Beet Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 před 5 hodinami, Ajaj napsal: Můžeš si ušetřit práci. Hodně se to přímo na fóru G řešilo a nevyřešilo. Ale někde na netu jsem našel maníka, který vytvořil stránky, který se spárují s tvým GC a vede tabulku, kde se můžeš porovnat s ostatními. Na prvním místě byl někdo s přes 1000 body Ještě dodatek. Nemyslím si, že by napsat email byla zbytečná práce. Já to znám z geocachingu. Taky jsou tam nějaké boty a logické chyby. Občas jim napíšu, případně vyplním nějaký dotazníček, co by mohlo být lépe a co je vyloženě špatně. Ono to pak vypadá, že se nic neděje, ale pak třeba za 2-3 roky při nějakém updatu, jsou najednou chyby opraveny a nápady implementovány. Proč by to nemohlo být podobně i u Garminu. Obě jsou to americké firmy. A když jim to takhle napíše X lidí, tak třeba jednou... A třeba výzvové odznáčky jsou tu s námi teprve rok. A to je krátká doba na nějaký update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 No tak iniciativě se meze rozhodne nekladou Jen u Garmina mi to jejich forum prijde na úrovni “otevrel si hospodu, ale chodili mu tam lidi” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 borci, chci vyzkoušet minimalistickou obuv, na chůzi a možná i light běh do 10 km okolo baráku, les a louky. je tohle totální blbost? https://www.adet.sk/volnocasova-pracovna-obuv/volnocasova-obuv-bennon-bosky-barefoot-black/?variantId=285360&gclid=EAIaIQobChMIy9C0wIOy8AIVFOqyCh21yQ22EAQYBSABEgIujPD_BwE nebo vyzkoušet ponožkoboty https://www.elementstore.sk/ponozkoboty-modra-P/5a2907186f27d7-52317042-V/?gclid=EAIaIQobChMIo5yDqoSy8AIVgd-yCh24vAfREAQYASABEgLmf_D_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 rozhodne doporucuju! na behani kolem baraku, na prochazky mimo asfalt a chodniky je to podle me super doplnek mam vibram fivefingers, uz druhe, protoze prvni jsem prosoupal. na behani uz bych byl opatrnejsi, na drop si asi zvykly, ale tohle prece jen nema vubec zadne tlumeni, myslim, ze to chce mit dobrou techniku, at si zbytecne neublizis... ps. nevyhoda je, ze v tom strasne smrdi nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Ja osobně bych se v tom bál běhat. Znám dost lidí co si v minimech rychle dodělali achilovky (a ještě si pochvalovali co bolí to sílí) ale jako terapie (chůze) na chodidla bych do toho šel. Ale jak píše Anela kvůli smradu ne. Já kde to jde tak chodím bos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Ahoj, tak se zkusim opet zeptat tady. Jelikoz jsem si omylem stopl na Garmin Instinct aktivitu uprostred, tak ji mam ted rozdelenou na dve za sebou :-(Uz se to nekomu tez povedlo a nasel snadny zpusob jak to spojit aby Garmin Connect moc neprostetoval? Nemq v lasce manualne nahrane aktivty, tak proto se ptam.Diky za pripadny tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Muj prvni Wings for Lige. Mel jsem target 30km a divoky sen o 35 (coz je 4:40 na kilometr). Do dvacatyho jsem mel divoky sen stale na dosah ruky, ale pak jsem zvadnul jak kopretinka a nedosahl ani na target. Fak! Ale bylo to dobry. Jen priste preci jen neco k piti na cestu by se hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 teda, to je dobrá schíza, člověk dopředu neví ani vzdálenost, ani fixní čas. Slyším o tomto konceptu poprvé. zajímavé předpokládám, že v neděli bylo pěkně teplo i v Berlíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Me se to koncepcne hodne libilo. A maji to i pekne udelany. Stahnes si jejich App a pak ti po trase hlasi kazdy ubehnuty kilometr + mezitim nejakou motivacni hlasku (jak ses kvalifikoval na olympiadu, prepisijou kvuli tobe Wiki, jde ti pogratulovat sam reditel zavodu, atd). Pak ti zahlasi ridic nahaneciho auta, ze je od tebe 3km, 2km, 1km, 500m a pak te uz jen vytroubi a dabelsky se zasmeje jo, bylo krasnejch 28stupnu. Zacatek v jednu. Rikal jsem si „neber si piti, potrenujes i trochu moral“……..mňo, priste zkusim asi jinou strategii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Kde se to dá vyzkoušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Delaj to jednou za rok. Takze zase az pristi kveten. podivej se na wingsforlifeworldrun.