warann Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 2 minutami, Pepino777 napsal: Souhlas s waya03. A budou nože číslované? Co jsme se bavili, tak zatím jsme spíš proti neb to vytváří prostředí pro ne úplně důstojný dohadování, ale uvidíme v další fázi. Zatím to není priorita. Ad ty dotazy na barvy, @mydlinkaTM v dohledný době upřesní co je a není dostupný, takže prsoím vyčkejme, ať tu diskuzi směřujeme alespoň trochu k reálným cílům. Co se týče materiálu, už bylo řečeno, že to buď bude G10 nebo mikarta. Ostatní není reálný, ať už s hlediska dostupnosti, možností zpracování (zejm. v předpokládaným množství) či zakomponování klipu atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Ted mam zrovna volnejsi chvilku. 1. micarta zelna (prověřuji momentalni dostupnost) nebo hneda, do ni vlozene logo/znak. Prepazky mosazne (zadni bude mit 1mm kvuli montazi klipu) ostatni dve 0,8 mm. Stonewash cepelek. Klip, mosazne kolecko pro zaveseni, pripadne koralek. 2. Jednobarevna G10, ostatni bude nejspis totozne. Myslim si, ze kvuli vaze a pevnosti G10 by mozna mohli byt vynechany bočni mosazne prilozky. Musim jeste odladit uchyceni klipu, kdyz by byl nuz bez te prilozky. 3. Jednobarevna G10. Ale napis/logo nebudou na mosazne desticce ale vyfrezovany primo do materialu. Bude to takove nenapadne, ale videt to bude. Bohuzel vzhledem k poctu nejsem schopen "naloupat" dvoubarevnou G10 tak aby byl vyfrezovany napis kontrastni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Jeste jsem zapomnel na popis cepelek na laseru. Ten samozrejme take zajistim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V rámci tohohle výběru mi největší smysl dává micarta se znakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna cize chapem to spravne tak, ze takato mosadzna vlozka nebude, ale logo bude priamo zafrezovane do strenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Tak jeste jednou toto je micarta a do ni ta gravirovana vlozka byt musi. Material by se trepil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V pripade varianty 1 a 2 bude logo na vlozce, u varianty 3 bude jen vyfrezovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffeltom Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Varianta micarty se mi líbí, ale nemusela by být zelená. Nejsem myslivec ani voják A spadnutá v trávě nebude moc vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Pokud má být logo vložené, tak pak tedy asi micarta. Jednobarevná G10 s vyfrézovaným logem by imho moc nevyniknula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Za mě micarta s vloženým logem je top volba. Lépe hnědá, než zelená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 15 minutami, prischera napsal: Za mě micarta s vloženým logem je top volba. Lépe hnědá, než zelená. Muze byt. Jen jestli v hnede bude bude videt ta hneda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Jednoznačně Micarta a vložené logo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 12 minutami, Frantik napsal: Muze byt. Jen jestli v hnede bude bude videt ta hneda Ale jo, vždyť to nemusí být nějak nápadné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) před 9 minutami, PavelK napsal: Ale jo, vždyť to nemusí být nějak nápadné. A to je vlastne taky pravda Ja nemam nic proti nasemu logu, jen se plimlouvam za co nejmensi Obecne nemam rad "preplacanej branding". Jsem i pro cislovani, ale tak, aby si nikdo nemohl cislo vybrat a bylo to nahodne. Upraveno 24. ledna uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Souhlas s Frantíkem :-), a číslování mi je jedno jestli bude nebo ne, případně na nějakou hodinkovou limitku se dávalo Jeden z XX, jestli si to dobře pamatuju, to bylo super řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Já bych "náhodně" chtěl číslo 6, mám ho na všech limitkách...Jinak bych kvitoval hnědou/zelenou/modrou v kombinaci s mosazí, logo nenápadné v tónech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Já bych "náhodně" chtěl číslo 6, mám ho na všech limitkách...Jinak bych kvitoval hnědou/zelenou/modrou v kombinaci s mosazí, logo nenápadné v tónech.Nekecej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Mám ho na všech limitkách, který mám, to dá rozum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna No musel sem to jít zkontrolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Před hodinou, Frantik napsal: Muze byt. Jen jestli v hnede bude bude videt ta hneda Bude, doufam ze davam spravny odkaz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se