Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já jsem marně přemýšlel, kde v okolí zaběhnout v rovinatém terénu těch 12 minut na coopera, ale nic jsem nenašel, tak jsem to dneska ráno zkusil alespoň na běžeckém pásu v posilovně, uběhl jsem 3km v tempu 4:00 min/km, ale nevím, jestli se to na pásu počítá :)

Odesláno

Tak jsem po snad 17 letech vyzkoušel coopera,(naposledy na střední škole) no a výsledek jsem čekal o trochu lepší.... 2581 m což není nic moc, do 3 km mám fakt daleko.  :-(

Odesláno

Chlapi, připravujete se tu někdo na Velkou kunratickou? Chodím tam teď běhat a docela bych si tu trasu s někým zkušeným proběhl, abych viděl jak na tom jsem. Na stránkách sice trasa je, ale přece jen živý vodič je živý vodič (čímž nemyslím odizolovaný kabel :) ).

Odesláno

Kunratice jsou specificky. Trenuj kopce a hlavne sebehy (bacha za zraneni). Dolu se to musi pustit :)

Jsou tam tri kopce. Prvni je pohoda, ten se da vybehnout. Dalsi dva - to uz dost zalezi na fyzicce a podminkach. Dulezity je, aby na konci tretiho byl clovek okamzite schopen bezet. Jak bude zatavenej, je to v hajzlu.

Odesláno

No ještě je tam přeběh přes vodu. Což si vůbec nedokážu představit, běžet v mokrých křuskách. Nejde tak ani o zimu, ale že to chce asi vychytat i boty, aby v nich noha pak nelítala. To je pak o kotníky...

Odesláno

Dneska krásných cca 11 km ta příroda kousek kolem baráku, mě vždy dostane. :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Všechno běhám kolem Považské Bystrice, dnes jsem běžel na Velký Manín a ta poslední fotka je vyhlídka nad Manínskou úžinou. Klidně dojeď, vymyslíme nějakou turistiku nebo běh. :-)

Odesláno

Nemám s tím vůbec žádný problém, v okolí je plno nádherných míst na turistiku a hotel na ubytování by se taky našel. Na podzim tu je v okolí fakt moc pěkně. :-) Trasy a nějakou tu slivovici klidně zajednám, to ubytování bych snad taky pořešil.

Odesláno

Dnešní večerní rychlovka, skoro 8 km +300 výškových metrů a jeden krásný výhled. To běhání je prostě boží...

Odesláno

Tvl, kolik už si zhubl? :D Já teda jedu od března. Z 91 kg jsem spadl na 80... Níže už jít nechci. Jen se chci zlepšovat.

Třeba v Cooperovi. Z 2,58km za 12 za poslední 4 dny jsem se o pár metrů zlepšil. :) Ty 3 km prostě dám. :)

Odesláno

Já to nemám nějak extra poznačené, ale tak dva roky zpět jsem měl skoro 90 kg pak jsem začal cvičit crossfit šlo to dolů na 80 až 85 kg, pak se nám narodila dcera a už na cvičení nebylo moc času, takjsem začal běhat. :-) A co vím, na podzim jsem měl cca těch 84-85 kg no a tento víkend mi váha ukázala 78 kg ale asi kecá.... :-)

Ono je to všechno dohromady, jak už jsem tu někde psal, nechlastám už 1/2 roku, omezil jsem pečivo, trochu změnil stravu a fakt mě začalo bavit to běhání a je to. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...