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 V 8. 5. 2021 v 13:29, milhauszn napsal: Ahoj, tak se zkusim opet zeptat tady. Jelikoz jsem si omylem stopl na Garmin Instinct aktivitu uprostred, tak ji mam ted rozdelenou na dve za sebou Uz se to nekomu tez povedlo a nasel snadny zpusob jak to spojit aby Garmin Connect moc neprostetoval? Nemq v lasce manualne nahrane aktivty, tak proto se ptam. Diky za pripadny tip No přímo na Connectu to asi neuděláš. Musíš stáhnout FIT soubory těch aktivit, pak je někde spojit. BaseCamp nebo třeba tady https://www.fitfiletools.com/#/top a pak spojenou aktivitu nahrát zpět. Nezkoušel jsem, ale já bych to takhle nejjednodušeji udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 ano, přesně takhle se to dělá. je to docela jednoduché. mám taky dotaz ohledně Garmin FR920XT. Potřebuju přidat wifi síť na chalupě a zase vidím tady ten středověk s nustností instalace speciálního programu Garmin Express a nutností fyzického kabelu (ale ten mám doma...). to opravdu není jiná možnost? Pořád mi příjde ten wi-fi upload mnoehem pohodlnější než BT s mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Taky používám raději Wifi než BT. Asi tě zklamu, ale o jiné možnosti, než přidat Wifi jinak než přes Garmin Express, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Vzdyt BT upload jde automaticky. V cem je problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 (upraveno) před 22 hodinami, Beet napsal: Taky používám raději Wifi než BT. Asi tě zklamu, ale o jiné možnosti, než přidat Wifi jinak než přes Garmin Express, nevím. Ještě poznámka. Nemam ted pocitac u sebe tak nevim presne, ale vcera jsem cetl manual pro Vivoactive 4 a tam psali, neco ve smyslu, ze pro prvni nastaveni Wifi, je potreba Express, ale pak je moznost zadat prihlasovaci udaje k wifi primo v hodinkach. Nevim tedy jak je to u tveho typu hodinek. Edit: Ted koukam, ze mas 920xt a tam je to stejne jako u mych Fenix3, takze jen pres Express. Upraveno 14. května 2021 uživatelem Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Ja mel na Fenix 3 wifi a parada, na dovoleny pres bluetooth a telefon neskutecne vopruz, pomaly, samej problem. Proto jsem pri prechodu na Fenix 5 chtel opet pouze model s wifi. Moc to nesleduju, ale vetsinou to ted sychronizuje pres telefon a bez problemu, asi to vyladili. Ani bych tu wifi nepotreboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Tak ja jedine wifi. Hodinky mám s telefonem spojene jen zcela vyjimecne, prakticky vubec, takze vzdy na konci dne zmacnu na F3 klavesovou zkratku na wifi a hodky sesynchonizuju. Jsem tak zvykly a vyhovuje mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Dnes zase kolem komína... trochu deště, trochu bahna, jeden kopec kolem dokola a výhled za odměnu. Ps. Kluci, existují nějaký rozumný levný hodinky na běhání, aby tam byla strava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Strava s maly "s" nebo velkym "s"? Muzes si koupit ty nejlevnejsi Garmin Forerunner a pres Garmin Express to spojit se Stravou a mas vystarano. https://www.helveti.cz/garmin-forerunner-45s-optic-black-010-02156-12 https://www.helveti.cz/garmin-forerunner-35-optic-black-010-01689-10 Jen vis jak to je s levnyma hodinkama. "Laceny, dvakrat placeny". Za sebe bych vzal aspon FR245 nebo spis FR745 https://www.helveti.cz/garmin-forerunner-245-optic-slate-010-02120-10 https://www.helveti.cz/garmin-forerunner-745-music-black-010-02445-10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se