ponorka9 Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Odesláno 9. března 2024 V 8. 3. 2024 v 6:47, mydlinkaTM napsal: to jo a já jsem z toho taky mohl skončit v Bohnicích By jsme ti tam nosili pomeranče a vyprávěli ti, jak to bez tebe jde pomalu
dzerik1 Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Odesláno 9. března 2024 Hlásím, že už je také doma :-). Skvělá práce. Ještě jednou děkuji
prischera Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Odesláno 10. března 2024 Také bych rád poděkoval, @mydlinkaTM ten Vinox pozvedl na úplně jinou úroveň. Díky včasnému dodání se mnou stihl hned absolvovat výlet do Sinnu.
tikzot Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Odesláno 10. března 2024 Absolut souhlas s Kubou, to neni Victorinox, to je novej hezčí a a lepší nůž, krásně bytelnej, pecka práce a velkej klobouček před tvou prací@mydlinkaTM
mydlinkaTM Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Odesláno 10. března 2024 ... diky chlapi, jsem rad, ze se vam moje prace libi.
Kupa54 Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Odesláno 11. března 2024 Tak konečně dorazil i mě Díky Mydlinko, je daleko kvalitnější, než Vinox Mám z toho velikou radost. A samozřejmě děkuji i spoluorganizátorům. Všichni jste 1.
kork74 Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Odesláno 11. března 2024 Před hodinou, Kupa54 napsal: Tak konečně dorazil i mě Díky Mydlinko, je daleko kvalitnější, než Vinox Mám z toho velikou radost. A samozřejmě děkuji i spoluorganizátorům. Všichni jste 1. LümTec aka Radiomir?
Happy88 Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 Tak dnes rozbaleno i u mě konečně díky všem, hlavně @mydlinkaTM samozřejmě, moc povedená akce!Ty nástroje mi jdou teda velmi velmi těžko ztuha vytahovat/otvírat, rozchodí se to trošku?
kork74 Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 před 1 hodinou, Happy88 napsal: Tak dnes rozbaleno i u mě konečně díky všem, hlavně @mydlinkaTM samozřejmě, moc povedená akce! Ty nástroje mi jdou teda velmi velmi těžko ztuha vytahovat/otvírat, rozchodí se to trošku? Po zkušenosti s jinými noži tohoto typu ano, rozchodí.
mydlinkaTM Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 Vsechny jsem hodněkrát otviral/zaviral a ladil stranove vule. Jsou nastaveny +/- shodně. Ale časem se ty povrchy ohladi. Hlavne v místě čepel/pružina dojde k vylešteni ploch a pujde to snadneji otvirat.
warann Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 To fakt ne, vsech 35 bylo pryc asi za 3 (nebo kolik) minuty. Nicmene 35 je dost na to, aby se casem nejaky objevil v prodeji.
M.K. Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 Tak jsem zřejmě převzal jako poslední, ale náhodou to vyšlo hezky - pěknej dárek k narozeninám Děkuju moc všem, kdo (jsme) se na vzniku nějak podíleli, organizátorům zvlášť a mistru Mydlinkovi úplně nejvíc - jsi borec!
warann Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 Hele kucí tak super, maji kudlu uz vsichni? At mame klidny spani, ze jsme nikoho nevosidili
Já ml. Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Ahoj, já jsem nůž přebral včera odpoledne a výsledek je super. Ještě jednou všem děkuji.
Happy88 Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Vsechny jsem hodněkrát otviral/zaviral a ladil stranove vule. Jsou nastaveny +/- shodně. Ale časem se ty povrchy ohladi. Hlavne v místě čepel/pružina dojde k vylešteni ploch a pujde to snadneji otvirat. díky.
ivan_989 Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Prosím vás ten špagátik s korálkou je ozdoba alebo pomôcka aby si človek ľahšie vybral nožík z vrecka keď ho ma na klipe?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se