Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevím, zda se někde vede seznam účastníků zájezdu, ale pro mě je libovolnej vnox 100% go.

Pokud by to někomu pomohlo pro osvěžení paměti, tohle je příspěvek od mydlinky, kde posílal ukázku toho co na victorinuxu dělal a zamyšlení, jak by to mohlo vypadat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vinox se mi líbí právě pro svojí nemožnost otevření jednou rukou, na to mám hromadu jiných nožů a rád bych měl nůž do kapsy s klipem, který můžu vzít i mimo ČR. Takže za mě Spyderco mod ne. To co postoval Pebe + klip je za mě značka ideál, tedy myšleno velikostí a nástroji, zpracování klidně úplně jinak.

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, Murphy97 napsal:

Zacalo to jit spravnym smerem, tak bych se take rad pridal 😊.

Ve ktere fazi se planuje nejake zavazne vyjadreni?

S klukama (mydlinka a warann) si budeme večer volat a pokusíme se domluvit nějaké rozumné cesty, co by mohly být před námi. Úplně upřímně jsem do teď doufal, že každý, kdo hlasoval by do své varianty šel (za předpokladu, že tuning bude dle jeho představ). Tedy znovu bas všechny poprosím, hlasujte jen tehdy, pokud vaše volba je ta, se kterou na konci budete souhlasit. Jinak raději nehlasujte.

Ale úplně závazné to bude v okamžiku, kdy si design schvalime a budeme objednávat nože. Na to půjde záloha, kterou kdo složí, je in..kdo ne, je out.

Odkaz ke komentáři

@mAra_ já vím, že to je komplikace a navzdory tomu, že ja jsem pro Manix nehlasoval, si pořád myslím, že zrovna vinox a manix měli poměrně vyhraněné příznivce. Já vím, že to je komplikace a že tím trochu ztratíme flow, která do teď byla super, ale nestalo by fakt za to udělat ještě jeden finální rozstřel?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...