Přejít na obsah

Citizen Tsuyosa

chief

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Zajímavé cifry, barvy. Já sem naštěstí spokojen s mými.

20240301_110335_copy_1280x960.thumb.jpg.227a98421571ef9cd3125d861682faec.jpg

I když taky nejsou ideální.

Prvně co se mi líbí, mám rád:

- dobré zpracování, za mě bez výtky

- pohodlné, dobře se nosí 

Baví mě (datum, aplikované indexy s lumi, barevná kombinace a struktura cifru, tah broušené a leštěné plochy). Hacking.

Nosím denně , práce, ven a nějak zvlášť  je nešetřím. I přesto zatím nevidím nějaké zásadní záseky, škrábance a pod. Teda nezkoumal sem je pod lupou.

Co už tak rád nemám je přesnost, či nepřesnost. Snažím se to moc neřešit, levná mechanika. Předbíhají se, i když dá se to srovnat polohou.

Lumi moc nevydrží, to je spíš zklamání, ale nejsou to potápky. A kyklop by snesl antireflex, odlesky občas čitelnost data spíš komplikují.

Co mě štve je korunka, spíše manipulace s ní. Musím si nechat nárůst nehet, ať ji lehce vytáhnu a manipulace s ní není taky nic extra.

Nosím je denně od koupě. Nákupu nelituji, i když ty chybky se najdou. Univerzální pro ne příliš náročného chronomagora i běžného člověka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

S tím kyklopem zcela souhlasím, není vůbec těžké najít úhel, ze kterého není vůbec čitelný... ale já je stejně mám pouze kvůli té barvě! 😁

20230717_093907-01.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...

Dlho som odolával Tsuyose, dizajnovo som bol skôr PRX team, ale 40-ky mi strašidelne nesedeli na ruke a 35-ky boli už príliš malé. Nedávno som išiel okolo hodinárstva, mali tam vo vystavené žlté Tsuyosy, udreli mi do očí už z diaľky a keďže mám rád farbičky, nakoniec som si ich objednal. :D

Musím povedať, že už chápem popularite tohto modelu. vyzerajú hodnotnejšie než sú a nosia sa neuveriteľne pohodlne. Na mojej 17 cm ruke sedia omnoho lepšie ako PRX 40 mm. Kyklop mi nevadí, ale oželel by som ho. Presnosť vyzerá byť zatiaľ okolo -10s/deň.

Jediná výčitka smeruje paradoxne ku ciferníku. Viac by sa mi u tejto žlte páčil matný, pretože ten sunburst strašne chytá odlesky z okolia. Pri jasnom dennom a umelom svetle je krásny žltý, ale v zhoršených svetelných podmienkach pôsobí oranžovo, hlavne na fotkách.

IMG_2836.thumb.JPG.7151079985a0bfde9fec98c09983f398.JPG

Upraveno uživatelem tr0t3l
  • Like 2
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...