Beet Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 (upraveno) Tak na Silvestra už běhám závod nepretrzite od roku 1997. Takže letos tomu nebude jinak.Diky za tip na film, kouknu. Upraveno 22. prosince 2019 uživatelem Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Beete, o jakém mluvíš závodě?Nechystáte se někdo na Silvestrovskou Jistebnici? je to 7 nebo 14 km. Fajn závod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Beete, o jakém mluvíš závodě?Nechystáte se někdo na Silvestrovskou Jistebnici? je to 7 nebo 14 km. Fajn závod.Silvestrovský běh Hrabovou. U nás v Ostravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 LC 2020 Silvestrovská etapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 A kde mas kostym?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 tohle je kostým... normálně vypadám líp. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Tak to pak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 za co jsi běžel ty, popř brácha? zkoušel jsem kozu, kde se dalo, ale nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 ...casu je porad malo a veci co bych chtel je strasne moc, ale uvidime no - plan na letosni rok je kombinace plavani, cyklistiky a behu - vysledky sveho snazeni v teto oblasti doufam sdelim v cervenci ze zavodu bych letos chtel na hostynskou osmu, ale uvidim jak to vse bude vychazet v kombinaci se stavbou baraku. jsem jeste furt celkem mlady a jestli pobezim letos nebo nektery dalsi rok momentalne v me vekove kategorii nehraje roli.jak rikala jedna ma znama, cim dele clovek vydrzi behat, tim mene bude mit souperu. a ja se rozhodne radim mezi vytrvalce rok se s rokem sesel a kdyz se koukam na plan na 2019, jsem rad, ze jsem byl dostatecne nekonkretni a predstavil pouze obecne cile.nicmene to co jsem napsal se nakonec splnilo - jak 1/2 ironman na prelomu cervna a cervence, tak i start na hostynske osme. celkem letos oficialne nabehano uctyhodnych 322,1 kmpo odecteni trech zavodu (142 km celkem) mi zustava nejakych 180 km "treningu"... tak jsem zvedavy, jestli tuto metu letos pokorim plan je prekonat objemove lonsky rok (stale je ale prioritni stavba baraku). jestli letos vyjde cavisov a hostynska osma, budu jen rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 ...Konečná číslovka 818 Km, skoro všechno trail a kopce.Cca 10-15 závodů do kopce kolem 10 km vzdálenost a 500-1100 m převýšení.Příští rok chci zkusit půlmaraton a zase pár závodů do kopce.Běhu zdar. Tohle jsem psal na konci roku 2018.Běhám futr do kopce, závodů bylo asi letos víc, už jsem dal 30km trail no letos chci vyzkoušet něco nad 42 km v přírodě.Celkově 1081 km za 130 hod a zaznamenaných 115 aktivit. :-) Takže jsem spokojený.Jooo a chci dostat svou váhu na cca 75kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Letos konecna cisla: Objem 1024km celkem. Nezavodim. Jen chodim cistit hlavu. 1 unavova zlomenina Cil 10km pod 50 nepokoren. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 na to že extra neběhám tak jsem docela spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 tak já taky zabilancuju...loni jsem naběhal nejvíc v životě . nejsem sportovec, kouřim a jsem těsnej docent..ale začíná to pro mě být další droga . v prosinci jsem se hecnul a to kilo naběhal hlavně o svátcích, večery s čelovkou. miluju šedočernou sychravou opuštěnou krajinu. čím hnusneji, tím lépe trasy kombinuju terén kopečky x asfalt (když je moc bláto). obvyklé trasy 8-15kmslabé letní výsledky = neběhám páč se moc potím, místo toho jezdím kolobku. rád bych dával 10km/h, teď 9 včetně pauz.rád bych dával 100km každej měsíc, ale to nedám, ani z časových důvodů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 na to že extra neběhám tak jsem docela spokojený Pěkná roční kilometráž. Gratulace. Akorát mě baví ty predikce nejlepších časů. Přece z času 3:05 1k, nemůžu mít 10k za 44:52. Nebo ty jsi takový sprinter? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Tak po 14 dnech vypadá už kotník konečně líp, hematom se začíná ztrácet a otok už taky pomalu je fuč, nicméně mám strach to nějak uspěchat, ti z vás co jste to prodělali, tak je vhodné do startu začít s plaváním a kolem? No nohu jsem schopen chodit. Trochu mě to sere, protože jsem si pořídil novou hračku a nemám to jak otestovat pořádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) za co jsi běžel ty, popř brácha? zkoušel jsem kozu, kde se dalo, ale nic.Ja ze zasady nebeham Bracha Nevim...ale ten stejne koze nerozumi. Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 ja mel nohu (kotnik) v gipsu 2x a v ramci rehabilitace jsem mel ordinovanou i virivku i rotoped. pokud si dobre pamatuju, tak mi kolo, na rozdil od behu, doporucili i jako rehabilitaci. jestli nechces zkouset cvicit podle youtube a chces tomu venovat cas, najdi si nejakeho fyzioterapeuta (ja jsem chodil v ostrave do elite fyzio) a par lekci cvic pod jeho dozorem. pak uz budes vedet co a jak a muzes cvicit doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Pěkná roční kilometráž. Gratulace. Akorát mě baví ty predikce nejlepších časů. Přece z času 3:05 1k, nemůžu mít 10k za 44:52. Nebo ty jsi takový sprinter?ono to vzdycky vychazi z nejake aktivity, ktera ma prislusnou delku. ja mam estimate na 5k i 10k pocitany ze stejneho 11km dlouheho behu. naproti tomu 1k mam pocitany z jednoho 7km behu, kde jsem mel kilometrovou asfaltovou rovinku a bezel jsem ji zamerne naplno. a maraton mam pocitany z 54km trailu... jediny pulmaraton vychazi z pulmaratonskeho zavodu edit. chci tim rict, ze strava neni tak chytra, ze na zaklade casu z pulmaratonu a objemu v treningu a nejakych svch statistik vyhodnoti, za jaky cas bys asi dal maraton... musis to nejdrive ubehnout, pak ti strava da estimate Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Nejsem teď u počítače. Kde to najdu v connectu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 ja mel nohu (kotnik) v gipsu 2x a v ramci rehabilitace jsem mel ordinovanou i virivku i rotoped. pokud si dobre pamatuju, tak mi kolo, na rozdil od behu, doporucili i jako rehabilitaci. jestli nechces zkouset cvicit podle youtube a chces tomu venovat cas, najdi si nejakeho fyzioterapeuta (ja jsem chodil v ostrave do elite fyzio) a par lekci cvic pod jeho dozorem. pak uz budes vedet co a jak a muzes cvicit doma Díky za rady, v práci máme rehabilitační centrum, tak tam hned půjdu, je tam i doktorka, tak možná mi sama určí co jo a co ne. Každopádně to kolo vidím jako první možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se