Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

před 2 minutami, Pepino777 napsal:

Souhlas s waya03. A budou nože číslované?

Co jsme se bavili, tak zatím jsme spíš proti neb to vytváří prostředí pro ne úplně důstojný dohadování, ale uvidíme v další fázi. Zatím to není priorita.

Ad ty dotazy na barvy, @mydlinkaTM v dohledný době upřesní co je a není dostupný, takže prsoím vyčkejme, ať tu diskuzi směřujeme alespoň trochu k reálným cílům. Co se týče materiálu, už bylo řečeno, že to buď bude G10 nebo mikarta. Ostatní není reálný, ať už s hlediska dostupnosti, možností zpracování (zejm. v předpokládaným množství) či zakomponování klipu atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ted mam zrovna volnejsi chvilku.

1. micarta zelna (prověřuji momentalni dostupnost) nebo hneda, do ni vlozene logo/znak. Prepazky mosazne (zadni bude mit 1mm kvuli montazi klipu) ostatni dve 0,8 mm. Stonewash cepelek. Klip, mosazne kolecko pro zaveseni, pripadne koralek.

2. Jednobarevna G10, ostatni bude nejspis totozne. Myslim si, ze kvuli vaze a pevnosti G10 by mozna mohli byt vynechany bočni mosazne prilozky. Musim jeste odladit uchyceni klipu, kdyz by byl nuz bez te prilozky.

3. Jednobarevna G10. Ale napis/logo nebudou na mosazne desticce ale vyfrezovany primo do materialu. Bude to takove nenapadne, ale videt to bude. Bohuzel vzhledem k poctu nejsem schopen "naloupat" dvoubarevnou G10 tak aby byl vyfrezovany napis kontrastni.

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, PavelK napsal:

Ale jo, vždyť to nemusí být nějak nápadné.

A to je vlastne taky pravda 🙂 Ja nemam nic proti nasemu logu, jen se plimlouvam za co nejmensi 🙂 Obecne nemam rad "preplacanej branding". Jsem i pro cislovani, ale tak, aby si nikdo nemohl cislo vybrat a bylo to nahodne.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Souhlas s Frantíkem :-), a číslování mi je jedno jestli bude nebo ne, případně na nějakou hodinkovou limitku se dávalo Jeden z XX, jestli si to dobře pamatuju, to bylo super řešení.

Odkaz ke komentáři

Já bych "náhodně" chtěl číslo 6, mám ho na všech limitkách🙃...Jinak bych kvitoval hnědou/zelenou/modrou v kombinaci s mosazí, logo nenápadné v tónech.

Odkaz ke komentáři

Já bych "náhodně" chtěl číslo 6, mám ho na všech limitkách...Jinak bych kvitoval hnědou/zelenou/modrou v kombinaci s mosazí, logo nenápadné v tónech.

Nekecej

4f4f3e14a40a05f9c2653bc05105432c.jpg
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...