ragu Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Zrovna s Festinama tady nikdo problém nemá. A rozhodně ne Frantik.
Frantik Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Navíc Festina je proste sracka a nosí ji jen sracky, ale to je fakt a ne názor!
Šťovík Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 (upraveno) před 5 minutami, JR_2010 napsal: protože je to vlastně jen taková blbost a nikdo to nijak zvlášť neprožívá Jasný Myslel jsem, že to berete vážně a vy fakt chcete něco do šuplíku. A já se tak snažil Promiňte. 40 stránek vlastně o ničem Upraveno 28. ledna 2024 uživatelem Šťovík
JR_2010 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Konečně jsi to pochopil, ale trvalo to...
PavelK Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Mě by třeba za značka nevadila a za lepší ocel bych byl rád. Ale nevybral bych si z těch kombinací nástrojů.
Prochy68 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Tak já to bral jako nástroj na přežití a ono tohle. Ještě mi řekněte že mi to v tom šuplíku zrezne....to je jako byste mě rozslapali lego
Murphy97 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 před 26 minutami, JR_2010 napsal: Tak vášně asi nejitříš, protože si troufnu říct i za ostatní, že je nám celkem u prkýnka co si kdo myslí o tom, co tady děláme, protože je to vlastně jen taková blbost a nikdo to nijak zvlášť neprožívá. Já bych jako pokrytectví bral, kdybychom tady tvrdili, jakej šperk mezi nožema tvoříme...a ta paralela s hodinkama trochu kulhá, protože bejt kritickej k hodinkám na hodinkovým fóru je docela přirozený a asi bychom dostali stejně nandáno s touhle naší ptákovinou na fóru s nožema a bylo by to na místě. amen
mAra_ Odesláno 28. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 před 40 minutami, Šťovík napsal: Jasný Myslel jsem, že to berete vážně a vy fakt chcete něco do šuplíku. A já se tak snažil Promiňte. 40 stránek vlastně o ničem Slíbil jsi, že už budeš z povzdálí pozorovat. Poprosil bych tě, abys to dodržoval. Nikdo ti nebrání v tom, založit si vlastní vlákno a vytvořit limitku vlastní. Naopak, tato aktivita by možná vedla i k tomu, že bychom si zde my ostatní nepřáli, abys šel do hajzlu. Děkuji.
John_Lenon Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 (upraveno) Ale nic. Upraveno 28. ledna 2024 uživatelem John_Lenon
warann Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 před 1 hodinou, mAra_ napsal: Slíbil jsi, že už budeš z povzdálí pozorovat. Poprosil bych tě, abys to dodržoval. Nikdo ti nebrání v tom, založit si vlastní vlákno a vytvořit limitku vlastní. Naopak, tato aktivita by možná vedla i k tomu, že bychom si zde my ostatní nepřáli, abys šel do hajzlu. Děkuji. Ne ze bych o tom nekdy pochyboval, ale ted uz je nad slunce jasny, zes vyrostl v pravyho nacelnika. Ja bych to takhle nonsalantne asi nezvladl. Dokonce jsem ti chtel nabidnout, ze ti zas ze Statu dovezu triko .
kork74 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Bral bych určitě klasický zavírák s fliprem. a nebál bych se modifikace něčeho od ANW. Z200 Sleipner by nemuselo být špatné.
JR_2010 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Určitě je lepší je číst to vlákno od začátku, ušetří to dost času...
Pepino777 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Zbytecny. Prece na tech 40 strankach nemuze bejt nic dulezityho.
warann Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 před 30 minutami, kork74 napsal: Bral bych určitě klasický zavírák s fliprem. a nebál bych se modifikace něčeho od ANW. Z200 Sleipner by nemuselo být špatné. Bral bys? OK. Brani ti nekdo?
John_Lenon Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Dneska musej bejt nějaký skvrny na slunci…
warann Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 před 13 minutami, John_Lenon napsal: Dneska musej bejt nějaký skvrny na slunci… To asi jo. Viz “Co me nastvalo” a jeste k tomu jsme to tady udelali zjevne cely blbe
John_Lenon Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 před 3 minutami, warann napsal: To asi jo. Viz “Co me nastvalo” a jeste k tomu jsme to tady udelali zjevne cely blbe Koukám, že když už, tak pořádně. Ať pšenice chutná!
igby29 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Hezký večer. Asi bych nepoužil Šťovíkův slovník, ale na samém začátku jste řešili celkovou cenu a z té jsem vycházel. (Asi bude úplně jiná….) Pak jsem psal, že 1/3 ceny limitky bude stát samotný nůž. Takže limitka především. Nic proti, velká poklona orgnizátorům. Nemáte to lehký, najde se banda šťouralů a po bitvě je každej generál. Bude to určitě krásnej nůž, ale úplně jinej, než jsem čekal. Tak třeba příště.
kork74 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 (upraveno) před 5 hodinami, JR_2010 napsal: Určitě je lepší je číst to vlákno od začátku, ušetří to dost času... Pravda, naprosto souhlasím. Naštěstí nejsem robot. Šel jsem přes odkaz , který mě poslal na poslední stránku a já jsem se dál nedíval, že to je poslední z 42 stran. Díky za toleranci.... jdu si to vše přečíst abych byl v obraze. Odkaz v prohlížeči už vidím i přes telefon. Upraveno 29. ledna 2024 uživatelem kork74
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se