ponorka9 Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března V 8. 3. 2024 v 6:47, mydlinkaTM napsal: to jo a já jsem z toho taky mohl skončit v Bohnicích By jsme ti tam nosili pomeranče a vyprávěli ti, jak to bez tebe jde pomalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Hlásím, že už je také doma :-). Skvělá práce. Ještě jednou děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Také bych rád poděkoval, @mydlinkaTM ten Vinox pozvedl na úplně jinou úroveň. Díky včasnému dodání se mnou stihl hned absolvovat výlet do Sinnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Absolut souhlas s Kubou, to neni Victorinox, to je novej hezčí a a lepší nůž, krásně bytelnej, pecka práce a velkej klobouček před tvou prací@mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března ... diky chlapi, jsem rad, ze se vam moje prace libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Tak konečně dorazil i mě Díky Mydlinko, je daleko kvalitnější, než Vinox Mám z toho velikou radost. A samozřejmě děkuji i spoluorganizátorům. Všichni jste 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Před hodinou, Kupa54 napsal: Tak konečně dorazil i mě Díky Mydlinko, je daleko kvalitnější, než Vinox Mám z toho velikou radost. A samozřejmě děkuji i spoluorganizátorům. Všichni jste 1. LümTec aka Radiomir? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Jojo, LumTec M-82. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Tak dnes rozbaleno i u mě konečně díky všem, hlavně @mydlinkaTM samozřejmě, moc povedená akce!Ty nástroje mi jdou teda velmi velmi těžko ztuha vytahovat/otvírat, rozchodí se to trošku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března před 1 hodinou, Happy88 napsal: Tak dnes rozbaleno i u mě konečně díky všem, hlavně @mydlinkaTM samozřejmě, moc povedená akce! Ty nástroje mi jdou teda velmi velmi těžko ztuha vytahovat/otvírat, rozchodí se to trošku? Po zkušenosti s jinými noži tohoto typu ano, rozchodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Vsechny jsem hodněkrát otviral/zaviral a ladil stranove vule. Jsou nastaveny +/- shodně. Ale časem se ty povrchy ohladi. Hlavne v místě čepel/pružina dojde k vylešteni ploch a pujde to snadneji otvirat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Nezbyl náhodou jeden kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března To fakt ne, vsech 35 bylo pryc asi za 3 (nebo kolik) minuty. Nicmene 35 je dost na to, aby se casem nejaky objevil v prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Tak jsem zřejmě převzal jako poslední, ale náhodou to vyšlo hezky - pěknej dárek k narozeninám Děkuju moc všem, kdo (jsme) se na vzniku nějak podíleli, organizátorům zvlášť a mistru Mydlinkovi úplně nejvíc - jsi borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Hele kucí tak super, maji kudlu uz vsichni? At mame klidny spani, ze jsme nikoho nevosidili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Ahoj, já jsem nůž přebral včera odpoledne a výsledek je super. Ještě jednou všem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Vsechny jsem hodněkrát otviral/zaviral a ladil stranove vule. Jsou nastaveny +/- shodně. Ale časem se ty povrchy ohladi. Hlavne v místě čepel/pružina dojde k vylešteni ploch a pujde to snadneji otvirat. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Prosím vás ten špagátik s korálkou je ozdoba alebo pomôcka aby si človek ľahšie vybral nožík z vrecka keď ho ma na klipe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se