Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zrovna se taky chystám za chvilku vybehnout na desítku, je hezky, snad si to užiju, protože se mi vůbec nechce a po včerejšku mám “social jet lag” :)

Upraveno uživatelem moco
Návštěvník Ondra
Odesláno

@moco Ja to taky dopoledne nedavam. Odpoledne v poho, klidne hned po veceri s plnym zaludkem 😅

Návštěvník Ondra
Odesláno

@rolas Pekny 👍 Ja bych 22 km nedal, to bych si oddelal nohy. Nedavno jsem zkusil 17 a bylo to zpatny, hlavne jsem pak musel mit dlouhou pauzu a dat si nohy trochu do cajku. 10 je max., abych mohl ji za 2-3 dny znovu 😅

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 4 minutami, Ondra napsal:

@rolas Pekny 👍 Ja bych 22 km nedal, to bych si oddelal nohy. Nedavno jsem zkusil 17 a bylo to zpatny, hlavne jsem pak musel mit dlouhou pauzu a dat si nohy trochu do cajku. 10 je max., abych mohl ji za 2-3 dny znovu 😅

To přijde časem, ale jako po 20km taky druhý den nejsem schopný běžet, dobré je to prokládat kolem, i přesto, že tam taky namáháš nohy, tak zabírají úplně jiné svaly a fajně se tak regeneruje. Jinak to jsi na těch 17km dal první 2 ve sprintu, nebo je to chyba senzoru dle tepovky?

Návštěvník Ondra
Odesláno
před 4 minutami, rolas napsal:

To přijde časem, ale jako po 20km taky druhý den nejsem schopný běžet, dobré je to prokládat kolem, i přesto, že tam taky namáháš nohy, tak zabírají úplně jiné svaly a fajně se tak regeneruje. Jinak to jsi na těch 17km dal první 2 ve sprintu, nebo je to chyba senzoru dle tepovky?

Ve 40 se obavam, ze toho vykonostne uz moc neprijde, jsem rad za to, co davam 😅 A sprint ty prvni kilaky urcite nebyl, tak asi chyba 😬 hodinek...

Odesláno (upraveno)

Tak už to mám za sebou, bylo kolem 30°C, na což letos ještě nejsem připraven, ale aerobní training efekt 5.0 mě potěšil

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Protože dnes regulérně od dopoledne chlastám (mám narozky), tak jsem se včera trochu potrápil. 23 km, trocha chůze, trocha pobíhání, 2:40. A konečně paty ok :-)

Návštěvník Ondra
Odesláno
před 31 minutami, Bert napsal:

Protože dnes regulérně od dopoledne chlastám (mám narozky), tak jsem se včera trochu potrápil. 23 km, trocha chůze, trocha pobíhání, 2:40. A konečně paty ok :-)

Grutuluju 👍🍾 Kolik? 😉

Odesláno
před 3 hodinami, Bert napsal:

Gratuluju!!! To bude pristi rok velke, co? ;-)  Ale taky bude nova bezecka kategorie.

Co mas s patama?

Odesláno

Dík za gratulaci.

Paty, to je jednoduché. Kdysi dávno mi omrzly nohy, obešlo se to bez jakékoli amputace prstů, ale od té doby na nich mám moc citlivou pokožku.  Jsou to nejen paty, aly ty jsou samozřejmě nejprotivnější. Ani preventivní olepování moc nepomáhá. Zkrátka 20-30 si můžu dát jen jednou týdně.

Odesláno

20-30 km 1x týdně, to bych si fakt nechal líbit, ale nějak nestíhám.

@moco: training efekt 5.0 jsem měl možná při nějaké 50tce, kdy jsem si docela šáhnul na dno. Jak ses cítil ty?

Odesláno

Training effect 5.0 znamená, že šel člověk téměř na krev. Já ho mívám prakticky jen při závodech. V tréninku se tak nezmáčknu. :

Odesláno

Bylo to asi tím vedrem a “social jet lag” po oslavě. 
Jo potěšilo mě, že jsem podle hodinek šel na krev :)

Odesláno
před 15 hodinami, Bert napsal:

Dík za gratulaci.

Paty, to je jednoduché. Kdysi dávno mi omrzly nohy, obešlo se to bez jakékoli amputace prstů, ale od té doby na nich mám moc citlivou pokožku.  Jsou to nejen paty, aly ty jsou samozřejmě nejprotivnější. Ani preventivní olepování moc nepomáhá. Zkrátka 20-30 si můžu dát jen jednou týdně.

Mě kdysi radili mazat paty lihem, aby kůže ztvrdla, ale nezkoušel jsem to. 
Kamarad má taky problémy s puchýři a pomohli mu Asics Kayano

Návštěvník Ondra
Odesláno
před 8 minutami, moco napsal:

Mám 97 Kg

To ja mam 83. Teda ale skoro s metrakem, to jsi slusne fofroval 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...