Ajaj Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 na to uz jsem pred lety zavedl jednoduchou teorii - pokud dokazu odbehnou desitku v case svyho veku, tak jsem na tom fyzicky OK P.S. dikybohu jsem ale toto pravidlo objevil az kdyz mi bylo 40 to se to jeste dalo…..I kdyz predstava, ze v 60 to musim dat za hodinu, je uz docela vyzva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Takovýhle pravidlo je úplně k hovnu a odmítám ho. Koukam mrzutě z okna, páč prší a nechce se mi. Ale pudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 v dešti je to nejlepší. Utužuje to charakter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Já tady že sebe víc jak 5 km ráno nedostanu, tohle mě baví víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 máš něco divnýho v ruce na to že je dovolená… i když na druhou stranu, gentleman nepije před obědem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 No ja na ten chlast v posledni dobe nejak nejsem, pivko k obedu. nejakej ten koktejl k veceri a v pul desaty spat .Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Kdysi jsem se tak trochu trestal.. kdyz bylo moc piv v patek vecer, tak povinne v sobotu dopoledne vybehnout.. za kazde pivo kilometr :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Tak to seš buď strašnej alkoholik nebo hodně slabej běžec Já jsem slabej na plíce a na žaludek, takže mám stopku u šestý Plzně. Cokoli poté už je jen má smrt, jen průběh úmrtí se mění podle typu zvoleného nápoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 A co ma chlast spolecnyho s plicema? Ten zaludek bych jeste chapal teda.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 spolecnyho nic. Jen jsem chtel rict, ze jsem v zivote nic nedokazal at uz jako bezec nebo alkoholik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Nehazel bych flintu do zita, bezec jsi myslim vybornej a zacit vrcholove chlastat se da klidne i po sedesatce Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 kluci důchodci, kdo se dneska hecnul na marathon? já šel jako vodič s kamosem a hned to má jinej náboj když člověk nejede na plnej knedlík šli jsme to jako roboti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 To je moc pekne! ..jak se to vubec dela, odecitas casy a vzdalenost kazdych 200 metru nebo rovnou nejak sledujes kadenci a udrzujes stabilni krok... to prece nejde dat jen podle pocitu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 před 1 minutou, petr_cha napsal: To je moc pekne! ..jak se to vubec dela, odecitas casy a vzdalenost kazdych 200 metru nebo rovnou nejak sledujes kadenci a udrzujes stabilni krok... to prece nejde dat jen podle pocitu hele vůbec, to má runczech po 5km úsecích, takže to je v pohodě, vís +- kolik chceš mít na tu 5tku a to jde celkem v pohodě udržet stabilně když mas tempo nabehany tady strava ukazuje lip jednotlivý km, nejsem robot, teda skoro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 To je hodne dobre, na tu vzdalenost to takto udrzet. Jis pri tom i neco?A jeste dotaz, meris tep? To by me zajimalo, s jakym dokazes toto bezet.Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 (upraveno) před 11 minutami, milhauszn napsal: To je hodne dobre, na tu vzdalenost to takto udrzet. Jis pri tom i neco? A jeste dotaz, meris tep? To by me zajimalo, s jakym dokazes toto bezet. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk jj jasne, tohle bez doplnění sacharidů nejde, tentokrat na 4gely od Maurtenu 8,16,24,32km zapijel sem vodou, protože z těch jejich jontaku se mě děla blbě… třeba ultra chodím bez gelu nebo jen jako záchranu ale tam mám vyzkoušený od GU s kofeinem a chutnají jako kafe tepovka je vidět v pravem sloupci dnes průměr 160tepu, kdybych běžel na sebe byl bych nekde kolem 169tepu.. ale obecne ji neřeším, poznám +- kdy už je hrana na který bych to nevydržel… Upraveno 7. května 2023 uživatelem sido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Ako ja chápem, že keď má niekto natrénované, beží rýchlo... Ale udržať rovnaké tempo milión kilometrov bez vodiaceho bežca v rozmedzí ±5 s, alebo na 8 km sa vliezť do troch sekúnd, to je čistá úchylka Idem ja radšej s Prochym na tie šachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 před 8 minutami, wawrik napsal: Ako ja chápem, že keď má niekto natrénované, beží rýchlo... Ale udržať rovnaké tempo milión kilometrov bez vodiaceho bežca v rozmedzí ±5 s, alebo na 8 km sa vliezť do troch sekúnd, to je čistá úchylka Idem ja radšej s Prochym na tie šachy... je to tak jednu dobu když sem se vracel do formy sem behal s vodicema, jejich tempo nebudu komentovat, lítá jim tom 10s sem tam, výsledný čas vždy dodrzeli, ale ty změny tempa sou strašný kor když na to člověk spoléhá a nemá dostatečnou rezervu jako má vodič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Ako ja chápem, že keď má niekto natrénované, beží rýchlo... Ale udržať rovnaké tempo milión kilometrov bez vodiaceho bežca v rozmedzí ±5 s, alebo na 8 km sa vliezť do troch sekúnd, to je čistá úchylka Idem ja radšej s Prochym na tie šachy...Spis na to pivo, tohle uz je mimo me chapani Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 ty vole, von se šel jen protáhnout za 3:12 @sido - gratulace k pěknýmu tréninku @Prochy68- měl jsi pravdu. Jdu se věnovat chlastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se