Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to byl slušný moral. Kdybych to věděl, rano bych to nasměroval na Čeladnou a mohl jsem tě trochu potáhnout na Knehyni a pustevny. Akorát jsem tím směrem nechtěl právě kvůli hromadě lidí.

Jak to tady čtu, příští rok tady cítím takovou CHMG výzvu 😉

Odesláno
  V 3. 9. 2023 v 18:28, Ajaj napsal:

@sido- kolik jsi měl měsíční objem před Sedmičkou?

P.S. jsi i na Strava?

Rozšířit  

nedávno sem si te přidal tak se mrkni :)  poslední rok 300-400/měsíc dost verticalu, roky predtim někdy víc někdy o malinko min ale spis silnice a tempovy běhy ne trail, resp výrazně min, v zimě v kombinaci se skialpama, stavím to cca 10let nějak poradne a bezvypadkove :)

Odesláno
  V 3. 9. 2023 v 19:00, runner napsal:

Tak to byl slušný moral. Kdybych to věděl, rano bych to nasměroval na Čeladnou a mohl jsem tě trochu potáhnout na Knehyni a pustevny. Akorát jsem tím směrem nechtěl právě kvůli hromadě lidí.

Jak to tady čtu, příští rok tady cítím takovou CHMG výzvu 😉

Rozšířit  

jj zrovna ten Certak mám dost rad, to je kopec který sem šel z těch Beskydských nejčastěji, každopádně mě už nepomohlo nic, možná naložit to nuse a odnést na zádech :)

pristi rok to bude zase bitva o registrace ach jo 🤷

• po 2 týdnech...
Odesláno

Horko jak svine proto ten tragickej čas. Nebezel jsem ani metr.
Takže to sem vlastně nepatří, ale kde se má sakra člověk pochlubit zejo ?
c7f73fcf553b476e40343527d816795f.jpg

Odesláno
  V 16. 9. 2023 v 15:52, Prochy68 napsal:

Takže to sem vlastně nepatří, ale kde se má sakra člověk pochlubit zejo emoji23.png?

Rozšířit  

hele pecka! kde sis užíval?

Odesláno
  V 17. 9. 2023 v 6:28, Prochy68 napsal:

@sido
Taková komorní akcicka v Lužických horách, žádný závod. Na to já už nejsem.
@Beet
Ani nevím že je nějakej už bez kruhu emoji3.png

Rozšířit  

parádní, doufám že k tomu taky jednou dorostu, já závodím sám se sebou neustále 😇 

Odesláno
  V 17. 9. 2023 v 7:57, Ajaj napsal:
[mention=36709]Prochy68[/mention] - hezky gratulace . Čas dobrej, s tím by jsi se na Krakonošovi neztratil

Tam už mě nikdo nikdy nedostane. Kazdej to může vidět jinak, ale za mě asi nejtragictejsi akce co jsem prošel, poprvé jsem to chtěl zkusit, pak už jen kvůli horám a pak už jsem to zavrhl úplně. Vždyť to mělo prvenství v porovnání s jinými akcemi, s přehledem nejdražší a nejhorší obcerstvovacky. Ale třeba jsem měl jen smůlu na blbý ročníky....
Jinak mi můžete důvěrně titulovat jelito roku, 3x krát jsem si rozbil hubu a pokaždé na rovině na asfaltu kterýho bylo minimálně . Jo a pokaždé stejny dopad na pravý koleno, pravý bok a práva dlaň, takže po třetím pádu jsem už tahal lékárničku. Naštěstí na funkci rostlinare to nemělo vliv, to až teď cestou autem domu nemůžu moc sedět a brzdit
be382d154ec05aa26cc315869b459d68.jpg
Nic co by nešlo rozlestit
Odesláno
  V 17. 9. 2023 v 9:21, sido napsal:
parádní, doufám že k tomu taky jednou dorostu, já závodím sám se sebou neustále  
Hele, tady jste borci uplne jinej level, ja jsem rad ze to ujdu.....jestli se tomu ke konci jeste teda da vubec rikat chuze
Odesláno
  V 17. 9. 2023 v 11:06, wawrik napsal:
Stigmy! Ja som vedel, že tá vzdialenosť a čas niečo napovedá, no doteraz som nevedel čo!
Jo, to uz mi rikala manzelka
Odesláno (upraveno)
  V 17. 9. 2023 v 11:02, Prochy68 napsal:

Tam už mě nikdo nikdy nedostane. Kazdej to může vidět jinak, ale za mě asi nejtragictejsi akce co jsem prošel, poprvé jsem to chtěl zkusit, pak už jen kvůli horám a pak už jsem to zavrhl úplně. Vždyť to mělo prvenství v porovnání s jinými akcemi, s přehledem nejdražší a nejhorší obcerstvovacky. Ale třeba jsem měl jen smůlu na blbý ročníky....
Jinak mi můžete důvěrně titulovat jelito roku, 3x krát jsem si rozbil hubu a pokaždé na rovině na asfaltu kterýho bylo minimálně emoji23.png. Jo a pokaždé stejny dopad na pravý koleno, pravý bok a práva dlaň, takže po třetím pádu jsem už tahal lékárničku. Naštěstí na funkci rostlinare to nemělo vliv, to až teď cestou autem domu nemůžu moc sedět a brzdit emoji3.png
be382d154ec05aa26cc315869b459d68.jpg
Nic co by nešlo rozlestit emoji6.png

Rozšířit  

pěkný to mas a alespoň bude na co vzpomínat 😉 

Upraveno uživatelem sido
Odesláno
  V 17. 9. 2023 v 6:28, Prochy68 napsal:

@sido
Taková komorní akcicka v Lužických horách, žádný závod. Na to já už nejsem.
@Beet
Ani nevím že je nějakej už bez kruhu emoji3.png

Rozšířit  

Jj. S novým updatem uz to vypada jinak. Hodně se to diskutovalo na forech. Ja se bránil,ale s novým telefonem už to jinak nešlo. Dokonce pridali světlý motiv. 

Odesláno
  V 17. 9. 2023 v 12:01, Beet napsal:

Jj. S novým updatem uz to vypada jinak. Hodně se to diskutovalo na forech. Ja se bránil,ale s novým telefonem už to jinak nešlo. Dokonce pridali světlý motiv. 

Rozšířit  

já bych si toho ani nevšiml kdyby jsi na to neupozornil 😂 na takový ty live metriky koukám na hodinkách a ostatní na Strave…

Odesláno (upraveno)
  V 16. 9. 2023 v 15:52, Prochy68 napsal:

Takže to sem vlastně nepatří, ale kde se má sakra člověk pochlubit zejo emoji23.png?

Rozšířit  

Gratulují, jseš frajer. 👌

Já letos dal těch 56 a od té doby nic.

Ale v hlavě mám sakra velkého červa na tu B7 nebo Nízkotatranskou stíhačku příští rok.

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Kluci diky za povzbuzeni, ted budu muset bud zhubnout nebo se dat na drahu kulturisty , protoze s touhle vahou se to moc seriozne delat neda.
Jeste ze zdravotniho koutku, porad me neco boli, to uz beru jako normalni. Posledni dva mesice mi zacala pobolivat pata pri doslapu, pred 14 dny jsem se musel po 10 kilacich turistiky vratit protoze to vazne neslo. Objednal jsem si dokonce dalsi asi vic tlumeny boty, uleva prisla ale zadne dramaticke zlepseni. Paradoxne pri pochodu a ted pod bolest uplne vymizela, asi jako po sesti sezenich na razovce . Tohle se mi jeste nestalo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...