tenge Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Covece, začít můžeš vždy.. My začali asi dva měsíce zpátky a docela dobrý. Žena začala na 2km a ted je na pohodu na 7km obden. Na zhubnuti to urcite je, ale nezanedbat jidlo. Nepřehánět a vše s rozvahou. Jo a o vikendu byl článek, že by se běžecké boty měly měnit po 100-150km tj. v našem případě každé dva měsice.. To bych se za chvíli nedoplatil.. Jaký na to máte názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Já četl, že 800 - 1000km doporučuje Škorpil. Teď koukám, že každej tvrdí něco jinýho, ale 500km je snad minimum co sem našel. Dost taky bude asi záležet na váze běžce. Co to bylo za článek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Tak dneska zas po půl roce úplně nanovo. Půlhodinka přes kopec k řece, malé kolečko a po schodech zase přes kopec domů. Nebolí mě nic konkrétního, ale tak nějak celkově je mi na umření. Ty opakované začátky jsou peklo Jinak běžel jsem v Asicsech, co už 1000 km nejspíš mají. Přestože mám i novější boty, v těchhle se mi pořád běhá nejlíp a žádné negativní vlivy na sobě nepozoruju...Výměnu bot po 150 km považuju za výmysl prodavače, který vám potřebuje rychle vnutit nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Jo a o vikendu byl článek, že by se běžecké boty měly měnit po 100-150km tj. v našem případě každé dva měsice.. To bych se za chvíli nedoplatil.. Jaký na to máte názor? Já měním boty po 1000-1500km, podle toho jak subjektivně vypadají. 150km je opravdu nesmysl. To by leckdo potřeboval dvoje nové boty na měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Výměnu bot po 150 km považuju za výmysl prodavače, který vám potřebuje rychle vnutit nové.takovou blbostí by snad neřekl ani prodavač. To bych mojí kupoval boty 2x za mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Scifi, nerad bych popisoval, jaká moudra jsem už od prodavačů obuvi vyslechl - tak jako taky by to patřilo do jiného vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Scifi, nerad bych popisoval, jaká moudra jsem už od prodavačů obuvi vyslechl - tak jako taky by to patřilo do jiného vlákna chodíš do špatnejch obchodů. to nejsou prodavačky ale podavačky. už jsem to tady jednou psal ale asi se to neztratí, v praze pro běžecký boty do triexpertu naproti floře. profíci co ti poradí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Oskočili jsme si na víkend do Freštátu a ejhle, Beskydská sedmička. Přiznejte se kdo našel odvahu ... Bylo mi špatně za závodníky, když jsem je po skončení závodu viděl v kempu. http://www.beskydskasedmicka.cz/2013/hlavni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 chodíš do špatnejch obchodů. to nejsou prodavačky ale podavačky. už jsem to tady jednou psal ale asi se to neztratí, v praze pro běžecký boty do triexpertu naproti floře. profíci co ti poradíNo jo, když v Triexpertu zase nemají všechny boty, co potřebuju. Jinak o nich vím a patrně půjdu brzy konzultovat nějaký barefoot model. Oskočili jsme si na víkend do Freštátu a ejhle, Beskydská sedmička. Přiznejte se kdo našel odvahu ... Bylo mi špatně za závodníky, když jsem je po skončení závodu viděl v kempu. http://www.beskydskasedmicka.cz/2013/hlavniDěs běs. Mně stačilo vyběhnout si v rámci svého okruhu schody z Podolského nábřeží k Jedličkovu ústavu na Vyšehradě... Nechápu, jak někdo může dávat takový krpály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 O běhání mi povídej - shltnul jsem kus tučnýho pečenýho vepřovýho boku ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Nebo přestat chlastat. Teď jsem si místo druhý flašky vína otevřel olivovej volej. Ještě sem si říkal, jakou to má pěknou vinětu.ako bolo povedane, ma cenu zacat a ak si nebehal, na zaciatku staci aj rychla, intenzivna chodza. Jeden rok som skusal pouzivat pri behu zavazie na zapastiach (od 1kg - 1,7kg na jednu ruku, beh od 7 do 10km) a s tymto som schudol najrychjelsie, az mi to manzelka zakazala.Chlastat by som neprestal, pokial uz mas nieco natrenovane, mohla by to byt skoda. Z variant i) nebehat a prestat chlastat ii) behat a chlastat je urcite lepsia ta druha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Skusal ste niekto na behanie five fingers alebo vivobarefoot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Na Vivobarefoot se teprve chystám - zatím jsem jednou letos v únoru běžel v ponožkách a nebylo to úplně ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TB298 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 tak jsem si B7 dal, přiznávám. Letos po třetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charles Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Skusal ste niekto na behanie five fingers alebo vivobarefoot? Před dvěma měsíci jsem si pořídil tyhle: http://www.vivobarefoot.cz/produkty/panske/evo-lite-m-40-grey-yellowNemůžu si stežovat. Ze začátku si připadáš jako blbec, co neumí běhat, ale časem se to zlepší. Není dobrý ze začátku přejít úplně na barefoot, aby ses nezranil.O víkendu jsem s nima běžel svůj první barefoot závod v Praze na Grand Prix 10km a celkem spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 tak jsem si B7 dal, přiznávám. Letos po třetí Máš muj obdiv !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 tak jsem si B7 dal, přiznávám. Letos po třetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Pokud by se našel někdo, kdo běhá rekreačně kolem 80 km / měsíčně a chtěl nového kamaráda Tak na Nike+ jako: jakubp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 tak jsem si B7 dal, přiznávám. Letos po třetí Gratulace a klobók dole! Tady rozhovor s moderátorem Martinem Veselovským a jeho běhání a taky o B7... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Zacalo me docela bavit behat, v terenu, po kopcich, za kazdeho pocasi... Moje stavajici, vlastne ani ne trekove, boty na tuto zabavu uz prestavaji byt to prave orechove a zacal jsem se divat po necem specializovanejsim. Existuje nejaka rozumna (levnejsi) alternativa k botam, jako jsou Salomon speedcros, spikecross, xa pro ultra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se