libor2002 Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Ta mimostředka je divná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Za tu současnou módu spon bez regulace bych sekal pracky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Pořád jsou nejlepší ty modrý, co mám. Mimostředka se na tenhle druh hodinek nehodí a náramek je dobrej ten původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února (upraveno) Doprasit tak krásný cifr mimostředkou?!? Chjo, proč? Kdyby aspoň udělali jiné pouzdro třeba menším průměrem… Upraveno 17. února uživatelem Pavel87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Škoda, že neudělali tříručky bez data. Jinak tahle spona je u mě na ho... A když už, tak ta mimostředka neměla bejt vyvedená takhle kontrastně. Celkově prostě nic moc. Aby nechytli Seiko 5kx módu a nevychrlili milion odrůd Tsuyos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Mohli by vyrobit q verzi za půlku, aby měl člověk zásobu pouzder na otloukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Mne sa to, na rozdiel od tych povodnych, paci. Hlavne v modrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Jé hele ty dvoje maj datum bez kyklopa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Mně se mi víc líbí ty s mimostředkou a bez data (s kyklopem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jé hele ty dvoje maj datum bez kyklopa. To je ta Europe exclusive edition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Zajímavé cifry, barvy. Já sem naštěstí spokojen s mými. I když taky nejsou ideální. Prvně co se mi líbí, mám rád: - dobré zpracování, za mě bez výtky - pohodlné, dobře se nosí Baví mě (datum, aplikované indexy s lumi, barevná kombinace a struktura cifru, tah broušené a leštěné plochy). Hacking. Nosím denně , práce, ven a nějak zvlášť je nešetřím. I přesto zatím nevidím nějaké zásadní záseky, škrábance a pod. Teda nezkoumal sem je pod lupou. Co už tak rád nemám je přesnost, či nepřesnost. Snažím se to moc neřešit, levná mechanika. Předbíhají se, i když dá se to srovnat polohou. Lumi moc nevydrží, to je spíš zklamání, ale nejsou to potápky. A kyklop by snesl antireflex, odlesky občas čitelnost data spíš komplikují. Co mě štve je korunka, spíše manipulace s ní. Musím si nechat nárůst nehet, ať ji lehce vytáhnu a manipulace s ní není taky nic extra. Nosím je denně od koupě. Nákupu nelituji, i když ty chybky se najdou. Univerzální pro ne příliš náročného chronomagora i běžného člověka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Dobrý. Ty vpravo třeba. Jedná včerejší. V pozadí Bláža loví myši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března S tím kyklopem zcela souhlasím, není vůbec těžké najít úhel, ze kterého není vůbec čitelný... ale já je stejně mám pouze kvůli té barvě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Těch variant ale je... jsem rád, že sem vybral dřív a teď už mám klid.. alespoň co se tsuyos týče. Pořád na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července (upraveno) Dlho som odolával Tsuyose, dizajnovo som bol skôr PRX team, ale 40-ky mi strašidelne nesedeli na ruke a 35-ky boli už príliš malé. Nedávno som išiel okolo hodinárstva, mali tam vo vystavené žlté Tsuyosy, udreli mi do očí už z diaľky a keďže mám rád farbičky, nakoniec som si ich objednal. Musím povedať, že už chápem popularite tohto modelu. vyzerajú hodnotnejšie než sú a nosia sa neuveriteľne pohodlne. Na mojej 17 cm ruke sedia omnoho lepšie ako PRX 40 mm. Kyklop mi nevadí, ale oželel by som ho. Presnosť vyzerá byť zatiaľ okolo -10s/deň. Jediná výčitka smeruje paradoxne ku ciferníku. Viac by sa mi u tejto žlte páčil matný, pretože ten sunburst strašne chytá odlesky z okolia. Pri jasnom dennom a umelom svetle je krásny žltý, ale v zhoršených svetelných podmienkach pôsobí oranžovo, hlavne na fotkách. Upraveno 25. července uživatelem tr0t3l 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Skoro pořád na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září tak jste mě nakonec přesvědčili a po delší době jsem si udělal radost. jsou super! tvary, proporce, velikost, zpracování, celkově povedený a odladěný. vyhrál tyrkys cifr 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Jsou moc povedený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Vítej v "klubu". Ať dělaji jen radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se