sido Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 20 minutami, xcmaniax napsal: No chyba je v tom exportnim souboru co Apple generuje pro stravu - asi tam ta data nejsou nebo nevim co udelat aby tam byly. Kamaradi co mam na strave a behaji nebo jezdi s Garminem to tam v pohode maji. V iPhonu v Apple apce to samozrejme taky je. jak rikam mám garmin a na strave to nemám v garmin appce na ios to taky je, tak nevím, ale jelikož na to koukám jednou za uherak je mě to tak nějak fuk, držím palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 V 11. 6. 2023 v 16:54, sido napsal: jak rikam mám garmin a na strave to nemám v garmin appce na ios to taky je, tak nevím, ale jelikož na to koukám jednou za uherak je mě to tak nějak fuk, držím palec @xcmaniax nedalo me to a zeptal sem se kluku na hodinkach365 tj z mého pohledu širokodaleko nejlepší zdroj informací o sportovních hodinách a odpověď níže včera, reagovat Ahoj, mám FR965 a beham s hrudním pasem. Některá data která jsou v garmin aplikaci jako napr vertikální oscilace, délka kroku atd se nepřenesou do Stravy, nemáte s tím zkušenosti? Data jako kandence, HR, waty se přenášejí… predem díky Matěj Urbaczka • dnes Zdravím, Zdeňku, data o dynamice běhu se nepřevedou nikdy. Strava s nimi neumí pracovat a bere si jen to nejzákladnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Moc diky. Me se prenasi pouze tep a data z gps. Neprenasi se mi treba ani ty waty, kadence…kamaradovi ano. Ty dalsi “blbustky” tak nak beru ze tam nejsou a jsou jen v Apple aplikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 před 11 hodinami, xcmaniax napsal: Moc diky. Me se prenasi pouze tep a data z gps. Neprenasi se mi treba ani ty waty, kadence…kamaradovi ano. Ty dalsi “blbustky” tak nak beru ze tam nejsou a jsou jen v Apple aplikaci. jj je to skoda kazdopadne, clovek musi cucet do dvou appek, pritom data jsou to jedna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Zdar borci, mám problém u garmin instinct v hodinkách jsem měl standartně nastavené používání jen GPS, je tam jestě GPS + glonass nebo GPS + galileo popř čtvrtá možnost "Ultra track" nebo tak nějak (omezené určování pozice aby dýl vydržela baterie) v čem je problém: od začátku mi ukazuje +- o 100% vyšší převýšení u běhu (jedna aktivita po aktualizaci mi připadala OK) včera už zase asi blbost. nejde mi o přesnost je mi fuck jestli to ukáže +250m nebo +265m ale aby to ukazovalo aspoň trochu rozumně. Nějaký tip co zapnout? + je tam nějaký 3D rychlost a 3D vzdálenost to je na co dobrý? zítra zkusím ten Ultra trac a uvidím co to nahraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 zkusil bych GPS+ glonass, to ze nastavis ultra track, ti jen snizi frekvenci zaznamenani polohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Zkusím i to, jen mi nejde do hlavy taková chybovost... včerejší aktivita tipuju tak +250m a zahrálo mi to +430 jestli nemůže dělat paseku, časté snímání polohy, fakt nevím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Zkusím i to, jen mi nejde do hlavy taková chybovost... včerejší aktivita tipuju tak +250m a zahrálo mi to +430 jestli nemůže dělat paseku, časté snímání polohy, fakt nevím Kontroluj tlak vzduchu, jaky ti to ukazuje. Vychazi to z techto hodnot. Gps na vysku neni presne. Pisu to proto, jelikoz jsem mel stejny problem s Instinct. Zacalo to nejdriv merenim absurdne velkych cisel a casem uz nic, jelikoz tlak ukazoval maximalni hodnotu. Nekde na forech o teto chybe pisou. V ramci reklamace vymeneno za komplet nove.Jinak nekdriv urcite nejdriv zkusit kalibraci tlakomeru a pak pripadne reset.Pridane druzice jinak zvysuji presnost polohy ale zvysuji spotrebu. Ultratrac jak pise kolega, jen zmensi frekvenci sberu dat aby vydrzely dele nahravat.Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 (upraveno) S tim barometrem uz tu nekdy neco probehlo (nejaky profukovani/proplachovani) nebo se pletu a bylo to jinde? Upraveno 13. června 2023 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 před 40 minutami, Prochy68 napsal: S tim barometrem uz tu nekdy neco probehlo (nejaky profukovani/proplachovani) nebo se pletu a bylo to jinde? to vůbec netuším... musím kouknout internety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Nepsal jsem to sem ja? Je to uz dlouho, tak nevim :-)Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 myslím, že trable s výškou řešil proplachováním bádáním a nakonec úspěšnou reklamací @ismit ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 je to tak, zde zakoupené FR745 - super hodinky, jen měřily kraviny u převýšení, hlavně u změn. Furt měly tendenci se rekalibrovat. zkoušel jsem to a ono... a nakonec reklamace na poslední chvíli - byla udělaná na půvoního majitele (já jsem 3tí, haha), každopádně dobře to dopadlo. můžu doložit print screeny ze Stravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Nejsem první majitel, takže reklamace asi neprojde a už jsou asi i starý. Zkusím teď nějaký běhy měnit ty gps nastavení a pokud mě to bude dál srát, tak poletí o dům dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Tak běh hore jsem měl zapnutý jen to ultra track a zaznamenalo to o 500m víc na trase 4500m a výškových jen +96m výchozí bod je 300m.n.m a cíl v 550m.n.m takže tohle nepůjde. Dolů jsem pustil GPS+glonass a jak trasa tak metry cca cajk, zatím to nechám. díky @Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 (upraveno) A protože jsem debil, a nedívám se pod nohy jdu hledat octanovou mast a led..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. června 2023 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 @guzmic Tak hlavne at jim to vydrzi Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Tož tak. Ale docela to bolelo. Asi už su staré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 @Ajaj Gratulace , ja si rikal jestli si byl na K100 a ejhle, jina akcicka Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Před hodinou, Ajaj napsal: Tož tak. Ale docela to bolelo. Asi už su staré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. gratuluju, paradni vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se