Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  ramon napsal:
zajímavé hodinky tamty vlevo dole, byl by možný detail? :rolleyes:

Jsou to nějaký made in china. Známej mi je před cca 6 lety přivezl z Číny, kam pravidelně jezdil. Prostě taková cetka no, i když je to stále mechanika :thumbsup_anim:

post-674-1189943812.jpg

post-674-1189943821.jpg

Odesláno
  Hanz21 napsal:
Jsou to nějaký made in china. Známej mi je před cca 6 lety přivezl z Číny, kam pravidelně jezdil. Prostě taková cetka no, i když je to stále mechanika :thumbsup_anim:

Máme tady toto vlákno: "Pochlubte se novými přírůstky", potom tu máme vlákno "Anketa - Nejošklivější hodinky". Vypadá to, že budeme muset rozjet i vlákno "Nejošklivější nové přírůstky" :thumbsup_anim:

Odesláno

Seiko Alpinist SARB017 jsou moje druhé Seika. Za drobnou pomoc při nákupu musím poděkovat Safimu.

Z hodinek jsem nadšený, jen ten kožený řemen mně vůbec nepřijde jako kožený, spíč jako plastová tuhá napodobenina. Co nejdříve půjde pryč. Jinak spokojenost.

post-1861-1189975847.jpg

post-1861-1189975874.jpg

post-1861-1189975908.jpg

post-1861-1189975940.jpg

post-1861-1189975964.jpg

Odesláno
  Well napsal:

Seiko Alpinist SARB017 jsou moje druhé Seika. Za drobnou pomoc při nákupu musím poděkovat Safimu.

Z hodinek jsem nadšený, jen ten kožený řemen mně vůbec nepřijde jako kožený, spíč jako plastová tuhá napodobenina. Co nejdříve půjde pryč. Jinak spokojenost.

Odesláno
  Pepino65 napsal:
Máme tady toto vlákno: "Pochlubte se novými přírůstky", potom tu máme vlákno "Anketa - Nejošklivější hodinky". Vypadá to, že budeme muset rozjet i vlákno "Nejošklivější nové přírůstky" :thumbsup_anim:

Dobrá poznámka..., sakra popletl jsem si dětinsky vlákno :wallbash: , ve vlákně "Anketa - Nejošklivější hodinky" bych určitě a nepochybně bodoval :whistling:

Odesláno
  dadasys napsal:
U příležitosti prošťouchnutí PayPalu jsem ze samé radosti přihodil na tyto quartzky. Zabaveno manželkou. :smile_anim:

Tak ty jsou fakt originelní. :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
  klobadysek napsal:
Kolega Gerhard me poprosil abych mu sem prskl fotky, ze s tim ma problem. Sam vic napise zitra rano ;)

Takze doufam ze mu vsichni poprejete, spolu jsme je koupili vcera a dost slusnou slevu pres 20% usmlouvali ve Weirs & Sons na Grafton Street. Jinak Safi, chybel sji nam!

Krásné hodinky. Také mě mrzí, že to pondělí nevyšlo:-( Holt tak to dopadá když člověk necestuje sám :-' ale za pár měsíců přijedu znovu, tak se můžeme setkat (lákají mě Wicklow mnt.)

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  ¨safi napsal:
Krásné hodinky. Také mě mrzí, že to pondělí nevyšlo:-( Holt tak to dopadá když člověk necestuje sám :-' ale za pár měsíců přijedu znovu, tak se můžeme setkat (lákají mě Wicklow mnt.)

Jo jo , maj neco do sebe. Bez fotaku tam nelez ;)

post-670-1190030721.jpg

Odesláno

Tak som sa tiez obstastnil.Je to taka viacmenej uz klasika...Omega Seamaster Bondovky.

Som celkom spokojný,obzvlast sa mi paci ten tah...ale stale nechapem,na co je ta otocna luneta :)

Odesláno
  mihr napsal:
Tak som sa tiez obstastnil.Je to taka viacmenej uz klasika...Omega Seamaster Bondovky.

Som celkom spokojný,obzvlast sa mi paci ten tah...ale stale nechapem,na co je ta otocna luneta :)

Q. What is the purpose of the rotating bezel on the watch?

A. Rotating bezel on the watch serves as a reference point. Mostly divers use bezels with 0-60 minute scale. At the beginning of the dive, you align the "0" point or a triangle of the bezel to the minute hand. As the dive progresses minute hand will show duration of the dive along the number scale on the bezel. Because the diver's air tanks hold 15-20 minute of air this amount of time is usually marked off in a different color form the rest of the scale. Today's sport watch bezels are uni-directional - counterclockwise only. That's done with diver's safety in mind, so if the bezel is accidentally bumped during the dive it will show less air time than it actually is. Watches that are used by pilots or with other gradation, like 24 hours, normally made to rotate in either direction for convenience. Scale from 1-24 is used on watches with a 24 hour second time zone hand, thus the bezel can track a third time zone.

P.S. nechce sa mi to prekladat :sleeping_03anim:

Odesláno
  ¨safi napsal:

Dik moc,urcite sa ozvi,budeme radi s Klobadyskom a najdeme si cas verim na stretnutie. :smile_anim:

Odesláno

Zatial bez vlastnej fotky reportujem dlho ocakavany prirastok O&W Cougar.

Az bude cas, tak nieco nafotim sam.

Predajcovi to sice nejaky cas trvalo lrbo neboli skladom, ale na koniec cena vysla relativne priaznivo (presne podla cennika- colnici sa tento krat vyspali dobre).

Hodinky samotne su presne podla ocakavani, dobre urobene nic neloga, nevrzka, luneta ma rovnomerny a pevny chod, korunka a jej srobovanie sa zda byt tiez solidnej konstrikcie. Toto ale nemozno tvrdit o kovovom tahu, ten totiz za moc nestoji. Jeho hrany su ostre, nie je signovany, ukoncovacie pliesky sa lahko ohybaju a pri pohybe ruky rachotia, zvlast lacnym dojmom posobi kvazi potapacska predlzovacia spojka a vobec cela spona. Stastim hodiniek je ze si na kovaky moc nepotrpim a v tomto momente potesil hlavne predajcom za darmo dodavany NATO remen s farbou podla vlastneho vyberu.

Celkovo svoje OW povazujem za dobru kupu, ale priznavam ze milovnik kovovych tahov by z nich mohol byt trochu nespokojny.

http://gnomonwatches.com/Ollech&WajsCougar.htm

post-1266-1190051814.jpg

Odesláno

S hrůzou jsem zjistil, že mám převahu hodinek s tmavými číselníky. Abych tuto diskriminaci napravil, zakoupil jsem jedny vintage Omegy. Vlastní fotky budou asi zítra. Hodinky jsou sice poškozené (nějaké prase sundávalo ručky bez použití platové folie a škráblo ciferník, sklo tam nedrží moc pevně atd.), nicméně za 100 dolarů je i to dobrý kauf.

post-87-1190057957.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...