Přejít na obsah

Můj život s PHEV a další racionální diskuse o EL autech

safi

Doporučené příspěvky

Z technického a racionálního hlediska je nějaké rozmáchlé gesto (při správném střihu by dnes progresivisti museli kamenovat i Nixona) prkotina, takže předpokládám že žádný “umělohmotný esesáček u většího balení zdarma” z kufru nevyskočí. Problém je že marketing a zákaznická skupina Tesly byly od začátku o “bezvýhradné pokrokovosti” - no a “velezradou Muska” to teď  mezi Teslou  lepšolidma šeredně zaskřípalo. 

Jinak Y už mi jako “dětivoz” přijde celkem použitelný a po faceliftu i designově dospělejší (ne jako dosavadní přefouklá žába #3, s interiérem á la žigul) - no a pro někoho kdo z toho tak jako kolega dokáže odpárat ranec na dotacích + DPH už se tohle “poslední MPV” paradoxně vyplatí i bez ideologických berliček. Pro mě už ne - děcka mají vlastní řidičák a nalhávat si že v té almaře můžu při dobíjení bivakovat nebo vozit návštěvy odmítám.

Jinak pobaví že dneska už se za “zmínky hodný plus” u nového auta bere i přítomnost takové banality jako páčka pro ovládání blinkrů (u 3 a S s perverzní výmluvou na “čistý design” není), trapárna hodná krabiček od Apple a ne aut za mego :lol2:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@safi tak to sektářství kolem Tesly je stará věc, takže když je možnost, tak jim to "odpůrci" vrací. Nic tych si z toho nedělal. Můžou za to obě strany stejným dílem a teď je Elon vidět víc v politice, tak se to vyostřilo. U akcií Tesly je to úplně stejné. Měl jsem je chvíli nebavilo mě čekat kdy se Elon špatně vyspí a nějakým Twittem to shodí dolů.... Sice to pěkně vyrostlo za poslední rok, ale asi tyhle investice oželím.

Vnímání designu je subjektivní, já bych to nechtěl kvůli palubovky a chybějícím ovladačům čehokoliv. Vše přes display mi vadí. A hlavně elektro auta jsou pro mě baterky na kolech. Nákup jsem řešil s kalkulačkou v ruce a zcela bez emocí.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...