John_Lenon Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Všimli jste si, ze hlasování skončilo o půlnoci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Aha sorry, tady bylo tolik zprav, ze to jsem nejak prehledl Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 (upraveno) Jako nechci byt hnidopich, ale to hlasovani melo byt ukonceno vcera do pulnoci. p.s. zase se mi nenačetla posledni odpověď Upraveno 22. ledna 2024 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Takže to bude Vinox a další kolo hlasování o modelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Hlasování je ukočeno, je to těsný, ale dva hlasy z dnešního dopo na tom nic nemění. Jinak je to jak psal @Pepino777 nade mnou. Více napíše @mAra_ nebo já večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Nevím, zda se někde vede seznam účastníků zájezdu, ale pro mě je libovolnej vnox 100% go. Pokud by to někomu pomohlo pro osvěžení paměti, tohle je příspěvek od mydlinky, kde posílal ukázku toho co na victorinuxu dělal a zamyšlení, jak by to mohlo vypadat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Uvidime. Do Victorinoxe taky 100% jdu. O modelu a zelezech se jeste pobavime, hlavne aby mel deep klip na kapsu, ale to psal Mydlinka, ze pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Před hodinou, John_Lenon napsal: Všimli jste si, ze hlasování skončilo o půlnoci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 inspirace ? https://f2scustoms.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Tak já bych se s dovolením taky přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 30 minutami, špelda66 napsal: inspirace ? https://f2scustoms.com/ něco na tenhle způsob by bylo super, nůž, nůžky, otvírák, vývrtka https://f2scustoms.com/builds-165-225/build-210 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 (upraveno) uvidíme co kolegové navrhnou mě by se líbil vinox 111 spyderco mod, nástroje stonewash úprava Upraveno 22. ledna 2024 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Vinox se mi líbí právě pro svojí nemožnost otevření jednou rukou, na to mám hromadu jiných nožů a rád bych měl nůž do kapsy s klipem, který můžu vzít i mimo ČR. Takže za mě Spyderco mod ne. To co postoval Pebe + klip je za mě značka ideál, tedy myšleno velikostí a nástroji, zpracování klidně úplně jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Zacalo to jit spravnym smerem, tak bych se take rad pridal . Ve ktere fazi se planuje nejake zavazne vyjadreni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 51 minutami, prischera napsal: To co postoval Pebe + klip je za mě značka ideál, tedy myšleno velikostí a nástroji, zpracování klidně úplně jinak. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 54 minutami, Murphy97 napsal: Zacalo to jit spravnym smerem, tak bych se take rad pridal . Ve ktere fazi se planuje nejake zavazne vyjadreni? S klukama (mydlinka a warann) si budeme večer volat a pokusíme se domluvit nějaké rozumné cesty, co by mohly být před námi. Úplně upřímně jsem do teď doufal, že každý, kdo hlasoval by do své varianty šel (za předpokladu, že tuning bude dle jeho představ). Tedy znovu bas všechny poprosím, hlasujte jen tehdy, pokud vaše volba je ta, se kterou na konci budete souhlasit. Jinak raději nehlasujte. Ale úplně závazné to bude v okamžiku, kdy si design schvalime a budeme objednávat nože. Na to půjde záloha, kterou kdo složí, je in..kdo ne, je out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Diky @mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 @mAra_ já vím, že to je komplikace a navzdory tomu, že ja jsem pro Manix nehlasoval, si pořád myslím, že zrovna vinox a manix měli poměrně vyhraněné příznivce. Já vím, že to je komplikace a že tím trochu ztratíme flow, která do teď byla super, ale nestalo by fakt za to udělat ještě jeden finální rozstřel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Tak já začnu... Manix 1, Vinox 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Ja ne. Ja hlasoval pro Vnox a ten vyhrál ne? Tak pojdme udělat ten Je to super volba a je to nuz a ne rýč jako Manix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se