 já už mám 270 posledních 66 km v rámci hostýnské osmy - úžasný terén, parádní trať, kam se hrabe B7. prvních 10 km jsem se ještě celkem držel, ale bohužel letošní objem nemohl znamenat slušnější výkon a v tom vedru se zhruba v polovině se cíl změnil na "dokončit". i tak to za to stálo.
Z. Paul Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 Já mám určitě pod 100km (spis kolem 50). Ale co mě teď čeká tak nový cíl, nová výzva. Do teď to bylo kvůli práci >3km za 12 min - nebyl celkem problém (2 x 3,15km ; 1 x 3,1km). Teď nastává kvůli nové výzvě akce 10km v terénu pod 45 minut. Začínám zvolna trénovat a dneska první poradny běh po měsících .... no 5km 4s pod 24minut není nic extra, ale čekal jsem to horší
Beet Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 já už mám 270 posledních 66 km v rámci hostýnské osmy - úžasný terén, parádní trať, kam se hrabe B7. prvních 10 km jsem se ještě celkem držel, ale bohužel letošní objem nemohl znamenat slušnější výkon a v tom vedru se zhruba v polovině se cíl změnil na "dokončit". i tak to za to stálo. Ty voe, s 200km jit na zavod maraton+ a jeste v terenu. Jsi blázen. Já bych do takového podniku momentálně nešel, protože bych si vystavil stopku na horně dlouho. Já mám určitě pod 100km (spis kolem 50).Ale co mě teď čeká tak nový cíl, nová výzva. Do teď to bylo kvůli práci >3km za 12 min - nebyl celkem problém (2 x 3,15km ; 1 x 3,1km). Teď nastává kvůli nové výzvě akce 10km v terénu pod 45 minut. Začínám zvolna trénovat a dneska první poradny běh po měsících .... no 5km 4s pod 24minut není nic extra, ale čekal jsem to horší S 50km běháš trojku pod 12? Další blázen, nebo velký talent.
rolas Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Hele taky máte problém koupit boty pro širší chodidlo s délkou vložky 31 - 32 cm?Pokud ne, kde mají běžně takovej sortiment? Já mám tedy menší chodilo, ale za to taky dost široké a většina bot mi nepasuje. Měl jsem Salamony do roku 2016+- a pak snad změnili kopyto a od té doby už jsou mi úzké, zkoušel jsem i spoustu dalších značek, ale boty od Asics mi seděly vždy. Odjakživa jsem měl na cestu něco od Asics, teď momentálně mám GEL-NIMBUS 21 a spokojenost. Do terénu jsem po Salomonech začal experimentovat a momentálně mi sedly boty od NB model 910v4.
moco Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Ty voe, s 200km jit na zavod maraton+ a jeste v terenu. Jsi blázen. Já bych do takového podniku momentálně nešel, protože bych si vystavil stopku na horně dlouho. S 50km běháš trojku pod 12? Další blázen, nebo velký talent. Hele, já taky behavam 3km za 12min. Stačí mi na to měsíc tréninku (a roční ?náběh? mám taky kolem 50km) A u nás ve ?firmě? nejsme blázni ani talenti.... to Paul může potvrdit Sprinty do kopce, intervaly na ovále + objem (před tréninkem abeceda) a za měsíc to tam je. Meřím 190cm a vážím +-90kg
nickolas Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Ty voe, s 200km jit na zavod maraton+ a jeste v terenu. Jsi blázen. Já bych do takového podniku momentálně nešel, protože bych si vystavil stopku na horně dlouho. S 50km běháš trojku pod 12? Další blázen, nebo velký talent. Podivej se na vysledky letosniho Jesenickeho maratonu...bracha se sel rozbehat
Beet Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Hele, já taky behavam 3km za 12min. Stačí mi na to měsíc tréninku (a roční ?náběh? mám taky kolem 50km) A u nás ve ?firmě? nejsme blázni ani talenti.... to Paul může potvrdit Sprinty do kopce, intervaly na ovále + objem (před tréninkem abeceda) a za měsíc to tam je. Meřím 190cm a vážím +-90kgHmm. Tak ja musim mit na 4 min/km neco nabehano. Ale pak je mi jedno jestli bezim 3 nebo 10km. Ale z 50 kilaku bych to nedal. Tak bud delate jeste neco jineho, nebo jste hold borci a talenti. To mi nikdo nevymluvi. Vzdyt 90% lidi 3km vubec neubehne a 99% ne takovou rychlosti.
Beet Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Podivej se na vysledky letosniho Jesenickeho maratonu...bracha se sel rozbehat Videl jsem. Hodne dobry vysledek. Ze mu gratuluju.
moco Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2019 Hmm. Tak ja musim mit na 4 min/km neco nabehano. Ale pak je mi jedno jestli bezim 3 nebo 10km. Ale z 50 kilaku bych to nedal. Tak bud delate jeste neco jineho, nebo jste hold borci a talenti. To mi nikdo nevymluvi. Vzdyt 90% lidi 3km vubec neubehne a 99% ne takovou rychlosti.Hele já dam těch 3000m za 12min a jdu na nemocenskou, takže to je trénink jen pro ten okamžik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se