sido Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 před 8 hodinami, Ajaj napsal: ty vole, von se šel jen protáhnout za 3:12 @sido - gratulace k pěknýmu tréninku @Prochy68- měl jsi pravdu. Jdu se věnovat chlastu @Ajaj díky, ale tak marathon dá zabrat vždycky, kor tady ty pražský kostky, letos to hnali postaru přes Příkopy, Vaclavak, Národní tj. dohromady snad 8km po kostkach možná víc..to je teda takový běžecký Paris-Rubaix, kor v těch karbonovejch supr botách je to extra hnus zpet k tématu věk, zde trochu statistiky… 63borcu v kategorii 45+ mělo lepší čas než 3:12, v kategorii 50+ 39 borcu, 55+ 6, 60+ 6, 65+ 1 a to za 3:06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Tohle je fakt nádhera, to by se dalo označit za neutrální split, ne? Já jsem bohužel maraton od 2020 neběžel a mám k tomu teď dost respekt. Můj kámoš, co mě občas vytáhne na ostřejší tréning běhá pod Honzou Pernicou. S Pernicou jsem si teď poslechl podcast Štrekaři asi z r 2021, má to tragický zvuk, ale opravdu velmi zajímavé informace. Detaily tréningů elitních běžců, aktuální trendy, nuance s občerstvováním, regenerací, nebo specifika tréningu v Keni. doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 před 31 minutami, ismit napsal: Tohle je fakt nádhera, to by se dalo označit za neutrální split, ne? Já jsem bohužel maraton od 2020 neběžel a mám k tomu teď dost respekt. Můj kámoš, co mě občas vytáhne na ostřejší tréning běhá pod Honzou Pernicou. S Pernicou jsem si teď poslechl podcast Štrekaři asi z r 2021, má to tragický zvuk, ale opravdu velmi zajímavé informace. Detaily tréningů elitních běžců, aktuální trendy, nuance s občerstvováním, regenerací, nebo specifika tréningu v Keni. doporučuju. jo tak to je vtipny, to me nenapadlo, presne, je to neutral spilt ad Perna, jeden z nejlepsich treneru vubec a jeste ke vsemu je otevreny vsechno sdilet verejne, coz je v ceskych pomerech kde kazdy dela tajnosti dost unikat. Nechal sem si od nej pred lety sestavit plan, kdyz sem se chtel dostat na marathon pod 3h on me presvedcil ze neni to problem pri dostatku casu a vule zvladnout i po 40tce, dneska ma uz nejakou skupinu, rikaji tomu PernaSystem nebo jak a snad pry i ty treninky sou dostupny na nejakych socialnich sitich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Ahojte, asi pred mesiacom som zacal behat a vcera pri behu som si citil ze ma hryzie prava topanka. Po navrate domov som si vsimol ze sa mi presuchala vnutorna stielka na pate. Topanky Adidas Galaxy 5, lacne topanky na zaciatok. Myslite ze ma zmysel ich reklamovat alebo opravovat ? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 čau borci, musím se trochu pochlubit, doma to nikoho nezajímá tak aspoň tady. Na to, že ještě před rokem bylo moje maximum na 10km asi 54 min tohle mi udělalo radost, ale nasral mě 8 km za 5:18 jinak by to bylo pod 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 pekny. Vidis, ze to jde i po rovine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 @pato31681- odnes to tam a uvidis. Max te vyhodi. P.S. kazdopadne bych ale v bezeckem kramu poresil jestli nemas nejaky disbalance. I levny Adi neco vydrzi, takze be spis otazka, zda jsou to spravne boty na tvuj styl dopadu/behu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 2 hodinami, guzmic napsal: čau borci, musím se trochu pochlubit, doma to nikoho nezajímá tak aspoň tady. Na to, že ještě před rokem bylo moje maximum na 10km asi 54 min tohle mi udělalo radost, ale nasral mě 8 km za 5:18 jinak by to bylo pod 50. krásný, ale ta tepovka to je panecku průměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Před hodinou, Ajaj napsal: pekny. Vidis, ze to jde i po rovine Díky, občas to zkusím trochu napálit a mám radost, když se mi to povede, pokud sezóna bude dobře pokračovat, tak na podzim to musím pod 50 lupnout (aspoň teda doufám). O víkendu jsem se měl postavit na první 50 tku no v práci mě nedali dovolenou, tak jsem se odhlásil a snad odstatuju za 14 dní Valašský hrb 54 km a +1850m registrace zaplacená, tak ladím formu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 1 minutou, sido napsal: krásný, ale ta tepovka to je panecku průměr Mám jen hodinky Sunto....ale šel jsem na krev, to zas jo. Ale zase jsem ještě junior do 40 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 2 minutami, sido napsal: krásný, ale ta tepovka to je panecku průměr Mlady kluci. Tem to jeste stoupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 58 minutami, Ajaj napsal: Mlady kluci. Tem to jeste stoupa Tobě bych nestačil ani při rozklusání ty staříku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 trochu sa pochvalim, vcera som odbehol svoj prvy bezecky event Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 před 11 hodinami, guzmic napsal: Mám jen hodinky Sunto....ale šel jsem na krev, to zas jo. Ale zase jsem ještě junior do 40 let jooo tak to rozumim, nahodny generator tepovky desitka na krev, to je spravny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Dnes už to bylo na pohodu .... možná jsem mohl ještě trochu brzdit, zítra zkusím ve městě 6 km závod tak uvidíme jak to půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 před 1 hodinou, pato31681 napsal: trochu sa pochvalim, vcera som odbehol svoj prvy bezecky event Každý běh se počítá jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Ja ranni "prochazka" cas sem radsi davat nebudu Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Před hodinou, guzmic napsal: Každý běh se počítá jen tak dál. Dakujem, v oktobri som sa prihlasil na 10 km minimaraton, tak mam na com pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 @Prochy68 - co si tak vzpominam, tak nachodis za rok vic, nez vetsina borcu tady nabeha (vcetne me) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 [mention=36709]Prochy68[/mention] - co si tak vzpominam, tak nachodis za rok vic, nez vetsina borcu tady nabeha (vcetne me) Ale tohle byl zrovna pokus o běh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se