Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, ohrenstein napsal:

Altra a Topo jsou jedny z mála firem které dělají boty s širokým toe boxem a tlumením.

Široký toe box a široká bota jsou dvě odlišné věci. Standardní boty byť široké mají zůženou špičku.

ta levá horní fotka je opravdu děsivá. Zrovna jsem teď koukal, že mívám některé boty cca o 2 cm větší

Odesláno
před 52 minutami, ismit napsal:

tak dobrý, návleky od inov8 tam mají takové bužírky, jenž se zachytí za háčky a pod podrážkou, takže návleky jsou univerzální i pro ostatní značky. 

maji, kdyz jsem je nosil (protoze ne vsechny inov8 tenisky maji kapsicku) na ochranu pred blatem a kaminky, tak jsem je dost rychle roztrhal a ztratil.

Odesláno

@moco

altry nebo ty topo vezmu aj já na tuto sezónu, jsem zvědavý.

Vezmu je přes hurikan sport sk.

čekám jen kdy naskladní velikosti.

Odesláno (upraveno)

@guzmicjá už psal do Hudy sportu a na jaře budou neskladňovat, tak tam koupím ty Lone Peak a zkusil bych ještě sehnat silniční Paradigm místo, na jaře již vysloužilých, Asics. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

@jovani širší špičku mají všechny Altra 

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Mě chybí asi 13km a na zítřek se necítím 🙂 Dneska celý den skialp a vlastně skialp je důvod proč jsem v lednu nedal svých klasických 100km měsíčně. 

Ale možna se hecnu zítra.... kvůli toho ty odznaky taky jsou, že

Odesláno

chybí mi 12 km ..... Kurňa, zítra po práci se mi asi nebude chtít.

Odesláno (upraveno)

mám 115k, ale teda slabota... minulý rok touto dobou jsem stíhal větší objemy. 

Upraveno uživatelem ismit
Odesláno

Diky za pripomenuti, ja myslel ze se tyhle odznacky sbiraji automaticky. S Garminem se teprve ucim.
Jinak za leden 182,5 takze spokojenost a vyzva teda splnena ;-) Dnes 15km a obcas ve snehu do pul lytek, byla to zabava.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...