Radek124 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) Z technického a racionálního hlediska je nějaké rozmáchlé gesto (při správném střihu by dnes progresivisti museli kamenovat i Nixona) prkotina, takže předpokládám že žádný “umělohmotný esesáček u většího balení zdarma” z kufru nevyskočí. Problém je že marketing a zákaznická skupina Tesly byly od začátku o “bezvýhradné pokrokovosti” - no a “velezradou Muska” to teď mezi Teslou lepšolidma šeredně zaskřípalo. Jinak Y už mi jako “dětivoz” přijde celkem použitelný a po faceliftu i designově dospělejší (ne jako dosavadní přefouklá žába #3, s interiérem á la žigul) - no a pro někoho kdo z toho tak jako kolega dokáže odpárat ranec na dotacích + DPH už se tohle “poslední MPV” paradoxně vyplatí i bez ideologických berliček. Pro mě už ne - děcka mají vlastní řidičák a nalhávat si že v té almaře můžu při dobíjení bivakovat nebo vozit návštěvy odmítám. Jinak pobaví že dneska už se za “zmínky hodný plus” u nového auta bere i přítomnost takové banality jako páčka pro ovládání blinkrů (u 3 a S s perverzní výmluvou na “čistý design” není), trapárna hodná krabiček od Apple a ne aut za mego Upraveno 24. ledna uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Z mého okolí má hodně lidí Teslu. Ale nikdo Muska neřeší. Prostě to auto jim z nějakého důvodu (efektivita) vyhovovalo více než Enyaq. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna @safi tak to sektářství kolem Tesly je stará věc, takže když je možnost, tak jim to "odpůrci" vrací. Nic tych si z toho nedělal. Můžou za to obě strany stejným dílem a teď je Elon vidět víc v politice, tak se to vyostřilo. U akcií Tesly je to úplně stejné. Měl jsem je chvíli nebavilo mě čekat kdy se Elon špatně vyspí a nějakým Twittem to shodí dolů.... Sice to pěkně vyrostlo za poslední rok, ale asi tyhle investice oželím. Vnímání designu je subjektivní, já bych to nechtěl kvůli palubovky a chybějícím ovladačům čehokoliv. Vše přes display mi vadí. A hlavně elektro auta jsou pro mě baterky na kolech. Nákup jsem řešil s kalkulačkou v ruce a zcela bez emocí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno čtvrtek v 08:39 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:39 Jako majitel Tesly to taky neřeším, ale další auto nebude Tesla, pokud bude mít za CEO nácka... Já jsem ji kupoval jenom kvůli ceně a tahle výhoda už padla, i4 už stojí po slevách podobné peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 09:35 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:35 Kámoši nakoupili Tesly jen z důvodu dotací 2024 a to až 200.000,- Kč na auto. Muska nikdo asi neřeší, ale když jsem se ptal jestli by to auto koupili bez dotace, tak prý ani boha Klasický scénář Německa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno čtvrtek v 09:37 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:37 Dokud stát dává, tak jen blbec nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 10:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:00 před 20 minutami, safi napsal: Dokud stát dává, tak jen blbec nebere. Samozřejmě, o tom žádná, každopádně co bude pak když se elektroauta bez dotací jaksi neprodávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno čtvrtek v 12:14 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:14 před 2 hodinami, safi napsal: Dokud stát dává, tak jen blbec nebere. A jednou zvedneš ruku, a už seš nácek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 12:59 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:59 před 43 minutami, Kapo napsal: A jednou zvedneš ruku, a už seš nácek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno pátek v 18:47 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:47 Fyzika nejde prehlasovat... no neprekvapive spis plati, že ani zdaleka nejsme ještě na hranici poznání https://insideevs.com/news/749125/worlds-fastest-charging-ev-zeekr-7x/ 10-80% 75kwh baterky pod 10 minut. Jasně, je to Číňan atd. Ale jde o to, že to technologicky možné je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se